Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ...ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΝΙ!!! ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί στα καταστήματα της Γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ όπου στην κυριολεξία σημειώθηκε πανικός για το αρνί που πωλούνταν προς 3,99 ευρώ το κιλό!
Μάλιστα στο κατάστημα της αλυσίδας στην νεα Αλικαρνασσό σημειώθηκαν σκηνές απείρου κάλους, όπου υπήρξαν μικροτραυματισμοί, έπεσε ακόμα  και ξύλο, μεταξύ των καταναλωτών για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα ολόκληρο αρνί προς 3,99 ευρώ το κιλό. Μάλιστα οι καταναλωτές είχαν σχηματίσει ουρά (!) από τις δέκα το πρωί έξω από το σούπερ μάρκετ περιμένοντας υπομονετικά να ανοίξει στις 11, σήμερα Κυριακή οπότε και η αγορά είναι ανοιχτή πανελλαδικά.

Έξαλλοι
Ωστόσο όταν άνοιξαν οι πόρτες του σούπερ μάρκετ οι καταναλωτές διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι τα αμνοερίφια… δεν ήταν στην θέση τους, δηλαδή στα ψυγεία, γεγονός που τους έκαναν … έξαλλους! Το ψυγείο της εταιρείας, έφτασε τελικά στον προαύλιο χώρο μετά τις 11:30, ενώ δεν μπορούσε να ξεφορτώσει λόγω του ότι τα αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει ακόμα και στην είσοδο φορτοεκφορτώσεων του σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μεταφορά των αμνοεριφίων!



Τελικά μετά πολλά, και αφού τα αυτοκίνητα που εμπόδιζαν μετακινήθηκαν, τα αρνιά «έσκασαν» εντός του διαδρόμου μετά τις 12 το μεσημέρι, οπότε επικράτησε ο απόλυτος πανικός… Καταναλωτές σε στιλ «κλωτσοπατινάδας» και βρισίματος άρπαζαν στην κυριολεξία από τα χέρια των υπαλλήλων τα αρνιά, που δεν κατέληξαν ουδέποτε… στα ψυγεία του καταστήματος.

Ο κόσμος θυμωμένος έβριζε, γιατί θα έπρεπε η Γερμανική αλυσίδα να είχε φροντίσει με το άνοιγμα στις 11 να είχε ολοκληρώσει ομαλά την τροφοδοσία προκειμένου να μην συμβούν τα κωμικοτραγικά που συνέβησαν από την  μια, και από την άλλη τα αρνιά που μοιράστηκαν εν ριπή οφθαλμού ήταν  τελικά μερικά κομμάτια…

 Οι καταναλωτές έξαλλοι φώναζαν ότι θα έπρεπε οι αρμόδιες υπηρεσίες να είχαν κάνει έλεγχο στο σούπερ μάρκετ για την ομαλή και έγκαιρη τροφοδοσία, των καταστημάτων, γιατί πολύς κόσμος πήγε για το αρνί στις 11 το πρωί, και αρνί δεν υπήρχε… κάτι που παραπέμπει, όπως έλεγαν, μάλλον δικαιολογημένα, σε απάτη!

creteplus.gr

2 σχόλια:

  1. Η μεγάλη απάτη, που παραμένει ακόμα εν λειτουργία. Επρεπε οι Ελληνες καταναλωτές να έχουν πάρει και τις σούβλες μαζί και να τις χώσουν στον κώλο των γερμανών, της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Σας ενημερώνω οτι το συγκεκριμένο σουπερμάρκετ κλέβει και στο ζύγι, κυρίως στα τυποποιημένα, που γράφουν στη συσκευασία 1kg ή 500gr κ.ο.κ. Σας συνιστώ να ζητάτε να ζυγίζουν τα συσκευασμένα και όταν διαπιστώνετε ελλειποβαρές να το καταγγέλετε στο Υπ. Εμπορίου. Επίσης να κοιτάτε και τη ζυγαριά διότι τις περισσότερες φορές δεν ξεκινάει απ' το 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα. Τους άξιζε αυτό που έπαθαν. Τρελάθηκαν στην πλάκα οι Γερμανοί. Αλλά η μεγαλύτερη πλάκα είναι που πήγαιναν όλοι την επόμενη μέρα να ψωνίσουν στο ίδιο μαγαζί με μαυρισμένα μάτια. Χαχαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή