Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ!!!

Συνεχίζεται το θρίλερ και η αγωνία για τον 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξαφανίστηκε στα Γιάννενα. 

Την ώρα που οι μαρτυρίες οδηγούν την οικογένεια του 20χρονου...


φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Μοναστηράκι, έρχεται στην δημοσιότητα το βίντεο που φαίνεται ο 20χρονος Βαγγέλης σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής που έχει εξαφανιστεί από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου να κάνει βόλτα έξω από τη Σχολή του, στις 2 το μεσημέρι της ημέρας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τα Γιάννενα.

Το υλικό είναι από κάμερα πρατηρίου καυσίμων. Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός να φορά τη μπλούζα με τα χαρακτηριστικά γράμματα με την οποία εξαφανίστηκε.

Οι συγγενείς του Βαγγέλη έχουν δει το οπτικό υλικό και έχουν αναγνωρίσει ότι πρόκειται για τον Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φαίνεται να περπατά παράλληλα με την περίφραξη της Σχολής του στις δύο παρα πέντε το μεσημέρι με κατεύθυνση προς το κέντρο των Ιωάννίνων. Η κάμερα δεν έχει καταγράψει τον Βαγγέλη να επιστρέφει στη Σχολή κάτι που φαίνεται να μπορεί να εξηγηθεί αν ο Βαγγέλης γύρισε μέσα από χωμάτινα δρομάκια και όχι από τον κεντρικό δρόμο. Υπάρχει η μαρτυρία του οδηγού του λεωφορείου που λέει ότι τρεις παρά δέκα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο.

Το βίντεο φαίνεται να επιβεβαιώνει, την μαρτυρία ενός περιπτερά, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Βαγγέλης, λίγο πριν τις 14:00 αγόρασε από εκείνον ένα εισιτήριο. Μάλιστα, του έκανε εντύπωση πως αγόρασε ολόκληρο και όχι φοιτητικό όπως συνήθως.




Δείτε το βίντεο:

Πηγή: http://www.kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου