Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ: "ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ή ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ"!!!

Κουρασμένος και απόλυτα ταπεινωμένος, κάτι όμως που δεν μας το έλεγε την προηγoύμενη Παρασκευή όταν ξεσήκωνε τον κόσμο να ψηφίσει...

«όχι» (σε τι άραγε;) σε ένα δημοψήφισμα το οποίο απαίτησε ο ίδιος ο Α.Τσίπρας να διεξαχθεί.
Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σαν να σου ζητούν τα λεφτά ή τη ζωή σου…». Ο κ. Τσίπρας έθεσε και θέμα δεδηλωμένης, καθώς όπως είπε «δεν θα δεχτούμε να μην έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση στη σημερινή ψηφοφορία».
«Πήραμε εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία από το τελεσίγραφο του Eurogroup, αλλά δεν πήρα εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την ευρωζώνη».
«Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του, δεν θα δεχθώ να μην υπάρξει δεδηλωμένη» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην δευτερολογία του.
Σε μία συναισθηματική δευτερολογία ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είναι ιστορική ευθύνη της Αριστεράς έναντι των λαϊκών στρωμάτων να μη φτάσουμε στο Grexit.
«Θα αναμετρηθεί ο καθένας με το μπόι του και με την ιστορία του. Ανάμεσα σε μία κακή και σε μία καταστροφική επιλογή είμαστε υποχρεωμένοι να επιλέξουμε το πρώτο. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει» τόνισε.
Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε: «Οι συσχετισμοί επιβάλλουν αυτού του τύπου τη συνθηκολόγηση. Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι κάτι τέτοιο χρειάζεται να γίνει «για να βρεθούμε σε μια καλύτερη στιγμή και να υλοποιήσουμε αυτά που θέλουμε».
Δυστυχώς όπως λέει επιβεβαιούμενη η Αγία Γραφή «Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής», τι άλλο να προστεθεί, τα είπε όλα το ιερό κείμενο.
nicemagazine.gr, paradrasi.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΣΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Τ.
    Α ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ Η ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛ ΓΙΑ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ .ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή