Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ! Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Σαφή ταυτότητα blog και υπεύθυνο διαχειριστή κάθε διαδικτυακού ημερολογίου ζητεί εδώ και τώρα από την ελληνική κυβέρνηση η πρώην δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη. Πιο συγκεκριμένα, το αίτημα διατυπώθηκε προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου με στόχο να ελεγχθούν τα ενημερωτικά blogs. Παράλληλα η πρώην ρεπόρτερ του Mega, Μαρία Σπυράκη δεν κρύβει την άποψή της ότι «τα ελληνικά ΜΜΕ πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η νομοθεσία για την αδειοδότηση μπορεί να έχει καθυστερήσει, αλλά είναι σε σωστή κατεύθυνση, γιατί δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίγει ένα κανάλι ή ακόμη περισσότερο ένα blog και να μεταδίδει ειδήσεις». Μόνο οι φίλοι σου Μαρία δικαιούνται να ασχολούνται με την ενημέρωση ε; Ντροπή σου ήσουν και δημοσιογράφος.
arouraios.gr

11 σχόλια:

 1. Με αυτά που είπε η Μαρία Σπυράκη να μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρέπει να πάει φυλακή η Μαρία Σπυράκη που είναι κατά της ελευθερίας του διαδικτύου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ακόμα ένας επιπρόσθετος λόγος για να μην ψηφίσω ΝΔ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εξαιτίας της Μαρίας Σπυράκη ούτε μια ψήφος σε Ν-Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τα συμφέροντα των ολιγαρχών της ενημέρωσης εξυπηρετεί η "δημοκράτισα" Μαρία Σπυράκη και γι' αυτό επιδιώκει να φιμώσει και να φακελώσει η για πάντα την ελευθερία του διαδικτύου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η άγρια πτώση της ΝΔ φέρνει την φίμωση του ελεύθερου διαδικτύου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εξαιτίας της Μαρίας Σπυράκη θα έρθει η φίμωση του ελεύθερου διαδικτύου και οι φυλακίσεις των ελεύθερων μπλογκερς για να σωθεί η ΝΔ από το ναυάγιο και την πολιτική συντριβή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εγώ προτείνω κάτι καλύτερο να γίνει:

  Όλα τα μπλογκς να ρίξουν μαύρες αναρτήσεις και πολύ μαύρο στην Μαρία Σπυράκη που ξεκίνησε πόλεμο κατά της ελευθερίας του διαδικτύου και πιέζει την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ κατά της ελευθερίας του διαδικτύου!

  Συμφωνείτε να ρίξουν όλα τα μπλογκς μαύρες αναρτήσεις και πολύ μαύρο κατά της Μαρίας Σπυράκη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

  ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΛΕΡΩΘΗΚΕ, ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Mπραβο παιδιά,τα είπατε όλα!Δεν εχω κάτι περισσότερο να προσθέσω. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

  ΑπάντησηΔιαγραφή