Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙΓΚΑΣ: "ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ"!

Δελτίο Τύπου 21
                                                                         19 Φεβ. 2015

Ανέτοιμος και πάλι ο Δήμος
στην Αντιμετώπιση της Κακοκαιρίας.

Δυσκολίες προσαρμογής φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή, αφού και πάλι δεν έλαβε τα στοιχειώδη μέτρα για την...

αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Μία μόλις εβδομάδα μετά την τελευταία βαρυχειμωνιά, ο Δήμος λησμόνησε ακόμη και την ρύθμιση του ωραρίου των σχολείων. Και αυτή τη φορά η ΕΜΥ είχε προαναγγείλει την παγωνιά ενώ η δυνατή χιονόπτωση είχε αρχίσει κατά  την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αργά το απόγευμα της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος και τα  μέλη της διοίκησης του Δήμου δεν σκέφθηκαν, βγαίνοντας από το Δημαρχείο, ότι κάποια μέτρα έπρεπε να ληφθούν; Δεν γνωρίζουν ότι το χιόνι, κατά την διάρκεια της νύχτας, παγώνει; Σύμφωνα με την ΕΜΥ η νύχτα 18 προς 19 Φεβρουαρίου ήταν από τις πιο παγωμένες του φετινού χειμώνα. Κάποιος δεν ανησύχησε; Και μιλάμε για πράγματα απλά, δεν μιλάμε ούτε για αποχιόνιση ούτε για προστασία ευπαθών ομάδων. Μιλάμε για μια απλή ανακοίνωση που όμως ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Όπως έγινε γνωστό οι διευθυντές των σχολείων πήραν την ευθύνη για την μετάθεση της ώρας έναρξης των μαθημάτων, ώστε να μη διακινδυνεύσουν οι μαθητές στους δρόμους που είχαν πιάσει πάγο, μια και η Δημοτική Αρχή δεν έδειχνε να ευαισθητοποιείται. Στις 7 το πρωί της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου οι περισσότεροι γονείς δεν γνώριζαν τί ώρα ή και αν θα λειτουργούσαν τα σχολεία.

  Δεν υπήρξε απόφαση του Δημάρχου για το θέμα ή έστω κάποια ανακοίνωση στον τοπικό τύπο, στην ιστοσελίδα του Δήμου ή ακόμη και ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα στο τηλεφωνικό κέντρο. Αδράνησε ο Δήμος μας σε αντίθεση με άλλους Δήμους της ΒΑ Αττικής. Φαίνεται ότι η έναρξη της χιονόπτωσης αργά το απόγευμα δεν άφησε χρόνο για την προσφιλή στο Δήμαρχο επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος. 


2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΤΙΓΚΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν βαζει υποψηφίοτητα για το Δημο Πεντέλης μηπως εκλεγεί να ηρεμήσει επιτέλους ο κ.Τίγκας, να ηρεμήσουμε και εμεις μαζί του ?

      Διαγραφή