Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

SIMONE LE BARON: ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝ.ΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!


Το πρώτο νέο που έμαθα όταν επέστρεψα από Γαλλία πριν λίγες ημέρες είναι ότι έχετε εκλογές στην Ελλάδα. Έκπληξη δεν μπορώ να πω, οι εκλογές είναι αγαπημένο σπορ των Ελλήνων, απλώς, είχα προβλέψει να αφοσιωθώ αποκλειστικά στο καινούργιο βιβλίο που γράφω, πάλι στα ελληνικά, "Η Eλληνική Tάξη Πραγμάτων", με υπότιτλο "Ελληνισμός ή Βαρβαρότητα", το οποίο θα εκδώσω στις εκδόσεις "Νεοφιλελληνισμός", όμως, νιώθω ότι πάλι έχω κάποιο ρόλο να παίξω αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που σας έμεινε μέχρι την 25τη Ιανουαρίου.  
Με τρώει. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην έρευνα. Φαντάζομαι...
δραματικές εξελίξεις για την Ελλάδα, το τέλος του ελληνισμού... Με γνωρίζουν τώρα οι Έλληνες, πόσες φορές άκουσα: "Δεν ήξερα ότι ήσασταν υποψήφια για την Ελλάδα στις ευρωεκλογές, θα σας είχα ψηφίσει, μόνον εσάς εμπιστεύομαι..." Επομένως, Έλληνες, φίλοι μου, κληρονόμοι του μεγαλύτερου πολιτισμού που υπήρξε ποτέ, ακούστε με. Δεν θέλετε να ακούσετε τους δικούς σας επιστήμονες, στοχαστές, διανοητές, τουλάχιστον ακούστε μία ξένη που δεν έχει κανένα προσωπικό συμφέρον στην Ελλάδα, μία ξένη που μάλλον θυσιάζεται, ξοδεύει απ' αυτά τα ρημάδια που της έλειψαν όλη τη ζωή της, για την αποστολή της: τον  επανελληνισμό των Ελλήνων.
Και για ποιο λόγο να επιμένει τόσο πολύ μία ξένη, θα μου πείτε. Θα σας απαντήσω: για το αντίθετο λόγο που οδηγεί τους ανθέλληνες ξένους πολιτικούς και ΜΜΕ να συμμετάσχουν στην ανθελληνική προπαγάνδα του πιο ανθέλληνα "Έλληνα", Αλέξη Τσίπρα. Αυτό διαπίστωσα στη Γαλλία όπου πέρασα 10 μέρες με την οικογένεια μου, ακόμα δεν είχαν ανακοινωθεί οι εκλογές. Η διαφορά είναι ότι, ως ξένη, είμαι μόνη, οι ελληνιστές και αυτοί που αγαπάν την Ελλάδα για την αρχαία ιστορία μόνο, αυτοί που σας περιφρονούν, σας θεωρούν ανίκανους, ανάξιους των προγόνων σας, δεν καταλαβαίνουν την ουσία του προβλήματος. Για δαύτους, η Ελλάδα ανήκει ήδη στο παρελθόν, ο ελληνισμός σταματάει το -323 με το θάνατο του Μεγαλέξανδρου.  
Οι λεγόμενοι φιλέλληνες είναι οι ξένοι οι οποίοι υποστήριξαν τους Έλληνες (όχι τον ελληνισμό περί του οποίου δεν είχαν ιδέα) κατά της ελληνικής επανάστασης του 1821. Είναι η μόνη περίοδος φιλελλήνων της ελληνικής ιστορίας. Τότε, το 19ο αιώνα, υπήρχε το ρομαντικό ρεύμα στην Ευρώπη και η αρχαία Ελλάδα συμβόλιζε το ρομαντισμό για τους δυτικούς. Μόνο που με ποιήματα και πίνακες, δεν σώζεις μία χώρα. Αυτοί που ήρθαν εδώ να πολεμήσουν, δεν ήταν πολύ καθαροί κι εκεί που δώσανε το αίμα τους για την Ελλάδα θα μπορούσαν κάλλιστα να το δώσουνε για την Αίγυπτο αν η Αίγυπτος βρισκόταν κοντά τους στην ευρωπαική ήπειρο. Η Αίγυπτος είχε κι αυτή ρομαντική μυθολογία στην ιστορία της...  
Ο φιλελληνισμός πάλι δεν υπάρχει, άσχετα αν το πιστεύουν οι Έλληνες. Οι Γάλλοι μπερδεύουν φιλέλληνες και φιλ-ελληνισμό, λέξη η οποία δημιουργήθηκε για να περιγράφει την συμβολή ξένων στην επανάσταση του 1821 και που δεν σημαίνει τίποτα: φιλ-ελληνισμός θα σήμαινε κανονικά "φίλος του ελληνισμού". Γι αυτό το λόγο δημιούργησα το "Νεοφιλελληνισμό" στις 22 Απριλίου 2011 από τη Γαλλία όπου βρισκόμουν ακόμη. Καινούργιος όρος για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων: ο φίλος Γιώργος Παυλάκος, γενικός γραμματέας του ΟΔΕΓ (Οργανισμός για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας), προώθησε τη διαδικτυακή μου επιστολή σε "όλους τους Έλληνες του κόσμου", όπως του απάντησα όταν με ρώτησε "σε ποιον να την προωθήσω;". (http://www.neofilellinismos.com/bienvenue.ws) Αποτέλεσμα: 3 εκατομμύρια χτυπήματα στο διαδίκτυο! τηλεφωνήματα από τη Νέα Υόρκη, Αυστραλία, Καλιφόρνια. Χαμός! Μόνο μία μικρή επιστολή για να σας ευχηθώ καλό Πάσχα προκάλεσε τέτοια συλλογική συγκίνηση, στην απέραντη ελληνική οικουμένη. Δεν το περίμενα. Ύστερα από 3 μήνες, όπως το είχα ήδη σχεδιάσει, ήρθα στην Ελλάδα στο πλευρό σας. Κατάλαβα τότε την ευθύνη μου. Δεν είχα το δικαίωμα να σας αφήσω μόνους. Καμμιά φορά, ένας άνθρωπος μόνος του μπορεί να δώσει δύναμη σε χιλιάδες συνανθρώπους, αρκεί να είναι ανιδιοτελής και να τους μοιάζει, το κυριότερο.
Ο φίλος του ελληνισμού είναι ξένος. Αυτή τη στιγμή, ανάμεσα στους ξένους που μιλάνε ελληνικά και ζούνε στην Ελλάδα, γνωρίζω μόνο ελληνιστές, δηλαδή έχουν σπουδάσει τα αρχαία ελληνικά στην πατρίδα τους και αποφάσισαν να έρθουν εδώ για να σας μιλήσουν για τον δικό σας πολιτισμό. Περίεργη διαδικασία. Εγώ δεν σπούδασα αρχαία ελληνικά μόνο λατινικά7 χρόνια. Γνώρισα την Ελλάδα το 1974, έμεινα διαρκώς και έφυγα αρχές Ιανουαρίου 1980. Τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει ακριβώς τι σημαίνει "ελληνισμός". Δεν έχω μπει ποτέ σε μουσείο, δεν έχω πάει να δω τα αρχαία, μ' ενδιαφέρει ο ελληνικός λαός. Μ' ενδιαφέρει αυτό που σας ξεχωρίζει από τους άλλους λαούς, αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο που όλος ο πλανήτης αποκαλεί "Ελληνισμό", χωρίς να ξέρει καλά καλά τι εννοεί.  Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι, αφού μιλάτε ακόμα τα ελληνικά, ζείτε στο ίδιο έδαφος, ο ελληνισμός συνεχίζεται…
Είσαστε ξεχωριστός λαός, να το ξέρετε. Μιλάω για τους αυθεντικούς Έλληνες, για αυτούς που δεν χρειάζονται πολύ για να ξεριζώσουν από μέσα τους το ελληνικό υπόβαθρο, σαν αυτόν το χειρουργό της αμερικάνικης διασποράς που μου τηλεφώνησε τότε από Νέα Υόρκη με λυγμό στη φωνή γιατί "τον χτύπησα στη ψυχή του με απλά λόγια για να περιγράφω την ελληνική πραγματικότητα". Ή σαν αυτήν τη γυναίκα που συνάντησα στη πλατεία Συντάγματος το 2012: "εσύ, δεν είσαι η Γαλλίδα του Kontra Channel; - Ναι εγώ είμαι. - Από τότε που σε άκουσα, έγινα ξανά  Ελληνίδα"…   
Κάτι που μένει, αναμένει, απομένει, επιμένει, παραμένει, περιμένει, προσμένει... Μία γλώσσα σαν πλαστελίνη: μπορείς να δημιουργήσεις ελεύθερα εκατομμύρια λέξεις, δεν τελειώνει ποτέ. Ο ελληνισμός δεν έχει αρχή ούτε τέλος. Είτε το νιώθεις και δεν μιλάς, το κρατάς για σένα, καταλαβαίνεις ότι η μύηση σου ξεκίνησε. Είτε δεν το νιώθεις και φλυαρείς σαν καρακάξα. Θεωρώ ότι αυτό το υπόβαθρο είναι κάτι που κουβαλάει μέσα του ο κάθε ελληνόφρονης φιλοσοφίας από τα βάθη των αιώνων, κάτι που οι γονείς περνάνε στα παιδιά, ένα μήνυμα που η γλώσσα περνάει από στόμα σε στόμα, μία σκέψη που περνάει από εγκέφαλο σε εγκέφαλο, από τη γραμμική Β στη δημοτική, από την πυθαγόρεια κλίμακα στη Φόρμιγγα του Μιχάλη Καραβασίλη (Απολλώνιος), από τα κυκλαδικά ειδώλια στους Πίνακες της Ξανθής Ιωαννίδου, από τον Όμηρο στον Καστοριάδη.  Από ψάρι σε ψάρι του χιλιετές Αξιού, από γλάρο σε γλάρο, από μέλισσα σε μέλισσα του ανθισμένου Υμηττού, από τον Όλυμπο στη Δίκτη, από Κέρκυρα στη Ρόδο, από ζέφυρο σε μελτέμια, χωριό σε χωριό... Μόλις τον πλησιάζεις, προσπαθείς να τον αρπάξεις, έφυγε! σαν φαντασίωση, όχι αντικατοπτρισμό! είναι παντού και πουθενά... Ποιος; ο Ελληνισμός, φυσικά!  
Η γαλλική εφημερίδα Le Monde, πράκτορας των δημιουργών της νέας τάξης πραγμάτων, έκανε πρόσφατα μεγάλη προβολή στον Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική του anti-austérité ("αντί αυστηρότητα," πάλι ελληνική λέξη η οποία, βέβαια, δεν έχει σχέση με την πολιτική αλλά που χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ για πλύση εγκεφάλου). Ακολούθησαν: Le Figaro, Le Parisien, Marianne, L’Humanité, La Tribune, Libération, Médiapart και ούτω καθεξής. Δεν είναι περίεργο να συμφωνούν μεταξύ τους όλα τα γαλλικά ΜΜΕ για ένα θέμα που αφορά την πολιτική της Ελλάδος; Διότι, αυτά τα ΜΜΕ αντιπροσωπεύουν όλη την πολιτική τάξη από δεξιά μέχρι άκρα αριστερά. Αν αφορά, π.χ., τον Πούτιν και την πολιτική της Ρωσίας αρπάζονται, σκυλοτρώγονται αυτά τα ΜΜΕ.
Και τώρα ο Πούτιν κλείνει το μάτι στον Αλέξη; Κι ο άθεος Αλέξης που πήγε στο Άγιο όρο το Μάιο; Είναι φανερό ότι όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι το μικρό που θέλει να παίξει τους πολιτικούς. Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν κοιταγμένη με σφοδρή επιθυμία από τις δυτικές μεγάλες δυνάμεις κι από τη Ρωσία (η απέραντη Ρωσία θέλει να κάνει την λιλιπούτεια Ελλάδα το παραθαλάσσιο θέρετρο της).  Ο καλλίτερος τρόπος να την κερδίσεις είναι να κολακεύεις τον πιο άσχετο, πιο αλαζών, πιο συμφεροντολόγο, πιο νάρκισσο, τον πιο κουτοπόνηρο που δεν θα διστάσει να προδώσει τα πάντα και τους πάντες για να φτάσει στο θρόνο του πρωθυπουργού. Ήρθα στην Ελλάδα για πρώτη φορά και έμεινα τότε 5 χρόνια, αρχές Ιουλίου 1974, έμαθα τα ελληνικά σε 3 μήνες, ο Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1974. Δηλαδή όταν εγώ μίλαγα ελληνικά αυτός φορούσε ακόμα πάνες. Τι πείρα έχει; τι ξέρει; ποιος του είπε ότι μπορεί να κυβερνήσει μία ολόκληρη Ελλάδα αυτό το ασήμαντο παιδάκι;  
Η πρόδρομοι της Ε.Ε. είναι απόγονοι των Μεγάλων Δυνάμεων υπό κατοχή των οποίων βρίσκεται η Ελλάς από τότε. Οι Βαυαροί σας κυβερνάνε με το γαλλικό σύστημα της κομματοκρατίας το οποίο έθεσαν επί της γαλλικής επανάστασης του 1789. Η κατάργηση των προνομιών ήσαν απάτη, την δήθεν επανάσταση δεν την έκανε ο λαός αλλά οι ευγενείς οι οποίοι ήσαν όλοι τεκτόνοι του Grand Orient de France το οποίο ιδρύθηκε το 1773 από φιλελεύθερους με το έμβλημα "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη", σήμερα έμβλημα της γαλλικής ρεπούμπλικας, στοά την οποία χρησίμεψαν σαν εφαλτήριο για την επανάσταση του 1789. Ένας απ' αυτούς ο μεγάλος παραμυθατζής μαρκήσιος τέκτονος Louis-Michel Lepeletier de Saint-Fargeau απάντησε όταν τον ρώτησαν "τι εντύπωση σας κάνει όταν βλέπετε αυτή την ιστορική πρόοδο, να έχει την εξουσία ο λαός;": "Ας αντιπροσωπεύσουμε εμείς το λαό αν δεν θέλουμε να αντιπροσωπευθεί ο ίδιος!".
Θα βρείτε σε εκείνο το άρθρο μου (http://www.geopolitics.com.gr/2013/11/blog-post_18.html) την προέλευση του παραμυθιού "αριστεροδεξιά" το οποίο δεν ήσαν τίποτε άλλο παρά σημεία αναφοράς μέσα στο διάστημα. Επέλεξαν το παράδειγμα της ρωμαϊκής ρεπούμπλικας, τα κυβερνητικά κόμματα δημιουργηθήκαν τότε (η λέξη "κόμμα" στα ελληνικά είναι μεταφραστικό δάνειο της γαλλικής λέξης "parti"). Τότε μαγείρεψαν και την ελληνική επανάσταση με τα κόμματα. Πρόσθεσαν στη σούπα τους και τη δημοκρατία: σήμερα η Γαλλία μας σερβίρει "Ρεπούμπλικα-Δημοκρατία-Κομματοκρατία-αριστεροδεξιά" και μεταφράζουν την Eλληνική δημοκρατία « République hellénique »… Όλοι οι Γάλλοι πολιτικάντηδες, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι (κι όχι διανοητές) ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει αυτή η σούπα: το καλλίτερο μέσο αποβλάκωσης του λαού.
Εντωμεταξύ, στη Βαυαρία οι Ιλλουμινάτι είχαν αρχίσει από το 1776 να φέρνουν στην επιφάνεια τη νέα τάξη πραμάτων (στο καινούργιο βιβλίο μου θα βρείτε την αρχή και την εξέλιξη της) για να θέσουν στις ΗΠΑ και στη Γαλλία τα πλοκάμια τους με τη  Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.  Κάτι άλλο: λάθος μεταφράζουν οι Έλληνες τη χώρα που γεννήθηκα "Γαλλία", εμείς τη λέμε "France" διότι ιδρύθηκε από τους Φράγκους, δηλαδή τους Γερμανούς, μία εποχή που η γαλλική γλώσσα (langue française) δεν υπήρχε ακόμα. Συμπέρασμα: οι Γερμανοί κατάφεραν να κατέχουν τον κόσμο ολάκερο! Γι αυτό σήμερα η Μέρκελ είναι το αφεντικό της Ε.Ε. ενώ σε μία ένωση θεωρούνται όλοι ίσοι, δεν υπάρχει αρχηγός. Συνεπώς, το να την ακολουθούν τυφλά οι "άλλοι" Ευρωπαίοι θα έλεγα ότι είναι λογικό (ας μην το ξέρουν διότι δεν γνωρίζουν αυτή την ιστορία) αλλά, οι δικοί σας κυβερνώντες! Όχι! απαράδεχτο! Ανθελληνικό!
Έχετε εκλογές λοιπόν… Σε 3 εβδομάδες δεν έχετε χρόνο να αλλάξετε πολίτευμα και αυτοί που έχουν οργανώσει αυτές τις εκλογές είναι εκείνοι που κρατάνε παράνομα τα  ηνία του ελληνικού κράτους από το 1974. Πάλι ψέματα σας είπανε: έπεσε η χούντα, ήρθε η δημοκρατία. H κομματοκρατία είναι παράνομη όσο ήταν η χούντα παράνομη. Ποια δημοκρατία; αυτή η σούπα που μας σερβίρουν οι Γάλλοι από το 18ο αιώνα; δεν υπάρχει αντιπροσωπευτική, άμεση δημοκρατία, είτε υπάρχει δημοκρατία, είτε δεν υπάρχει. Εεε, και δεν υπάρχει πουθενά! Υπήρξε μόνο στην Αθήνα, στην αρχαιότητα. Πολιτική; ούτε αυτή υπάρχει, πουθενά! Προπαγάνδα, μόνο! Η λέξη "πολιτική" προέρχεται από την πολιτεία. Ο δήμος είναι η πολιτεία. Η εξάσκηση της πολιτικής γίνεται στην πολιτεία από τους πολίτες. Είσαι πολίτης μίας πολιτείας, όχι ενός κράτους. Οι πολιτικάντηδες της γαλλικής επανάστασης μας πούλησαν ότι είμαστε πολίτες τους γαλλικού κράτους και από το 1974 οι αμόρφωτοι Έλληνες πολιτικάντηδες ακολουθούν. Σας συνιστώ να διαβάσετε και να ακούσετε τον καθηγητή πολιτικής επιστήμης Γιώργο Κοντογιώργη όπως κάνω εγώ εδώ και 6 χρόνια, θα καταλάβετε ακόμα καλλίτερα από μένα αφού σας αφορά, αφορά τη δική σας κληρονομιά.(http://contogeorgis.blogspot.gr)  
Όλοι οι δυτικοί λαοί έχουν ξεσηκωθεί, δεν πάει άλλο. Μόνον οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν και παίρνουν ακόμα στα σοβαρά τους γελοίους αριστεροδεξιούς. Ν.Δ. και Π.Α.Σ.Ο.Κ. δημιουργήθηκαν το 1974, ο Καραμανλής στημένος από το Παρίσι ο Παπανδρέου από τις ΗΠΑ. Τι άλλαξε στην Ελλάδα; πολλά πράγματα! έγινε η Ελλάς αποικία της Ε.Ε. όπως όλα τα μέλη κράτη. Με την υπερατλαντική συνθήκη η Ε.Ε. θα γίνει αποικία των ΗΠΑ και τελείωσε η ιστορία. Ήταν η ιστορία της παλιάς Ευρώπης... Η οικογένεια διαλύθηκε, αυτό που ακόμα διατηρούσε την ελληνικότητα. Μιλάνε πλέων για χρήμα, χρέος, συμφέρον, αγορά, λες και γίνανε όλοι διδάκτορες της οικονομίας. Και αφού η ιστορία της Ελλάδος φαίνεται να μην έχει παρελθόν, έχουν καταφέρει να σας κάνουν να μισείτε την ιστορία σας, το πρόβλημα της Ελλάδος περιορίζεται στα μνημόνια, λέξη την οποία αγνοούσατε πριν  από 3 χρόνια. Αλλά, μην ανησυχείτε, ήρθε ο Σωτήρας: λέγεται Αλέξης Τσίπρας. Αφού τον υποστηρίζουν όλα τα ξένα ΜΜΕ, τον καλούν, ήρθε ο Μεσσίας, σας το λέω εγώ. Και ελπίζω να συνεχίσουν ακόμα την πολιτική των μνημονίων τουλάχιστον 3 εβδομάδες διότι, αν η Φύρερ Μέρκελ αποφασίσει να της δώσει τέλος ως τότε, τι εκστρατεία θα μπορέσει να κάνει ο Μεσσίας;   
Καλά, τέτοιοι τύποι έχουν πάντα ανταλλακτικές λύσεις στην άκρη, δεν ανησυχώ. αν κάνουν συνασπισμό με την ΔΗΜΑΡ, θα βάλουν υπουργό Παιδείας τη Ρεπούση η οποία θα καταργήσει αμέσως το ελληνικό αλφάβητο. Κι αυτοί οι καημένοι λαθρομετανάστες; Άνθρωποι δεν είναι κι αυτοί όπως είναι 7 δισεκατομμύρια άλλοι; χωράνε όλοι στην ελληνική χερσόνησο, ας έρθουν κι οι άλλοι απ' όλο το πλανήτη, χωράνε. Η Ελλάδα είναι φιλόξενη! Θα τους δώσουμε τα χαρτιά τους και θα τους χτίσουμε τεμένη για να μπορούν να προσευχηθούν σαν άνθρωποι. Θα καταστρέψουμε και τις εκκλησίες για να τους κάνουμε χώρο. Αυτό έγινε στη Γαλλία: κατέστρεψαν 2800 εκκλησίες, υπάρχουν 3000 τεμένη και χτίζουν άλλα, βέβαια. Στις 10 γεννήσεις στη Γαλλία, 8 είναι μουσουλμανάκια, αρκεί να διαβάζουμε τις τοπικές εφημερίδες.  Οι άστεγοι στη Γαλλία είναι Γάλλοι, οι ξένοι έχουν δικές τους κρατικές πολυκατοικίες με ενοίκιο, ρεύμα, νερό κλπ. όλα πληρωμένα κι επίδομα 200€ το μήνα για κάθε παιδί. Αυτό θέλει ο σωτήρας σας για το καλό σας...
Έπειτα, αφού οι γυναίκες γίνανε μάγκες και οι άντρες αδελφές, οι γυναίκες θα πηγαίνουν στη Βουλή, θα δουλεύουν κι οι άνδρες θα κάνουν τα παιδιά. Ήδη υπάρχει μία "Ελληνίδα" βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη, που αντιπροσωπεύει το ελληνικό κάλλος: φοράει πράσινα φτερά πάνω στο κεφάλι και μία τρυπημένη τσαλακωμένη μπλούζα. Την είδα σε φωτογραφία, νόμιζα ότι ήταν απόκριες, αλλά πίσω σε φόντο ήταν η Βουλή των Ελλήνων. Είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη, θα σώσει την Ελλάδα και την οικογένεια, σίγουρα! Και οι gays, τραβεστί, τρανσεξουάλ, πολίτες δεν είναι κι αυτοί; αφού οι "κλασσικοί" αριστεροδεξιοί σου λένε ότι πολίτες είμαστε ενός κράτους, όχι μίας πολιτείας, γιατί οι τραβεστί, να μην είναι κι αυτοί πολίτες; Ορίστε, έχετε τραβεστί βουλευτίνα (στα γαλλικά "τραβεστί" σημαίνει "μεταμφιέζομαι για το καρναβάλι") και δεν έχετε πάθει τίποτα. Tο δίκιο δεν αφορά πια την εκκλησία του δήμου, το κοινό συμφέρον, πάει κι αυτό, ντεμοντέ! αφορά το κάθε άτομο που ζει στην Ε.Ε. Είμαστε 507 400 000 κάτοικοι στην Ε.Ε., γιατί να μην υπάρχει ένας νόμος για τον καθένα; Αυτό σημαίνει ισότητα! Επιτέλους! Το ισλάμ, οι ομοφυλόφιλοι, οι γυναίκες, οι άνθρωποι είναι όλοι « ράτσες ». Εμένα, ρε παιδιά, μου αρέσει να τρώω μέλι με τυρί και καρότα, είμαι ράτσα κι εγώ δηλαδή; θα μου κάνετε το δικό μου το νόμο; αχ, τι καλοί που είσαστε, ευχαριστώ, αγαπάτε τους ανθρώπους οι Συριζαίοι, ιδικά τους τραπεζίτες, τους έμπορους, τους πλούσιους, τους ισχυρούς, τι καλοί που είσαστε.
Άντε, ώρα να σοβαρευτούμε λίγο. Έχετε εκλογές, πρέπει να ψηφίσετε, δεν έχετε επιλογή. Αν αγαπάτε την Ελλάδα όσο την αγαπώ εγώ που τη βάζω πιο ψηλά από τον  εγγονό μου, 32 μηνών τον οποίο μόλις άφησα στη Γαλλία όπου πέρασα τις γιορτές οικογενειακώς, για να επιστρέψω στο πλευρό σας, ακούστε με. Έχετε την ευκαιρία να πάρετε πίσω νόμιμα, με το ελληνικό φυσικό δίκιο, μέσω αυτών των παράνομων εκλογών, τη Βουλή των Ελλήνων την οποία κρατάει παράνομα αυτή η ανθελληνική συμμορία από το 1974: ψηφίστε ΑΝΕΛ! Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είσαστε εσείς. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Πάνω Καμμένο ούτε και μ' ενδιαφέρει να τον γνωρίζω,  Μία φορά τον άκουσα όταν ήμουν στο στούντιο του καναλιού Kontra Channel για την εκστρατεία των ευρωεκλογών. Μίλησε εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων και του εξισλαμισμού, ακριβώς όπως εγώ. Αυτό μου φτάνει. Δεν μ' ενδιαφέρει αν υπήρξε βουλευτής της Ν.Δ. ή κάτι άλλο, είπαμε ότι ψηφίζετε μία ομάδα με έναν αντιπρόσωπο.
Από το καλοκαίρι του '11 έως το καλοκαίρι του '12, συμμετείχα στα κινήματα που αποτέλεσαν από τους αγανακτισμένους. Αυτό που είδα είναι θλιβερό: ο ένας να βρίζει τον άλλον, ο καθένας να θέλει να γίνει αρχηγός, να νομίζει ότι μόνος του θα σώσει την Ελλάδα. Όλοι αγαπάτε την πατρίδα σας, δεν αμφιβάλλω, μόνο που ο τρόπος με τον οποίον την αγαπάτε οδηγεί σε αντίθετο αποτέλεσμα: γενικευμένο μίσος προς την πατρίδα, προς τους συνέλληνες. Και καθώς τσακώνεστε, οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες χορεύουν κι η Φύρερ Μέρκελ γελάει.  Γνώρισα μερικούς υποστηρικτές του Καμμένου εκείνο το χρόνο '11/"12, τους θυμάμαι. Δεν έχουν αλλάξει, ούτε έγινε κανείς πράκτορας (άκουσα κι αυτή τη λέξη, με είπαν εμένα πράκτορα της Μαρίν Λε Πεν...), είναι ανεξάρτητοι Έλληνες που προσπαθούν να σώσουν ο, τι έχει παραμείνει από τα ερείπια του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Ξεχάστε τους εγωισμούς σας. Ο εγωισμός, άλλωστε, δεν είναι ελληνικός. Αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ σας και των άλλων λαών είναι ότι έχετε από την αρχή την αίσθηση της ομάδας. Ο Αλέξανδρος υπήρξε ηγέτης επειδή ήταν ο γιος του βασιλιά, στην ουσία ήταν ομάδα, μας το εξηγεί ο Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης στο βιβλίο "Οι Σωματοφύλακες του Μεγάλου Αλεξάνδρου". (http://youtu.be/uP3MvE4jP7k). Το χρέος; μα δεν χρωστάει μόνο η Ελλάδα, είναι παγκόσμιο το χρέος. Και μάλιστα εσείς οι Έλληνες, είστε πιο πλούσιοι ως λαός από τους άλλους της Ε.Ε.: 9 Έλληνες στους 10 είναι ιδιοκτήτες χωρίς δάνειο, 2 Γάλλοι στους 10, ένας Γερμανός στους 10. Δηλαδή 90 % της Ελληνικής γης σας ανήκουν, 90 % της γερμανικής γης ανήκουν στις τράπεζες και η Μέρκελ σας το παίζει Φύρερ!
Το χρέος που έχει συνάψει το "κράτος" είναι παράνομο, ούτως ή άλλως. Τι σας ενδιαφέρει, ας τα βρουν αυτοί μεταξύ τους, Φύρερ, πιόνια, δεν σας χρειάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το μπάχαλο, ας ξεμπλέξουν μόνοι τους. Λεφτά, λεφτά, λεφτά... Μία λέξη μόνο έγινε διαβατήριο για όλους τους ανθρώπους του πλανήτη. Ποιος τους είπε όμως ότι το ελληνικό δαιμόνια έχει πεθάνει; Λεφτά θέλετε, ορίστε, κι οι Έλληνες θέλουν τα δικά τους τα ρημάδια πίσω! Ο αγανακτισμένος οικονομολόγος Έλληνας Τζανέτος Γκούσκος ανέλαβε δια 4 χρόνια το ρόλο του ερευνητή για σας, για την πατρίδα,  τα κατέγραψε σε πόνημα με τίτλο "'Ιδού ο λογαριασμός κ. Μέρκελ: 300  δις ΕΥΡΩ απ' τα κατοχικά δάνεια", στης εκδόσεις Κάδμος. το αφιέρωσε ως εξής: "Αφιερώνεται σε όλους της πλατείας Συντάγματος, σε όσους φωνάξαμε, βρίσαμε, παλέψαμε, αντισταθήκαμε, δακρύσαμε απ' τα δακρυγόνα, σηκώσαμε την ελληνική σημαία, ματώσαμε, συλλεχθήκαμε, χάσαμε αλλά κερδίσαμε. Αφιερώνεται στον Άγνωστο Στρατιώτη του Συντάγματος." Εδώ μέσα έχετε όλες τις αποδείξεις τις οποίες καμμία Μέρκελ δεν θα μπορέσει να απορρίψει όταν ο ανεξάρτητος Έλληνας πρωθυπουργός θα της το πετάξει στα μούτρα. Οι "κλασσικοί" αριστεροδεξιοί, Οι Συριζαίοι την κάνανε αυτή την έρευνα; Όχι βέβαια αφού θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα! 
Αυτό για να ξεμπλέξετε από τη σύγχρονη κατάσταση. Τώρα, ο πολιτισμός; η αρχαία Ελλάδα; Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει Υπουργείο Πολιτισμού, αυτό είναι πλεονασμός, αφού η Ελλάδα είναι ο πολιτισμός. Δεν το λένε οι ξένοι; "Οι Έλληνες μας δώσανε τα φώτα του πολιτισμού". Η Ευρώπη πέρασε από τη βαρβαρότητα στον ελληνικό πολιτισμό. Απ' ο, τι έχω διαβάσει θεωρούνται Βάρβαροι οι γερμανικές φυλές των μεγάλων μεταναστεύσεων… Φτάσατε τώρα στο σημείο να ξεχωρίζετε την πολιτική από τον πολιτισμό. Θέλω να ακούσετε τον αρχαιολόγο, αγανακτισμένο, δημοσιογράφο Γιώργο Λεκάκη (αφορά την Αμφίπολη) : "Με Μια εφορεία που ζητάει και ζητιανεύει χρήματα, 40 000€ για να κάνει για όλο το χρόνο όταν μοιράζουμε 300 και 500 000€ για να αναστυλώσουμε τζαμιά" (http://youtu.be/Zp3JMgIcXeo). Δεν μπορώ να πιστεύω ότι δεν σας νοιάζει να μάθετε αυτή την άγνωστη σελίδα της ιστορίας σας. Πρώτα εσείς. Έπειτα οι τουρίστες. Εσείς έχετε απέραντο γενεαλογικό δέντρο, δεν σας ενδιαφέρει; Στη δύση όταν μπορούν να βρουν την καταγωγή τους μέχρι δύο αιώνες το θεωρούν εξαίρεση και καμαρώνουν. Τι προτιμάτε; να συνεχίσουν οι ανασκαφές στην Αμφίπολη με τα δικά σας τα χρήματα, από το δημόσιο ταμείο (ίσως ξεχάσατε ότι είναι δικά σας...) ή να χτιστεί το τέμενος στο Βοτανικό με τα δικά σας τα χρήματα;
Την ώρα που θα βάλεις μέσα στο φάκελο το ψηφοδέλτιο, θυμήσου τα λόγια της Γαλλίδας γιαγιάς που άφησε εγγονό και πατρίδα για να έρθει στο πλευρό σου. Θυμήσου ότι η ευθύνη σου είναι μεγάλη: από σένα εξαρτάται να επιβιώσει η Ελλάς ή να τελειώσει εδώ, ύστερα από χιλιάδες χρόνια ζωής. Συνειδητοποιήσου ότι η συμμορία που κυβερνά την πατρίδα των Ελλήνων εδώ και 4 δεκαετίες δεν σ' αγαπάει, θέλει μόνο τη ψήφο σου για να συνεχίσει να κρατάει τα ηνία της εξουσίας. Δεν είσαι οπαδός, αριστεροδεξιός, δούλος, αιχμάλωτος. Είσαι ο Μεγαλέξανδρος, ο Καμμένος, ο σωματοφύλακας. Είσαι
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου