Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΣ! ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΕ ΤΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΙΕΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ!!!

Σε μεσαιωνικά βασανιστήρια υπέβαλαν τρεις αδίστακτοι ληστές ηλικιωμένη! Την  έγδυσαν, τη βασάνισαν με σακοράφες, την έβαλαν να πιει απορρυπαντικό και της έβγαλαν με τανάλια ένα δόντι...
Οι άντρες της Ασφάλειας Πειραιά κατάφεραν και εντόπισαν τους δύο από τους τρεις βίαιους ληστές και την μία εκ των δυο κλεπταποδόχων των κλοπιμαίων τους που διατηρούν ενεχυροδανειστήρια χρυσού στα Καμίνια του Πειραιά.
Σε μία περίπτωση στο Κερατσίνι επί της οδού Κολοκοτρώνη 2 που συνέβη στις 12 Φεβρουαρίου 2014, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS247, οι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα μίας 72χρονης γυναίκας και την υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια, μόνο και μόνο για να της αποσπάσουν τη σύνταξή και ορισμένα χρυσαφικά. Την έγδυσαν, αφήνοντάς την μόνο με τα εσώρουχα, την έδεσαν με τις κάλτσες, της έσπασαν δύο πλευρά με γροθιές και την βασάνισαν με βελόνες και σακοράφες που βρήκαν στο σπίτι, την ανάγκασαν να καταπιεί σκόνη απορρυπαντικού και έφτασαν στο σημείο, μέχρι και να της βγάλουν έναν δόντι με σουβλί για να μιλήσει.
Στο τέλος η γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από τα φρικτά και πολύωρα βασανιστήρια που υπέστη, προσποιήθηκε ακόμα και την νεκρή για την αφήσουν ήσυχη. Τη γυναίκα τη βρήκαν συγγενείς αιμόφυρτη και με τις σακοράφες και τις βελόνες ακόμα καρφωμένες στον λαιμό και τον θώρακά της! Θύματά τους έπεσαν, άλλη μία 77χρονη επί της οδού Έβρου στην ίδια περιοχή στις 13 Φεβρουαρίου, που της άνοιξαν το κεφάλι με σφυρί και μία 69χρονη με τον 34χρονο γιο της στα Καμίνια, στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Λακωνίας και συγκεκριμένα στις 16 Φεβρουαρίου, όπου οι δράστες τους επιτέθηκαν με σφυριά και ηλεκτρικούς εκκενωτές (τέϊζερ), χτυπώντας τους βάναυσα, για να τους ληστέψουν, μέχρι που έστειλαν και τους δύο στο Νοσοκομείο με ανοιγμένα κεφάλια.
Αυτές είναι οι τρεις ταυτοποιημένες μέχρι στιγμής ληστείες που οι αδίστακτοι ληστές έχουν διαπράξει ενώ από την Ασφάλεια Πειραιά εξετάζονται για σωρεία δεκάδων ανάλογων περιπτώσεων σε Σαλαμίνα, Νίκαια, Κορυδαλλό, Καμίνια, Πειραιά και Καλλιθέα τον τελευταίο χρόνο ακόμα για την πιθανότητα να είναι υπεύθυνοι για δύο δολοφονίες από ληστείες με ανοιγμένα κεφάλι από σφυρί σε Σαλαμίνα και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου