Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ...

Το συγκεκριμένο σημείο όπου εξέχουν δολοφονικά σίδερα-βίδες βρίσκεται στη νησίδα έξω από τις επιχειρήσεις "Barato" και "Κουκουνάρι" (επί της Λ. Μεσογείων δίπλα από το ΙΑΣΩ GENERAL)! 
Ήδη, όπως πληροφορούμαστε σε αυτοκίνητο έσκασαν τα λάστιχά του επειδή ο οδηγός του δεν το πήρε είδηση και ανέβηκε με δύναμη στο πεζοδρόμιο! 
Δεν νομίζετε ότι πρέπει η Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει ώστε να φύγουν από το πεζοδρόμιο τα δολοφονικά σίδερα; 

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΗ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΔΟΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ... ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή η επισήμανση σας, μόνο που θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής:
    1. Σε οδηγούς που ανεβαίνουν (με δύναμη μάλιστα) τόσο βαθιά στα πεζοδρόμια, κανονικά θα έπρεπε να τους σκάνε και τα άλλα λάστιχα!
    2. Επειδή αυτό μου θυμίζει βάση διαφημιστικής πινακίδας, μήπως θα έπρεπε να πέσει και κανένα πρόστιμο στο ζώο που τα άφησε έτσι;
    3. Οι επιχειρηματίες των μαγαζιών που αναφέρετε, τόσο καιρό που τα έφτιαχναν είχαν μπόλικους εργάτες και εργαλεία. Τόσο δύσκολο ήταν να έχουν τραβήξει μια πριονιά να μην εξέχουν τουλάχιστον; Σίγουρα αρμοδιότητα του Δήμου είναι, αλλά το να φροντίζουμε λιγάκι ότι υπάρχει έξω από το σπίτι - μαγαζί μας, αντί να περιμένουμε το Δήμο γκρινιάζοντας, θα διευκόλυνε τη ζωή όλων στην πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή