Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ EUROGROUP!

Ήταν βέβαιο ότι θα υπήρχαν κραδασμοί και αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον η κυβέρνηση έδινε εικόνα υποχώρησης από τις θέσεις της. Και αυτή η εικόνα δόθηκε! Και ο Λαφαζάνης μαζί με την αριστερή πλατφόρμα προκαλούν ήδη έντονους κραδασμούς  στον Σύριζα μετά τη χθεσινοβραδινή συμφωνία στο Eurogroup!  Όπως αναφέρει το aixmi.gr, η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά και στελέχη προσκείμενα στον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζουν φόβους για ακύρωση των προεκλογικών δεσμεύσεων και συνακόλουθο κίνδυνο απώλειας της πρωτοφανούς λαϊκής στήριξης.
«Δε φεύγουμε από το Μνημόνιο, ούτε από την εποπτεία της τρόικας», παρατηρούσε ανώτερο κομματικό στέλεχος, και προσέθετε: 

«φαίνεται να παγώνουν όλες οι εξαγγελίες μας, από τη στιγμή που πρέπει να παίρνουμε την άδεια των δανειστών για οτιδήποτε».
Το θέμα συζητείται στην Πολιτική Γραμματεία, ενώ σε λίγες ώρες θα συγκληθεί και το Κυβερνητικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή των υπουργών -χωρίς τους αναπληρωτές υπουργούς και τους υφυπουργούς.
Οι υπουργοί Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης και Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρηςεμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί λύση και χαρακτήρισαν αναγκαίο το πρόγραμμα-γέφυρα, που συμφωνήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου