Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡEI ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΕΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ! ΡΑΚΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...

Συγκίνηση προκαλεί μια εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, λίγο μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος στη διαδικασία των πέναλτι με την Κόστα Ρίκα. 
Στην επίμαχη εικόνα ο Φάνης Γκέκας, που έχασε το κρίσιμο τέταρτο πέναλτι, κάθεται απαρηγόρητος στο γρασίδι μετά το τέλος του ματς και κανείς δεν μπορούσε να τον συνεφέρει.
gkekas-klama-570
koolnews

3 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΚΕΚΑΣ .
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΩΡΕ ;
    ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ !!!!!

    ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ , ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΠΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ.


    ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 14.000.000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Η ΕΠΟ ΑΝ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ.

    http://www.pressaris.gr/17-000-000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-14-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκέκα όταν ηρεμίσεις διάβασε αυτό εδώ. Θα καταλάβεις πολλά. Επίσης πρέπει να το διαβάσετε και όλοι σας στην εθνική ομάδα.

    Εγώ αν ήμουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή ο προπονητής της εθνικής ομάδας θα έκανα τα εξής:

    1) Θα άλλαζα το σήμα-μαϊμού που υπάρχει στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας και θα έβαζα το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία από τον Παρατηρητή και θα τους πώρωνα! Θα είχα ρίξει στην Κόστα Ρίκα 3 μπαλάκια, θα την είχα ισοπεδώσει και μετά άντε να σταματηθεί η εθνική ομάδα!

    2) Θα έδιωχνα όλα τα συστημικούς μνημονιακούς κατοχικούς νεοταξίτες που είναι γύρω από την ΕΠΟ και θα τους έστελνα στα κάτεργα και στις ζούγκλες του Αμαζονίου. Όλοι αυτοί έκαναν κακό στην εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή