Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ 8ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ!

Σε κλίμα ενθουσιασμού τα μέλη της δημοτικής παράταξης "Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις" έκοψαν την βασιλόπιτά τους στο café Barato, δίχνοντας εμπράκτως με την καθολική συμμετοχή τους ότι θέλουν να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν...
Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης την οποία τίμησε και ο επίτιμος δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης, ήταν διάχυτη η εντύπωση που προκάλεσε η ανταπόκριση, η συμμετοχή των μελών από ένα και μόνο sms τρεις μέρες πριν από την εκδήλωση. To café γέμισε ασφυκτικά και υπήρξε έντονο το πρόβλημα του χώρου αλλά όπως δήλωναν οι διοργανωτές δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση.

Στην μικρή του ομιλία ο επικεφαλής της παράταξης κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος μίλησε για την κοσμογονία που επιτελείται αυτή την εποχή στο χώρο της αυτοδιοίκηση εν όψει και της έναρξης του νέου ΕΣΠΑ.

Εκατοντάδες καινοτόμες και πρωτόγνωρες πρωτοβουλίες αναδεικνύονται σε όλους σχεδόν τους δήμους της Ελλάδας με σκοπό να πλασαριστούν στα ανταγωνιστικά προγράμματα και να τεκμηριώσουν εμπειρία και τεχνογνωσία. 

Από την διαχείριση των απορριμμάτων μέχρι τοπικά σχέδια ανάπτυξης της γνώσης, της απασχόλησης της βιώσιμης κινητικότητας. Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος όμως σημείωσε με νόημα ότι πρόκειται για έναν μοναχικό δρόμο, καθώς οι πολίτες δεν δείχνουν πρόθυμοι να πληροφορηθούν και να μάθουν για τις δυνατότητες και τα εργαλεία που υπάρχουν για την βελτίωση της ίδιας τους της ζωής. Έτσι είπε οι πολίτες αδυνατούν να αξιολογήσουν πρόσωπα και πράξεις.

Κάλεσε λοιπόν τα μέλη της παράταξης να λειτουργήσουν ως ένα επικοινωνιακό δίκτυο με βασική επιδίωξη την διάδοση των καλών πρακτικών της Αυτοδιοίκησης και την ανάδειξη των δυνατοτήτων που έχει ένας δήμος να παρέμβει στις λειτουργίες μιας πόλης αναβαθμίζοντας την ζωή των πολιτών σε όλα τα επίπεδα.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το φλουρί που ήταν ένας κουμπαράς, έπεσε στον Νίκο Παρασκευά υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στον οποίο όλοι ευχήθηκαν από καρδιάς κάθε επιτυχία.

Τα πρώτα κομμάτια της πίτας κόπηκαν στον Άγιο Βασίλη για τον οποίο ο κ. Κουγιουμτζόπουλος περιέγραψε και την δράση του και την ιστορία της Βασιλόπιτας, στους πολίτες του δήμου μας, στην παράταξη και στον επίτιμο δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου