Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ....ΚΑΡΦΙΑ!!!

"ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ"!

ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ- ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Θεωρώ δικαίωμα του κάθε μέλους να παραιτείται από το Δ.Σ, φτάνει  όμως  η παραίτηση αυτή να μη συνεπάγεται και εγκατάλειψη της συλλογικής προσπάθειας που καλείται να καταβάλει ο θεσμός της Ένωσης Γονέων.
    Σε ό,τι αφορά την πρόβλεψη του νόμου να αποχωρεί το μέλος του Δ.Σ που είναι γονέας παιδιού που αποφοιτά, χωρίς καμία διάθεση να αμφισβητηθεί η πρόβλεψη αυτή,  πιστεύω ότι είναι λανθασμένη και δημιουργεί εκ του μη όντος προβλήματα.
    Με την πρόβλεψη αυτή, ουσιαστικά στερείται το δικαίωμα των γονέων, που έχουν παιδιά στην δευτέρα και τρίτη Λυκείου να ολοκληρώσουν την διετή θητεία, για την οποία εκλέγονται, δεδομένου ότι οι εκλογές γίνονται ανά διετία κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Συνεπώς, ο νόμος αντιφάσκει προς το καταστατικό που ρητά προβλέπει ότι «τα μέλη του Δ.Σ εκλέγονται για διετή θητεία».
   Εξάλλου η Ένωση Γονέων δεν έχει συντεχνιακή φιλοσοφία, αφού όσοι εκλέγονται στο Δ.Σ δεν εκλέγονται για να υπηρετήσουν τα παιδιά τους αλλά το σύνολο των μαθητών του Δήμου. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή η σκοπιμότητα και η λογική του νόμου, να ανακόπτει την θητεία μελών του Δ.Σ, που ολοκληρώνεται σε έξι μήνες και να δημιουργεί στην συγκεκριμένη περίπτωσή μας εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα στη σύνθεση, ύπαρξη και λειτουργία του Δ.Σ. Επίσης είναι εμφανές το κενό του νόμου, αφού δεν προβλέπει διαδικασία παράδοσης βιβλίων και στοιχείων της Ένωσης από τα απερχόμενα μέλη  του Δ.Σ, τα οποία συμμετέχουν στο προεδρείο (Πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας)  και τα οποία σύμφωνα με το νόμο, τη στιγμή αποφοίτησης του παιδιού τους παύουν  αυτοδικαίως να είναι μέλη του Δ.Σ !!
  Η Ένωση είναι ένας θεσμός της παιδείας, όπως είναι και άλλοι θεσμοί π.χ η Σχολική Επιτροπή, στην οποία μπορεί να συμμετέχουν και εκπρόσωποι του δήμου ή διευθυντές σχολείων, που δεν είναι γονείς.

  Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλα τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης, που απέμειναν να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε η Ένωση  να συνεχίσει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα να επιτελεί τους καταστατικούς της στόχους μακριά από κομματικές και παραταξιακές σκοπιμότητες.
Η Ένωση Γονέων οφείλει να ενώνει όλους τους γονείς, ώστε να είναι πιο δυνατή και διεκδικητική η φωνή της όταν εμφανίζονται προβλήματα στην εκπαίδευση ή λαμβάνονται μέτρα  που αντί να συμβάλλουν στην πρόοδο και αναβάθμισή της, αποτελούν τροχοπέδη, όπως π.χ είναι οι συγχωνεύσεις, η ύπαρξη κενών διδασκαλίας κατά τους πρώτους μήνες κάθε σχολικού έτους κ.λ.π.
   Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη του Δ.Σ για τη συνεργασία και τις προσπάθειές τους ώστε να καταφέρουμε  από την έναρξη της θητείας μας μέχρι σήμερα, παρά τις όποιες αδυναμίες μας,  να κρατήσουμε την Ένωση ζωντανή και με θέσεις που στηρίζονταν στο μέτρο και την λογική και που ήταν απολύτως ανεπηρέαστες από οποιαδήποτε έξωθεν παρέμβαση.
   Είμαι στην διάθεσή σας, να βοηθήσω, όπου μου ζητηθεί, ώστε η Ένωση να συνεχίσει να υπάρχει και να δρα αποτελεσματικά, γιατί πράγματι τα προβλήματα στην παιδεία είναι μεγάλα και προβλέπεται να αυξηθούν. Γι’ αυτό έχουμε χρέος ως γονείς αλλά και ως δημότες Παπάγου- Χολαργού να είμαστε παρόντες, για να αντικρούσουμε οποιαδήποτε μέτρα αντιτίθενται προς την βελτίωση και αναβάθμιση της παιδείας των παιδιών μας και να συμβάλλουμε δημιουργικά με δομημένες θέσεις και προτάσεις μας.

                                                                                                                                                                        Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                                                                                                                                                         Ο απερχόμενος Πρόεδρος
                                                                                                                                                                           ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ

3 σχόλια:

  1. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΤΥ, ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ........ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ..........ΠΑΛΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ;

    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ;


    ΓΡΑΦΕΤΕ :
    " Εξάλλου η Ένωση Γονέων δεν έχει συντεχνιακή φιλοσοφία, αφού όσοι εκλέγονται στο Δ.Σ δεν εκλέγονται για να υπηρετήσουν τα παιδιά τους αλλά το σύνολο των μαθητών του Δήμου. "

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ;
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

    ΕΡΩΤΩ ΞΑΝΑ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ; ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ;
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΔΕΚΤΟ ΣΥΖΥΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ Ή ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ , ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ HAPPENINGS ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ;

    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ ,ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΑ , ΕΛΑΦΡΟΛΑΪΚΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΚ ΕΝΤ ΡΟΛ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΤΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .

    ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ Ή ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ή ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ 5ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ;

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ- ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΛΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΤΟΜΩΝ Ή ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η "ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ" ΚΥΡΙΕ ΣΥΛΛΟΥΡΗ , ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ (ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ Ή ΑΝ ΜΙΑ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ , ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΡΙΤΣΟΥ , ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ, ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΚΛΠ (ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ).

    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ .
    ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ !

    Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ , ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ .
    ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΛΛΟΥΡΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ.
    ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ .
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΕΚΕΙ !!!!

    ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ;
    ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ;

    Ή ΜΗΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ "ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ "ΟΧΙ " ;

    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Η ΑΛΛΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ή ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ Ή ΟΧΙ !!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .
    ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ .
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣ ΩΣ Δ.Σ Ή ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ (ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ) !

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

    Ε ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΟΤΑΝ ΒΟΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ..........

    ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ , ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΥΛΛΟΥΡΗ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ .

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΩΝΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .

    ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΓΟΝΕΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ
    ΣΑΝ "ΤΗ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ" ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΟΥ ΚΚΕ , ΤΗΣ ΔΑΠ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΝΤΡΟΓΑΛΙΑΣ .

    ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΣΑΦΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή