Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ! ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 4,5% ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΕΕ!!!

Έχουμε να κάνουμε με δυο παράφρονες οι οποίοι θέλουν να συντρίψουν και ταπεινώσουν την Ελλάδα. Μιλάμε για απευθείας απογόνους του Χίτλερ! Σε αυτές όμως τις πολιτικά εγκληματικές φυσιογνωμίες σκύβουν...

το γόνυ οι δικοί μας πολιτικοί λακέδες. Αντί να τους στείλουν στο διάολο και να κηρύξουν πτώχευση, συνεχίζουν να συνομιλούν μαζί τους, κάνοντας ουσιαστικά ό,τι θέλουν οι κατακτητές της χώρας! Οι σχιζοφρενείς Μέρκελ-Σόιμπλε! 
Τη σχιζοφρένειά τους μάλιστα αναδεικνύει και το πρακτορείο Bloomberg αναφέροντας ότι το Βερολίνο εκβιάζει και απειλεί την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί ένα μνημόνιο στο οποίο προβλέπεται η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 4,5% ή και πάνω από το 3% τη στιγμή που η οικονομία της Ελλάδας είναι κατεστραμμένη και βρίσκεται σε ύφεση εδώ και πολλά χρόνια.
Όπως επισημαίνει μάλιστα το Bloomberg, πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από 3% του ΑΕΠ δεν έχουν πετύχει παρά ελάχιστες χώρες στον κόσμο, που είχαν ειδικές οικονομικές συνθήκες και αυτές πριν το 2010 και για μικρό χρονικό διάστημα. 
Το defencenet.g επισημαίνει σωστά επ' αυτού: "Η απάντηση λοιπόν στο γιατί η Ελλάδα υποχρεώθηκε με το μνημόνιο σε κάτι τέτοιο είναι προφανής. Για να μην πιάνει το στόχο και κάθε τρεις και λίγο να της ζητούνται νέα μέτρα σε βάρος των πολιτών της χώρας και υπέρ των «νταβατζίδων-δανειστών» που θέλουν να αρπάξουν τη δημόσια περιουσία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου