Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΙΔΟΥ! Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ 1700 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ ΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ "ΠΑΚΕΤΟ" ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

Πρακτικές της σφαγής του Κατύν από τους σύγχρονους νεοναζιστές-παγκοσμιοποιητές! Φακέλωσαν 1.700 μικρομεσαίους επαγγελματίες, επιστήμονες, διανοούμενους για να τους παραδώσουν στα ...στρατόπεδα συγκέντρωσης! 
Η νέα τάξη πραγμάτων εφαρμόζει πρακτικές των ναζιστών του 1940! Τα ονόματα και όλα τα προσωπικά δεδομένα 1.700 πολιτών μέσω  της ΕΥΠ κρεμάστηκαν σε λίστα-τσιγκέλι ως υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής! Η λίστα αναρτήθηκε σε αμερικάνικο διαδικτυακό ιστότοπο! Όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς, η λίστα παραδόθηκε στις ΗΠΑ οπότε οι στοχοποιημένοι έχουν μπει στα κιτάπια του παγκόσμιου συστήματος! Έχουν καταγραφεί στη μαύρη λίστα όσοι εκστόμισαν έστω και ένα λόγο υπέρ της Χρυσής Αυγής ή επειδή έκαναν σκληρή αντιπολίτευση εναντίον του Σαμαρά! Έστω και αν δεν έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή γράφτηκαν στην black list ως υποστηρικτές της και παραδόθηκαν στα χέρια της νέας τάξης πραγμάτων. Είπε για παράδειγμα ο τάδε, ότι αδίκως και παρανόμως διώκεται το κόμμα του Μιχαλολιάκου; Τον έχωσαν στη λίστα των υποστηρικτών της! Είχε κάποιος μια γνωριμία με τον Παναγιώταρο; Επειδή παράλληλα έχει μπει στο ρουθούνι του τάδε υπουργού του Σαμαρά ή και στον ίδιο τον Σαμαρά, είναι μέσα κι αυτός, στη λίστα ως «υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής! Πήρε ο τάδε δημοσιογράφος συνέντευξη από τον Μιχαλολιάκο; Στην… κρεμάλα κι αυτός! Και δεν μιλάμε για δημοσιογράφο-ογκόλιθο τύπου Τράγκα! Περιέργως όλοι οι…μεγάλοι βρίσκονται εκτός της λίστας των 1.700! Λες και κάποιο αόρατο χέρι τους προστατεύει. Στο τσιγκέλι, όπως είπαμε βρίσκονται επαγγελματίες, ευυπόληπτοι οικογενειάρχες, επιστήμονες, διανοούμενοι, δικηγόροι όλοι της μικρομεσαίας τάξης.
Η πρακτική της νέας τάξης πραγμάτων θυμίζει τη... Σφαγή του Κατύν που εφήρμοσαν οι κομμουνιτές της ΕΣΣΔ κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Διαβάστε τι ήταν ή σφαγή του Κατύν όπως αναφέρεται στην wikipedia:

Σφαγή του Κατύν (γερμανικά: Massaker von Katyn, πολωνικά: zbrodnia katyńska, ρωσικά: Катынский расстрел) ονομάζεται το έγκλημα των μαζικών εκτελέσεων χιλιάδων Πολωνών αξιωματικών, αστυνομικών, διανοούμενων, πολιτικών κρατουμένων και αιχμαλώτων πολέμου, που διαπράχθηκε από τη μυστική αστυνομία Μαϊκό Κομισαριάτο Εσωτερικών Υποθέσεων (γνωστότερο από τα αρχικά NKVD ως Νι-Κα-Βε-Ντε) της Ε.Σ.Σ.Δ. κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, και συγκεκριμένα από τις αρχές Απριλίου μέχρι τα τέλη Μαΐου του 1940.
Σε απόσταση περίπου 500 χιλιομέτρων από τα σύνορα της Πολωνίας, εντός του Ρωσικού εδάφους, παρά το δάσος του Κατύν, που βρίσκεται 6,5 χλμ. από την ομώνυμη πόλη, θανατώθηκαν κατά χιλιάδες, κρατούμενοι από το στρατόπεδο συγκεντρώσεως του Κοζέλσκ. Ομοίως και σε άλλες περιοχές, εκτελέστηκαν κρατούμενοι των στρατοπέδων του Οστασκόφ και του Στάρομπελσκ, καθώς και από φυλακές της δυτικής Λευκορωσίας και δυτικής Ουκανίας. Το γεγονός της σφαγής επηρέασε βαθιά τις σχέσεις Πολωνίας και Σοβιετικής Ένωσης για αρκετά χρόνια. Εκτιμάται πως ο αριθμός των θυμάτων έφτασε περίπου τις 22.000. Η πρώτη δημόσια αναφορά στο γεγονός της σφαγής του Κατύν έγινε στις 11 Απριλίου του 1943 μετά από ανακοίνωση αρχών της Ναζιστικής Γερμανίας περί της ανακάλυψης ομαδικού τάφου στο Σμολένσκ. Η Σοβιετική Ένωση αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη, επιρρίπτοντας τη στη Ναζιστική Γερμανία μέχρι το 1990, όταν επισήμως αναγνώρισε και καταδίκασε το έγκλημα εκ μέρους της NKVD, όπως και μεταγενέστερες προσπάθειες συγκάλυψής του. Το 2008 τα ρωσικά δικαστήρια προχώρησαν σε αποχαρακτηρισμό των σχετικών σοβιετικών αρχείων και το 2010 η Ρωσία αναγνώρισε πως η σφαγή του Κατύν διαπράχθηκε με εντολή του Ιωσήφ Στάλιν και της σοβιετικής ηγεσίας. Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας υποστηρίζει και σήμερα πως υπεύθυνη για τη σφαγή είναι η Ναζιστική Γερμανία, ενώ η Ρωσική κυβέρνηση, πέραν της αποδοχής των συμβάντων, απέφυγε να αποδεχτεί τον χαρακτηρισμό της γενοκτονίας ή των εγκλημάτων πολέμου για τα γεγονότα.
Αν και δεν διασώζεται κανένα έγγραφο που να μαρτυρά το κίνητρο του Στάλιν για την απόφαση της μαζικής εκτέλεσης των κρατουμένων, ισχυρή θεωρείται η άποψη μεταξύ Ρώσων και Πολωνών ιστορικών πως την έλαβε, έστω εν μέρει, διότι συνιστούσαν μια ελίτ μελλοντικών ηγετών υπέρ μιας ανεξάρτητης Πολωνίας.

Ο Στέφανος Χίος στοχθεσινό  του ρεπορτάζ στην "Ελεύθερη Ώρα" δίνει την πραγματική διάσταση στο γεγονός. «Το έχουμε πει πολλές φορές για τον ρόλο που παίζουν ΚΥΠατζήδες και τρωκτικά του πρακράτους. Λαμόγια που πρόσκεινται στην αυλή του προδότη Σαμαρά και των ανθρώπων που τον περιτριγυρίζουν. Όλους αυτούς που έχει βάλει ο τουρκόμπεης της Πύλου, για να παρακολουθούν τους πολίτες. Τα τηλέφωνά τους και την προσωπική τους ζωή. Ακόμη και πού κοιμούνται το βράδυ.
Το παιχνίδι χόντρυνε κι έχει αρχίσει εδώ και καιρό να γίνεται επικίνδυνο. Από μία διαβολική σύμπτωση, γνωστός δικηγόρος από πληροφορίες που είχε εδώ και μέρες, αντιλήφθηκε ότι σε πρακτορικό και ύποπτο αμερικάνικο blog στο διαδίκτυο  έχουν αναρτηθεί και εξακολουθούν να υπάρχουν κρεμασμένα 1.700 ονόματα πολιτών με την ένδειξη «υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής». Τα ονοματεπώνυμα είναι κατανεμημένα με τις ενδείξεις, όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο. Σαν να ανήκουν σε λίστες παρακολούθησης  υπηρεσίας ασφαλείας, να έκαναν ένα απλό copy όσοι διαχειρίστηκαν με κακουργηματικό τρόπο προσωπικά δεδομένα  και να τα διοχέτευσαν στο internet. Ρωτάμε: πώς είναι δυνατόν επαγγελματίες, έμποροι, γνωστοί επιχειρηματίες, δικηγόροι, γιατροί, πολιτικά πρόσωπα, ακόμα και νοσηλευτές νοσοκομείων να έχουν φακελωθεί με τόσο άγριο και αδίστακτο τρόπο από βρώμικα χέρια; Και να υποδεικνύονται -είναι ή δεν είναι αυτό αφορά τους ίδιους-  ως «υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής»; Με ποιο δικαίωμα καταλύθηκε το Σύνταγμα με τόσο βρωμερό τρόπο;».
Μάλιστα ο Στέφανος Χίος κάνει έναν εύστοχο παραλληλισμό με την περίπτωση του Σνόουντεν: «Ως γνωστόν ο μυστήριος κύριος Σνόουντεν είναι Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και CIA. Ο Σνόουντεν διέρρευσε στον τύποαπόρρητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις. Βασικός του συνεργάτης ήταν ο Γκλεν Γκρινγουολντ της εφημερίδας Γκάρντιαν (Λονδίνο) στην οποία και δημοσιεύτηκαν μια σειρά από εκθέσεις βασισμένες στις αποκαλύψεις του Σνόουντεν τον Ιούνιο του 2013. Ο Σνόουντεν αποκάλυψε πληροφορίες για μια σειρά από απόρρητα προγράμματα των μυστικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης της παρεμπόδισης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών τηλεφωνικών μεταδεδομένων και των προγραμμάτων παρακολούθησης.

Τώρα το παραμύθι άλλαξε. Αυτή τη φορά διακινούν λίστα με τους υποτιθέμενους «1.700 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής», προκειμένου να στοχοποιήσουν πολίτες. Με λίγα λόγια στοχοποιούν πολίτες στην κοινωνία αλλά και στην κάνη των πολυβόλων ένοπλων ομάδων του Αντάρτικου της Πόλης εκθέτοντάς τους σε κίνδυνο ζωής». 

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά μήπως αυτά περι λίστας με ονόματα είναι μούφες και γελοιοποιούμαστε ακόμη μια φορά; Αν υπάρχει πράγματι λίστα γιατί δεν βγαίνει στη φόρα να γίνουν αγωγές απ' τους αναφερόμενους για να δούμε ποιοι τέλος πάντων την πρωτοδημοσίευσαν στην ιστοσελίδα που λέτε και να αναγκαστούν να πουν που βρήκαν τα ονόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου γουσταρει η χ.α. ναζισμο γιατι την πειραζει οταν αλλοι χρησιμοποιουν ναζιστικες πρακτικες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί άλλο να βγαίνεις σα μακάκας φωτογραφία στο σπίτι σου με τη σβάστικα πριν 30 χρόνια και άλλο να φακελώνεις τον κόσμο στην πραγματικότητα.

      Είσαι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά;

      Διαγραφή
  3. η λιστα που ειναι δεν τη βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή