Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Εγκατάλειψη και σήμερα στο γήπεδο
Για άλλη μια φορά η σημερινή διοργάνωση του στίβου, έδειξε την μεγάλη σημασία και δυναμική των αθλητικών σωματείων στην οργάνωση και την ανάπτυξη του Αθλητισμού. Εκατοντάδες παιδιά μπήκαν για μια ακόμη φορά στο γήπεδο και αγωνίστηκαν σε ένα πνεύμα άμυλας και ευγενούς προσπάθειας, για να επιβεβαιώσουν την προσπάθεια που κατέβαλαν την περίοδο που μας πέρασε.

Οι εθελοντές του Δ.Σ. του ΓΑΣΧ ήταν εκεί και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχει η διοργάνωση και να νιώσουν τα παιδιά την αξία της προσπάθειάς τους.

Για μια φορά όμως ακόμη όλοι μαζί συνάντησαν την αδυναμία του δήμου να στηρίξει τον αθλητισμό και τις σωματειακές πρωτοβουλίες.
Οι διοργανωτές πηγαίνοντας το πρωί στο γήπεδο αντίκρισαν σπασμένα μπουκάλια, νεράντζια, καμένα βεγγαλικά και κάθε είδους σκουπίδια και άχρηστα και επικίνδυνα αντικείμενα. Μόνοι τους και στα βιαστικά κατόρθωσαν να γεμίσουν τρεις μεγάλες σακούλες σκουπιδιών και να ευπρεπίσουν κάπως το χώρο.


Τέτοια φαινόμενα εγκατάλειψης τα ζούνε καθημερινά οι άνθρωποι του αθλητισμού που νιώθουν μια απέραντη μοναξιά στην προσπάθειά τους.
Γι αυτό ακριβώς το λόγο εμείς υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του σωματειακού αθλητισμού καθώς βλέπουμε ότι πανελλαδικά η μόνη λειτουργική δομή που μπορεί να κρατήσει όρθια την καθολική άσκηση του πληθυσμού και την σωματική υγεία, είναι ο σωματειακός ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Γι αυτό υιοθετήσαμε την ανάθεση σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, της συντήρησης και της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Μιας λύσης που θα μειώσει δραματικά το κόστος λειτουργίας, θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονα θα προσφέρει εργασία σε δεκάδες συνδημότες μας.

Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος
Παπάγου – Χολαργού

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ;

    ΕΣΥ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε σείς ενώ ο Ηλίας που γενικά θα τα βρει τα λεφτά κάπου απο την Ευρώπη ειναι καλύτερος..... ενώ και ως πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ έχασε τόσα εκατομμύρια απο τα ευρωπαϊκά προγράμματα !!!

    Καλά για τους άλλους να μη μιλήσω ....ζούν στην εποχή του χαλκού νομίζουν οτι θα τους δώσει λεφτά το κόμμα τους ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή