Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΞΗΡΟΣ: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ"
Δεν σκοπεύει να συνεργαστεί με τις Αρχές ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ανακρίνεται τις τελευταίες ώρες και ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται, τόσο στο σπίτι όπου διέμενε τους τελευταίους δύο μήνες στην Ανάβυσσο όσο και σε διάφορα μέρη της χώρας, προκειμένου να εντοπιστούν συνεργάτες του. 

Ο ίδιος είπε ότι τα όπλα που βρέθηκαν σπίτι του ήταν δικά του και ότι ζούσε μόνος του όλον αυτόν τον χρόνο, από τη στιγμή που απέδρασε, ενώ δεν έδωσε εξηγήσεις για το πού βρήκε τα χρήματα με τα οποία πλήρωνε το σπίτι.
​Ο Χ. Ξηρός είχε καταλάβει ότι τον παρακολουθούσαν και σκόπευε να αλλάξει κρησφύγετοΟ Χ. Ξηρός τόνισε ότι είχε καταλάβει πως οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει και τον παρακολουθούσαν, και σκόπευε να αλλάξει κρησφύγετο αλλά δεν πρόλαβε. Μάλιστα, ευχόταν να μη γίνει επιχείρηση σύλληψής του το βράδυ, για να μην υπάρξει ανταλλαγή πυροβολισμών και πιθανότατα θύματα.

«Δεν είμαι τζιχαντιστής, δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν, δεν μετανιώνω για τίποτα» δήλωσε ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση.

Ο δικηγόρος μετέφερε την ακόλουθη δήλωση του Χ. Ξηρού: «Καμία συνεργασία με τους μηχανισμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυβέρνηση των δωσίλογων. Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχτηκα, γιατί αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα. Κανένας σωτηρας σε καμία ανάθεση. Καμία ελπίδα από κανέναν, ιδιαίτερα από το δίδυμο των δωσίλογων Σαμαρά Βενιζέλου, ούτε από τους επίδοξους συνεχιστές τους. Η μόνη διέξοδος, ο δικός μας αγώνας». 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player



Ο Χριστόδουλος Ξηρός θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα σήμερα το απόγευμα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να έχουν εντοπιστεί συνεργοί του Χ. Ξηρού. 

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής ψάχνουν για δύο γυναίκες που φέρονται να σχετίζονται μαζί του, καθώς στο σπίτι στην Ανάβυσσο βρέθηκαν και γυναικεία ρούχα. 

Οι έρευνες εστιάζονται στην Ήπειρο, στο Αίγιο και στο Λουτράκι.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου