Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!

 Πρόσκληση Κουγιουμτζόπουλου σε όλη την αντιπολίτευση

Την ανησυχία του εκφράζει ο επικεφαλής των 8 Προτάσεων κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα που παρουσιάζονται στο δήμο μας και απευθύνει πρόσκληση σε συνάντηση σε όλη την αντιπολίτευση.
Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος στην επιστολή του επισημαίνει ότι θα περίμενε από τον νέο Δήμαρχο κ. Αποστολόπουλο να έχει αναλάβει εκείνος την πρωτοβουλία και καθώς ο ίδιος δεν έχει τον θεσμικό ρόλο, αναγκάζεται να περιοριστεί στο να καλέσει τους επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Διαβάστε την επιστολή και σε ποιους απευθύνεται:

 ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 Προς τους επικεφαλής των παρατάξεων
> κ. Πολυχρόνη Τίγκα
> κ. Περικλή Ζήκα
> κ. Γιάννη Κεχρή
> κ. Χρήστο Δασκαλόπουλο
> κ. Δημήτρη Νικολάου
> κ. Γιώργο Ρεμούνδο
> κα Χριστίνα Πολυκαλά


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 Αγαπητέ συνάδελφε,


Πέρασε ένας μήνας από τις δημοτικές εκλογές και έντονα και οξεία προβλήματα έχουν προκύψει στο δήμο μας.
Ο νέος δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε ότι θεωρεί τους ανθυποψήφιούς του «συνεργάτες» και λογικό ήταν να περιμένουμε καθώς έχει και το θεσμικό ρόλο να μας καλέσει όλους μαζί, να συζητήσουμε το πλαίσιο «συνεργασίας» και λειτουργίας μας στο δήμο, μπροστά στα μεγάλα και έντονα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε εν’ όψει της νέας θητείας.
Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και στο άμεσο διάστημα ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές και όπως είναι προφανές θα είναι αδύνατον να συνεδριάσουν οι παρατάξεις για να λάβουν ή να εγκρίνουν αποφάσεις ακόμη και σε επίπεδο συντονιστικών επιτροπών.

Ομως τα προβλήματα τρέχουν.
Εχουμε την περίπτωση του νέου χωροταξικού νόμου.
την αξιολόγηση των υπηρεσιών του δήμου.
Την συγχώνευση των σχολείων.
Τις νέες δομές των νηπιαγωγείων και τις εξελίξεις του ολοήμερου.
Την αποσύνθεση των υπηρεσιών καθαριότητας.
Τις επιδοτήσεις των Παιδικών Σταθμών.

Το κυριότερο την κατάρτιση του Προϋπολογισμού του 2015 που πρέπει να γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και το Πρόγραμμα Δράσης.

Και βεβαίως τον προσδιορισμό της Ολοκληρωμένης Εδαφικής Ανάπτυξης και τη συγκρότηση Τοπικής Ομάδας Δράσης όπως ορίζει το νέο ΕΣΠΑ που για πρώτη φορά είναι ανταγωνιστικό και ο δήμος μας κινδυνεύει να μείνει εκτός διότι τον Σεπτέμβριο θα είναι πολύ αργά.

Εγώ δεν έχω τον θεσμικό ρόλο να καλέσω το νέο δήμαρχο σε σύσκεψη μαζί με τους υπόλοιπους αρχηγούς των παρατάξεων.
Δικαιούμαι όμως και υποχρεούμαι να αναλάβω την πρωτοβουλία να σας προσκαλέσω σε κοινή της σύσκεψη της αντιπολίτευσης καθώς και ο νόμος 3852/10 την διαχωρίζει σαφώς ως ενιαία ομάδα σε πολλά άρθρα του.
Θεωρώντας λοιπόν άμεσα αναγκαία μια τέτοια σύσκεψη, σας καλώ σε κοινή συνάντηση στο γραφείο μου Σκοπέλου 4 Χολαργός, την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 17:00 για να συζητήσουμε, να θέσουμε ένα πρόγραμμα συνεργασίας και κοινής λειτουργίας προς όφελος των δημοτών και να καλέσουμε σε κοινή σύσκεψη τον κ. Αποστολόπουλο.

2 σχόλια:

  1. ΘΕΛΕΟ ΚΟΤΣΙΑ ΦΙΛΕ!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΞΥΔΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα το χωνέψετε; Τα συμφέροντα του Ξύδη είναι ο Αποστολόπουλος. Τα έχει ήδη τακτοποιημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή