Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ!


Μετά την προχθεσινή εκλογική διαδικασία- φιάσκο για την ανάδειξη του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», κατά την οποία δόθηκε υπόγεια γραμμή από τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού να αποδοκιμαστούν και οι τρεις υποψηφιότητες, σκέφτηκα να απόσχω από την επόμενη εκλογική διαδικασία. Η απογοήτευσή μου  για τις πρακτικές που υιοθετεί ο Δήμαρχος, όντας νέος, είναι  μεγάλη. Ενώ ο Δήμαρχος  κάνει δημόσια δήλωση ότι και οι τρεις υποψηφιότητες είναι αξιόλογες, έχει ήδη προσυμφωνήσει να «θάψει» με …βροχή λευκών ψηφοδελτίων τις τρεις υπάρχουσες υποψηφιότητες, γιατί προφανώς έχει συνεννοηθεί να  …δώσει τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη»  στον Παναγιώτη Κανελλόπουλο. Μία  προκλητικά κομματική επιλογή.
Με τον άνθρωπο Παναγιώτη Κανελλόπουλο δεν με χωρίζει τίποτε. Μια φορά τον έχω δει στη ζωή μου. Είναι νέος και ενδεχομένως αξιόλογος ως επαγγελματίας και οικογενειάρχης. Τη θέση όμως του «Συμπαραστάτη του Δημότη» τη διεκδικεί ως κορυφαίο κομματικό στέλεχος, ως ο άνθρωπος που...

τοποθετήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά στη θέση του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς της ΝΔ! Προέρχεται δηλαδή από το πολιτικό σύστημα που επί δεκαετίες καταδυναστεύει τον λαό και σε μεγάλο ποσοστό ευθύνεται για την καταστροφή του.  Δυστυχώς, με τις μεθοδεύσεις που ακολουθεί ο Δήμαρχος θέλει να τον επιβάλλει στους δημότες Παπάγου-Χολαργού ως «Συμπαραστάτη του Δημότη».
Επειδή θεωρώ απαράδεκτο η Τοπική Αυτοδιοίκηση να ποδηγετείται από κομματικά φερέφωνα, αποφάσισα να επαναδιεκδικήσω τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης».
Έχω μάθει στη ζωή μου ν’ αγωνίζομαι κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες και αποφάσισα να δώσω και αυτό τον αγώνα, κατερχόμενος ως ανεξάρτητος υποψήφιος και απευθυνόμενος στη συνείδηση των Δημοτικών Συμβούλων και μόνο.

Μάκης Βραχιολίδης

Δημοσιογράφος-εκδότης «Ανεξάρτητου Παρατηρητή» 

2 σχόλια:

  1. ΟΙ 4 ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΚΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω ξαναγράψει,η καλύτερη επιλογή για τον συμπαραστάτη,είναι ο Μάκης Βραχιολίδης.Τόσα χρόνια, με το έντυπο,αλλά και ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας,κάνει αυτή την δουλειά.Ποιός είναι αποδέκτης των παραπόνων των δημοτών,ποιός παρεμβαίνει με θετικό αποτέλεσμα σε αυθαιρεσίες,ή διαστρεβλώσεις στην τοπική κοινωνία;;Τι να τα κάνω τα ''πτυχία'' ή την κομματική ταυτότητα...;Ο Μάκης και εμπειρία έχει και γνώστης των τοπικών είναι.Με απλά λόγια είναι ο κατάλληλος και έτοιμος για αυτή την θέση από ''χθές''!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή