Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΓΚΕΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ! Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το πέναλτι του Γκέκα έπρεπε να επαναληφθεί! (φωτό)
Σε μια αποκάλυψη που πολλοί αγνόησαν (μέσα σε αυτούς και ο διαιτητής) προχώρησε ένας ειδικός αναλυτής - δημοσιογράφος, ο Λίβιου Μπερντ.
Οπως έγραψε και... έδειξε στο Twitter, την ώρα της εκτέλεσης του Φάνη Γκέκα, ο γκολκίπερ της Κόστα Ρίκα Νάβας ήταν εκτός γραμμής εστίας, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό, πριν ο εκτελεστής έρθει σε επαφή με την μπάλα.
Μάλιστα, επισήμανε πως ο Νάβας έκανε την ίδια… παρανομία και στα άλλα τρία πέναλτι που είχαν προηγηθεί και μία φορά ο Καρνέζης στο πέναλτι του Κάμπελ.
Οχι πως ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά είναι άξιο αναφοράς.
View image on Twitter
filathlos.gr

4 σχόλια:

  1. χαλάρωσε κι απόλαυσε το υπόλοιπο μουντιάλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα πω κάτι για αυτή την εθνική ομάδα.

    Ας μιλήσει ο Φερνάντο Σάντος να πει τι συνέβαινε πραγματικά στην εθνική ομάδα του ψευτοεθνόσημου, των κλικαδόρων και των επιλεγμένων φιλάθλων που φόραγαν adidas και nike με στάμπα amstel (ορισμένοι)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι ακόμα. Εγώ δεν χαίρομαι που τόσα χρόνια η εθνική ομάδα κι ας έφτασε επιτυχώς στους 16, πήρε το Euro το 2004, πορεύεται με ένα ψευτοεθνόσημο τόσα χρόνια που συμβολίζει άλλα πράγματα και δεν είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Μουντιάλ τελείωσε για την εθνική ομάδα. Τώρα πρέπει η ΕΠΟ να κάνει σαρωτικές αλλαγές με πρώτη και καλύτερη την απόσυρση του ψευτοεθνόσημου και να τοποθετηθεί το κανονικό και σωστό σήμα που είναι η ελληνική σημαία αυτό του Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή