Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ,"ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 1.700!

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!

Πολύ γνωστά ονόματα που στοχοποιούνται και παρακολουθούνται από την ΕΥΠΙ ως "υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής" βρίσκονται στη λίστα των 1.700 που έχει αναρτηθεί από πρακτορίστικο αμερικάνικο site. Όσο όμως γνωστά ονόματα είναι, άλλο τόσο αποτελούν την.... τελευταία τρύπα της φλογέρας, μια και όσοι βρίσκονται στη λίστα, ουσιαστικά και πρακτικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Γνωρίζουμε καλά τα ονόματα και είμαστε σε θέση, μετά λόγου γνώσεως να το πούμε αυτό. Προσέξτε: ο ένας γνωρίζεται φιλικά με τον Ηλία Παναγιώταρο, ο άλλος παρευρέθη στον γάμο του Παναγιώταρου, ένας άλλος πήρε συνέντευξη από τον Παναγιώταρο, ενώ ένας ακόμη έχει γνωριμία με τον Παναγιώταρο και υπήρξε πρώην δήμαρχος της περιοχής! Όλοι δηλαδή ή τουλάχιστον οι περισσότεροι "υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής", όπως τους έχει καταγράψει η λίστα δεν έχουν καμία σχέση με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, απλά το όνομά τους  κρεμάστηκε στη λίστα επειδή συνδέθηκε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τον Παναγιώταρο ο οποίος -ως γνωστόν- είναι πολλά χρόνια κάτοικος Παπάγου!!! 
Απίστευτο και όμως αληθινό; Πρόκειται γι' αυτό που είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας (εδώ)Στο τσιγκέλι βρίσκονται επαγγελματίες, ευϋπόληπτοι οικογενειάρχες, επιστήμονες, διανοούμενοι, δικηγόροι όλοι ανήκοντες στη μικρομεσαία τάξη.
Εκτός λίστας πάντως είναι ο Ηλίας Αποστολόπουλος για τον οποίο πολύς λόγος είχε γίνει -κατά την προεκλογική περίοδο- από τον Χάρη Κουγιουτζόπουλο, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές ότι έχει στενές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή και προκαλώντας τον να απαντήσει ότι δεν συνδέεται με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου. 
Το όνομα λοιπόν του Ηλία Αποστολόπουλου δεν αναφέρεται πουθενά στην λίστα των "υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής". Μήπως αυτό αποτελεί την απάντηση του Ηλία στον Χάρη;

1 σχόλιο:

  1. Η απαντηση του Ηλια στον Χαρη ρε βλακακο δεν ειναι το αν ειναι ή οχι στους υποστηρικτες της ΧΑ, αλλα οι 13.042 ψηφοι και το 62,02%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή