Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ KONTRA CHANNEL ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΛΙΑΤΣΟ!

Τη μοναδικη ανεξάρτητη φωνή στο χώρο της τηλεόρασης, το kontra channel, που τόλμησε να ορθώσει το ανάστημα στους ξένους τοκογλύφους και τους ντόπιους δοσίλογους, αλλάζοντας ριζικά το σκηνικό φόβου και τρόμου που είχαν διαμορφώσει τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες της διαπλοκής που είχαν αναλάβει εργολαβικά, την μαύρη προπαγάνδα της τρόικας, βάζει τώρα στο στόχαστρο η απερχόμενη κυβέρνηση Σαμαρά.

Με αφορμή την παρουσίαση μιας δημοσκόπησης απ’ τον Αιμίλιο Λιάτσο, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη επιχείρησε να στήσει ολόκληρη σκευωρία με την καθεστωτικού τύπου καταγγελία που έκανε στο ΕΣΡ, με στόχο να κλείσει το ενοχλητικό για την τρόικα και την κυβέρνηση kontra channel, που έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη του λαού και οι εκπομπές του δημιουργούν από μόνες τους πολιτικά γεγονότα, ενισχύοντας τις δυνάμεις που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της χώρας. Με απίστευτο θράσος η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, επιτίθεται στο kontra channel στην εναγώνια προσπάθειά της να εκφοβίσει, να τρομοκρατήσει και να χειραγωγήσει τους δημοσιογράφους του σταθμού. Προφανώς είναι μαθημένη με τις πρακτικές που ακολουθεί το κόμμα της απέναντι στα χρεοκοπημένα και εξευτελισμένα κανάλια της διαπλοκής, σε ένα από τα οποία εργαζόταν επί πολλά χρόνια και η ίδια, τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας και έχουν καταντήσει μηχανισμοί προπαγάνδας της ΝΔ και των ξένων τοκογλύφων. Μόνο που το kontra channel τους χάλασε τα σχέδια. Κατάφερε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να σπάσει το σύνδρομο του φόβου και του ραγιαδισμού που είχαν επιβάλει στην κοινωνία οι προπαγανδιστές της γερμανικής κατοχής, ενώ ταυτόχρονα διαμόρφωσε μια πολιτική στρατηγική που οδηγούσε στην απελευθέρωση του λαού και της χώρας, από τους ξένους κατακτητές.
Το kontra channel έγινε σύμβολο του αγώνα και σημείο αναφοράς των υπόδουλων Ελλήνων, που δεν έσκυψαν το κεφάλι στα πάντσερ των ναζιστών. Το kontra channel αποκάλυψε ολόκληρο το σχέδιο υποδούλωσης της χώρας, ενώ ξετίναξε στην κυριολεξία τόσο το πολιτικό προσωπικό, όσο και τη μαύρη ορχήστρα προπαγάνδας που βρίσκονταν στην υπηρεσία των ξένων τοκογλύφων.
Το kontra channel πολέμησε την τρομοκρατία του συστήματος, άλλαξε τους πολιτικούς συσχετισμούς και τώρα οδηγεί τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου στη μεγαλειώδη νίκη, που θα σηματοδοτήσει το τέλος της κατοχής και τη διάλυση των καθεστωτικών δυνάμεων που εκτελούσαν εργολαβικά τα συμβόλαια της τρόικας και των ξένων δανειστών.
Θρασύτατοι και ψεύτες οι υπηρέτες των τροϊκανών επιχείρησαν να σπιλώσουν τόσο το kontra channel, όσο και το διευθυντή της Κυριακάτικης kontranews Αιμίλιο Λιάτσο, που δίνει καθημερινά τη μάχη της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και απ’ τη συχνότητα του καναλιού κάθε βράδυ με την εκπομπή του «Κοntra 24». Με πρόσχημα την παρουσίαση μιας προγενέστερης, αληθινής δημοσκόπησης, την οποία ορισμένα έγκυρα site είχαν αναδημοσιεύσει και τρία τουλάχιστον άλλα κανάλια είχαν μεταδώσει, το οποίο έγινε από λάθος, το οποίο όμως παραδέχτηκε αμέσως ο έγκυρος δημοσιογράφος που έχει μια ξεκάθαρη διαδρομή και ποτέ δεν έδωσε αφορμή να κατηγορηθεί για παραπληροφόρηση. Η Μαρία Σπυράκη επιχείρησε να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς τρομοκρατίας του συστήματος. Συνηθισμένοι να κυβερνούν με καθεστωτικές πρακτικές χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα τις προβιές που έχουν στήσει στο ΣΔΟΕ, τη Δικαιοσύνη και την ΕΥΠ, επιχείρησαν να πλήξουν το κανάλι και να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη έναν ακόμη δημοσιογράφο. Έφτασε σε σημείο να μιλάει για δημοσιογραφική δεοντολογία η Μαρία Σπυράκη, γνωστή απ’ την υπόθεση των αεροπλάνων τα οποία μετέφεραν τα χαρτονομίσματα για να γεμίζουν οι τράπεζες την επίμαχη περίοδο των κατοχικών κυβερνήσεων Παπανδρέου, Πικραμμένου και Παπαδήμου. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ΕΚΡΥΒΕ την είδηση. Το ίδιο έκανε και το MEGA, το οποίο κατάφεραν να μετατρέψουν σε μια προπαγανδιστική ντουντούκα στην οποία αρνούνται να εμφανιστούν πολιτικοί που έχουν μια σταγόνα αξιοπρέπειας και έχει κατρακυλήσει στα έσχατα όρια της αναξιοπιστίας και τηλεθέασης.
Η επιχείρηση τρομοκρατίας με στόχο το kontra channel δεν πρόκειται να περάσει, γι’ αυτό στον Ταύρο τα σύνδρομα φόβου και τρόμου είναι διαχρονικά άγνωστα. Εξάλλου ο ετοιμόρροπος θίασος μετράει μέρες και δεν μπορεί πλέον να στήσει ούτε μια σκευωρία της προκοπής.
kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου