Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΩΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ...

Μετά την «λευκή» ισοπαλία της Ελλάδας με την Ιαπωνία, ο πρώην διεθνής μέσα από την προσωπική του σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες της Εθνική, αλλά έκανε λόγο και για απέχθεια προς τους «"Ελληναράδες" που παρακαλούν για την αποτυχία για να τραφεί ο ανθρωπάκος που κρύβεται μέσα τους». 

sentragoal.gr

3 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .

    ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΣΤΗ ΠΑΕ ΑΕΚ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΥΒΩ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΝΩ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΤΑΔΑΚΤΥΛΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 666 .ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ !

    ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ Η ΜΑΛΛΙΑΡΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΕΝΩ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.

    ΜΕΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντέμη πάρε να έχεις... Διάβασε αυτό εδώ τι λέει αυτός εδώ. Δεν θα σου αρέσει. ΞΙΔΑΚΙ!


    Εγώ αν ήμουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή ο προπονητής της εθνικής ομάδας θα έκανα τα εξής:

    1) Θα άλλαζα το σήμα-μαϊμού που υπάρχει στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας και θα έβαζα το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία από τον Παρατηρητή και θα τους πώρωνα! Θα είχα ρίξει στην Κόστα Ρίκα 3 μπαλάκια, θα την είχα ισοπεδώσει και μετά άντε να σταματηθεί η εθνική ομάδα!

    2) Θα έδιωχνα όλα τα συστημικούς μνημονιακούς κατοχικούς νεοταξίτες που είναι γύρω από την ΕΠΟ και θα τους έστελνα στα κάτεργα και στις ζούγκλες του Αμαζονίου. Όλοι αυτοί έκαναν κακό στην εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή