Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!!

Η φρίκη των τζιχαντιστών στην Ευρώπη. Χτύπησα, Όπως αναφέρει το defencenet.gr , έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από επίθεση ενόπλων μαυροφορεμένων, πιθανότατα ισλαμιστών, στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μαυροφορεμένοι άνδρες εισέβαλαν πριν από λίγο στο κτίριο της εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας "Charliie Hebdo", στην καρδιά του Παρισιού, και άρχισαν να πυροβολούν με αυτόματα όπλα. 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "20 minutes", αφότου μπήκαν στο κτίριο της εφημερίδας, και έσπειραν παντού τον θάνατο με οπλοπολυβόλα, οι μαυτοφορεμένοι κομμάντο έβαλαν φωτιά.
Εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. 
Πολλοί από τους δημοσιογράφους και τους άλλους εργαζόμενους του περιοδικού βρήκαν καταφύγιο στην ταράτσα του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του Chalie Hebdo. Άλλοι, δυστυχώς, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν.  

Το Charlie Hebdo έχει προκαλέσει αρκετές φορές, η τελευταία φορά όταν δημοσίευσε σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα προσβλητικό για τους Μουσουλμάνους. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου