Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Δεν πρόκειται για πρόβλεψη αλλά για εκτίμησή μας λαμβάνοντας υπόψη την τάση που διαμορφώνεται και την αίσθηση που έχουμε αποκομίσει.
Η οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη δεδομένου ότι πολλοί υποψήφιοι βρίσκονται κοντά ο ένας με τον άλλον. 
Ο αστάθμητος παράγων είναι ο Περικλής Ζήκας. Και αυτό διότι υπάρχει ισχυρή πιθανότητα το εκλογικό σώμα να ψηφίσει καθαρά αντιμνημονιακά και έτσι ο Ζήκας να κάνει το μεγάλο μπαμ. Να βρεθεί δηλαδή στην δεύτερη θέση από 'κει που πολλοί δεν το υπολογίζουν. Διαγράφεται πάντως μία τέτοια τάση προς τον Περικλή Ζήκα, όχι γιατί τον γνωρίζει ο κόσμος ή έχει εκτιμήσει το πρόγραμμά του (άλλωστε έχει κάνει λιγότερο ασθητή την παρουσία του) αλλά γιατί περισσότερο από ποτέ οι ψηφοφόροι εμφανίζονται αποφασισμένοι να εκφράσουν την οργή-διαμαρτυρία και αγανάκτησή τους προς την κυβέρνηση, με αντιμνημονιακή ψήφο.

Εάν τελικά όμως ο Ζήκας δεν βρεθεί στον δεύτερο γύρο, τότε θα γίνει της...Πόπης!
Αποστολόπουλος, Τίγκας, Κεχρής θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να βρεθούν στην δεύτερη Κυριακή. Η...σφαγή ανάμεσα στους τρεις θα είναι μεγάλη. Ψήφο με ψήφο θα πηγαίνουν οι τρεις τους αν και θεωρούμε ότι αυτή την στιγμή η καταταξη είναι όπως την προσδιορίζουμε: Αποστολόπουλος, Τίγκας, Κεχρής. 

ΝΟΜΙΚΟΣ: "ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ: ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ! ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ"!
Ο Αλέξανδρος Νομικός εξέφρασε την δική του άποψη για το αποτέλεσμα των εκλογών και ήταν απόλυτα σίγουρος: "ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ: ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ! ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ", τονίζει, πιστεύει δε ότι για αντίπαλό του ο Κεχρής θα βρει μπροστά του τον Ηλία Αποστολόπουλο!!!

Στις αμέσως επόμενες θέσεις πιστεύουμε ότι (μέχρι στιγμής) ακολουθούν οι Χάρης Κουγιουμτζόπουλος και Χρήστος Δασκαλόπουλος

Πίσω βρίσκεται ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού (θεωρούμε ότι θα καταποντιστεί) και το ...παζλ των υποψηφίων θα συμπληρώσει ο Γιώργος Ρεμούνδος (ΚΚΕ) με τελευταία την Χριστίνα Πολυκαλλά (ΔΗΜΑΡ).  

Υ.Γ. Γράφουμε με βάση ό,τι πιστεύουμε και εκτιμούμε για τις εππερχόμενες εκλογές και όχι για να γίνουμε αρεστοί ή αντιπαθείς σε κάποιους. 

4 σχόλια:

  1. Αν θες να διατείνεσαι πως γράφεις και υπερασπίζεσαι την αλήθεια, διόρθωσε το υστερόγραφο ως εξής, άμεσα. Διαφορετικά, ακόμα και μέρα που είναι, θα χρεωθείς ένα ακόμη ψέμα προς τους Χολαργιώτες και Παπαγιώτες που σε διαβάζουν.

    "Γράφουμε με βάση ό,τι θέλουμε και ελπίζουμε για τις επερχόμενες εκλογές και όχι για να γίνουμε αντικειμενικοί ή πιστευτοι σε κάποιους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι ο... πρώην Δήμαρχος ήταν και είναι πρώτος, έστω και οριακά, σε όλες τις επίσημες δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει ή γίνονται (τηλεφωνικές ή διαδικτυακές), για το Βραχιολίδη μεταφράζεται ως... επερχόμενος καταποντισμός! Παραποίηση της αλήθειας και της πραγματικότητας, ακόμη και ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου!! Άφες αυτόν, Κύριε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χθες ζητουσες συγνωμη για οσα ψεματα και λασπολογιες ειπες μεχρι χθες. Σημερα ξεκινας νεο γυρο για να ξαναζητησεις συγνωμη του χρονου με δημαρχο Νικολαου. Αναρωτιεμαι αν παιρνεις εστω εσυ στα σοβαρα τον εαυτο σου γιατι δεν σουμεινε και κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζοντας οτι τα τσιράκια - σεγόντα - αβανταδόροι - ευνοούμενοι του ναυαρχίδα θα καταποντιστούν, περιμένω στο 2o γύρο το remake της θρυλικής ταινίας "Μονομαχία στον ήλιο" ("Duel in the sun", Gregory Peck - Joseph Cotten) μεταξύ Νικολάου - Τίγκα. Ο ένας κουβαλάει τις προσδοκίες μας κι' ο άλλος το Εργο μιας οκταετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή