Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ", "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ"!


Όπως αναφέρει το makeleio.gr η Αθήνα και πολλές περιοχές στην Αττική έχουν γεμίσει με επιγραφές συνθήματα μίσους της τζιχάντ!!! Οι τζιχαντιστές έχουν κατακλύσει την Αθήνα και ζωγραφίζουν σε τοίχους στην Αττική, όπου ζουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οι οποίοι άλλοτε επιστρατεύονται με τη βία και άλλοτε οικειοθελώς. Δείτε λοιπόν και φρίξτε:
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
31
32
ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
33
34
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
35
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
36
ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
37
ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι ισλαμιστές που “δεν υπάρχουν” σύμφωνα με τον Ε.Βενιζέλο, σήκωσαν την σημαία του τζιχάντ και σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Θήβα, στις 7 Ιουλίου του 2014, γιατί μετά από μήνες τηλεοπτιοί δίαυλοι μίλαγαν για αποκλειστικό θέμα, και έδειχναν την φωτογραφία που τραβήξαμε οι ΙΔΙΟΙ λίγο έξω από το σταθμό της Θήβας
Ιδού για να μην την ξεχνάμε
40
Ρωτήσαμε και μας είπανε ότι τα συνθήματα αυτά σημαίνουν: "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ", "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ"!  Οι εγκάθετοι της Βουλή ψηφίσανε τον αντιρατσιστικό που απαγορεύει με φυλακίσεις όποιους προτρέπουν σε συνθήματα μίσους και ρατσιστικές επιθέσεις αλλά ενώ αυτά συμβαίνουν από τους ίδιους τους ισλαμιστές δεν κουνιέται φύλλο!!!

1 σχόλιο:

  1. Ο αντιρατσιστικός 4285,ψηφίστηκε από την βουλή για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ.Για τους λαθροέποικους,ισχύει άλλος νόμος,ο νόμος του Ισλαμ. Αμέ!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή