Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΙΔΟΥ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Υποσχεθήκαμε ότι θα σας αποκαλύψουμε την ...αντίσταση στην κρίση που κάνει ή θα κάνε αν εκλεγεί Δήμαρχος, ο πρώην δήμαρχος Χολαργού. (ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!!!)
Την βλέπετε μπροστά σας την αντίσταση! Η δημαρχάρα είναι άνθρωπος του Μιχελάκη και του Βορίδη! Αυτών δηλαδή των πολιτικών που ...τεμαχίζουν τον ελληνικό λαό με τις μνημονιακές τους αποφάσεις! Ο Μιχελάκης και ο Βορίδης έχουν το...μαχαίρι και το πεπόνι και επί 2 χρόνια και με το "Ναι σε όλα" στέλνουν τον λαό στα τάρταρα! 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού  που έχει βάλει ταμπέλα στο εκλογικό του κέντρο "Αντίσταση στην κρίση-Ελπίδα για το αύριο" τελικά είναι ο πιο μνημονιακός απ'όλους. Στις τελευταίες εκλογές ήταν στο πλευρό του Βορίδη ενώ μέχρι και πρόσφατα, το'λεγε κι ο ίδιος ότι ήταν στο γραφείο του Μιχελάκη!!! Πολλές φορές κατέβαινε με το μετρό στο υπουργείο Εσωτερικών!!! 
Με άλλα λόγια, ο υποψήφιος δήμαρχος που διαλαλεί ότι κάνει αντίσταση στην κρίση, την ίδια ώρα υπηρετεί την μνημονιακή πόλιτική και τους κύριους εκφραστές της, τον Μιχελάκη και τον Βορίδη!!!
Οπότε, για μια ακόμη φορά μπορείτε να  εμπιστετευτείτε την ειλικρίνεια του ανδρός και να τον ξαναβγάλετε δήμαρχο για να σώσει -και πάλι- τον δήμο Παπάγου-Χολαργού! 

13 σχόλια:

  1. Αντί να πεις "Δόξα τω Θεώ" που θα απαλλαγούμε από τον Ξύδη, γκρινιάζεις για τον επόμενο. Τί να σου πω ρε παιδάκι μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τρελάρα μου, παραβλέπεις όμως το γεγονός της χρησιμοποίησης των ΜΜΜ για να μεταβεί στις δουλειές του. Ποιος άλλος νυν ή πρώην Δήμαρχος κυκλοφορεί με τις συγκοινωνίες και όχι με την κουρσάρα του ή το κρατικό αυτοκίνητο; Για παράδειγμα, έχεις δει ποτέ τον Ξύδη να κυκλοφορεί χωρίς το SAAB με τις πορτοκαλί πινακίδες; Μέχρι και στο σπίτι του το παίρνει, όπου το παρκάρει καθημερινά ακριβώς απ' έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βραχιολιδάκο, μπορεί να έπρηξες στο τηλέφωνο τον Καραμανέα και το Χάρη να σε υποστηρίξουν στα τελευταία τους φύλλα, παίρνοντας -τάχα- το μέρος σου στη νέα μήνυση που έφαγες, παρέλειψες όμως κάτι. Στην τελευταία Φωνή του Δημότη, κάτω από το σημείο που σε... υπερασπίζεται στη σελ. 2, ο κ. Καραμανέας γράφει ξεκάθαρα πως ο Νικολάου θα είναι σίγουρα στη β' Κυριακή. Άραγε, εσύ τι έχεις να πεις γι' αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να λες ο Νικολάου είναι ωραίος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ΄ αρέσει ο Νικολάου... Ίσιος, ευθύς άνθρωπος, ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω τι έχεις πάθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Η δημαρχάρα είναι άνθρωπος του Μιχελάκη και του Βορίδη! Αυτών δηλαδή των πολιτικών που ...τεμαχίζουν τον ελληνικό λαό με τις μνημονιακές τους αποφάσεις! Ο Μιχελάκης και ο Βορίδης έχουν το...μαχαίρι και το πεπόνι και επί 2 χρόνια και με το "Ναι σε όλα" στέλνουν τον λαό στα τάρταρα!".

    Ψεκασμένε, πάρε τώρα από τους τεμαχισμένους και προδομένους Έλληνες τη ΝΔ ξανά ΠΡΩΤΗ στις δημοσκοπήσεις για τις Βουλευτικές και σχεδόν πρώτη για τις Ευρωεκλογές και περαστικά σου.

    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=314460&catID=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Μάκη Βραχιολίδη με τις αποκαλύψεις σου!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ Ή ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;
    ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νικολάου; θυμασαι πως χάλασε το φωτοτυπικο στην δημαρχια του χολαργού; θυμάσαι ποιος ήταν πάνω; μήπως θες να σηκώσω στο ρωσικό "youtube" όπως έκανε και ο Κασιδιάρης κανένα βιντεάκι να σου θυμήσω τι άκριβως έκανες; να το δουν και τα παιδιά σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις συνειδητοποιήσει τι έχεις να υποστείς (επιχειρηματικά και πολιτικά πάντα), σε περίπτωση που βγει ο Νικολάου; Αντί να το βουλώσεις, για το δικό σου το καλό και να περιοριστείς στη διαφήμιση των δύσμοιρων και ανήξερων που στα σκάνε για να διαφημίσουν τη φάτσα τους είτε εδώ, είτε στη φυλλάδα σου των 500 φύλλων, προτιμάς να κάνεις ο ίδιος κακό στον εαυτό σου; Για τόση τρέλα μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ .
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ,ΟΜΩΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΑΚΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,

    1) ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
    2) ΧΑΜΕΝΟΙ Ή ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΩΡΑΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΡΑΣ).
    3) ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Α' ΚΑΙ ΤΟΥ Β' ΓΥΡΟΥ
    4) ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΤΕΛΟΣ, ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ,ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...........!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΡΗΤΟ "ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΣΤΑΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ" .

    NO MONEY - NO WORKS

    ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΙΣΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

    ΠΑΝΤΩΣ , ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΝΤΥΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ, ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ή ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ,ΤΑ ΠΕΤΑΩ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΑΠΟ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΡΕΠΕΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

    ΠΟΛΥ ΜΠΑΝΑΛ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑΤΟ.

    ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΥΠΟΘΗΚΕΣ ΜΑΣ.

    ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ;
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.

    ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΛΑΖ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΩΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.

    ΒΑΣΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE , ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ VERDE ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ "Π" ΜΕ STOP , ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑ ΧΡΟΝΟ Ή ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί έχεις τόση εμμονή για τον Νικολάου ποιος τον στηρίζει και δεν έχεις και για τον Αποστολόπουλο; Ποιος τον έβαλε σύμβουλο στην Αττικό Μετρό; Μήπως είναι η Ν.Δ.; μήπως είναι ο Χατζιδάκης; αυτός δεν είναι μνημονιακός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή