Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΠΕΛΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; ΔΕΙΤΕ..

Ενδιαφέρον το θέμα. Δείτε τι γράφουν για τη σχέση Σαμαρά-Μπέλου: "Παλιος αστικος μυθος ή κουτσομπολιο της εποχης οτι η Πινελοπη Δελτα (κορη του Εμανουηλ Μπενακη) τα ειχε με τον Ιωνα Δραγουμη
επισης λενε οτι ειναι ο γιος που παρατησε η Σωτηρια Μπελλου και τον υιοθετησαν οι Σαμαραιοι.
(αυτο βγηκε οταν ο Σαμαρας επισκευτηκε την Μπελου στο νοσοκομειο πριν αυτην πεθανει , και φυσικα λογω ομοιοτητας)"

πηγή: www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=255500&start=15

Υπάρχει και συνέχεια:
"Είχαν  30 χρόνια διαφορά. Εκείνη, η Σωτηρία Μπέλλου  γεννήθηκε   στις 12 Αυγούστου  1921. Εκείνος, ο Αντώνης  Σαμαράς,  στις   23  Μαϊου 1951.
Στα  1951 η  Σωτηρία   τραγουδούσε με τον Τσιτσάνη.
Ετσι όταν ο Αντώνης   μπήκε στην εφηβεία η Σωτηρία βρισκόταν ψηλά. Αλλά η φωνή   της  τον μάγευε και τον μαγεύει ακόμη, κατά  πως λένε.
Ντράμερ ο ίδιος σε σχολικό συγκρότημα - κουμπάρος και στενός φίλος του Μανώλη Μητσιά - ενώ η αείμνηστη Σωτηρία Μπέλλου τον αποκαλούσε τρυφερά γιο της".

πηγή: tolimeri.blogspot.com/2011/11/98.html#ixzz2zJY1HsER


Επίσης, διαβάζουμε: "Η Σωτηρία Μπέλλου άφησε την τελευταία της πνοή, Τρίτη 27-08-1997, σε ηλικία 76 ετών. Η κηδεία έγινε δημοσία δαπάνη, ενώ η σορός της εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου της Μητρόπολης Αθηνών . Το τελευταίο αντίο είπαν στη μεγάλη τραγουδίστρια με τους επικήδειους που εκφώνησαν η Τάνια Τσανακλίδου, εκ μέρους των Ελλήνων τραγουδιστών, η αντιδήμαρχος Αθηναίων Κατερίνα Δασκαλάκη και ο Πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης και ο προσωπικός της φίλος Αντώνης Σαμαράς". 

πηγή: /tolimeri.blogspot.com/2011/11/98.html#ixzz2zJYd6aoI


Μπορεί να είναι αστικός μύθος, πάντως πλάκα-πλάκα δείτε τα πρόσωπά τους και κρίνετε αν μοιάζουν μεταξύ τους! 

Καλή Ανάσταση στον Πρωθυπουργό! 

2 σχόλια: