Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...

Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ

Σε εξαιρετικά δύσκολες κοινωνικά και οικονομικά συνθήκες ολοκληρώθηκε με την υποδειγματική και δημοκρατική συμπεριφορά των πολιτών το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου. Θέλω να ευχαριστήσω...

τους χιλιάδες άνδρες και γυναίκες του Δήμου Αγίας Παρασκευής (συμμετοχή 74,7%) που σε κλίμα ηρεμίας και ομαλότητας συμμετείχαν στη διαδικασία, όπως επίσης τους δεκάδες των εργαζομένων του Δήμου που διεκπεραίωσαν άψογα στην πόλη μας μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.
Το δημοψήφισμα υπήρξε κορυφαία διαδικασία επιστροφής της πολιτικής και παρά τις όποιες οξύνσεις ολοκληρώθηκε με πολιτισμό και ενότητα, χωρίς διχασμούς και διαιρέσεις. Οι πολιτικές συγκρούσεις είναι μια στιγμή της πολιτικής όχι το κέντρο της και οφείλουμε όλοι να διαχωρίσουμε τη διαφωνία από την επιθυμία «εξόντωσης» του άλλου.
Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού έδωσε αυξημένη πλειοψηφία στο «όχι». Θέλω να πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία για τη δημιουργία ενός μετώπου εθνικής προοπτικής για την άμεση διεκδίκηση λύσης που θα εξασφαλίζει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης αναβαθμισμένοι στη λαϊκή βούληση έχουν τη δύσκολη αποστολή της βιώσιμης συμφωνίας σε μια Ευρώπη που οφείλει να βρει το δρόμο της αρχικής σύλληψης δικαιοσύνης, δημοκρατίας και αλληλεγγύης των οραματιστών της.
Με ψυχραιμία που είναι απαραίτητη για τη διαύγεια και την κριτική σκέψη όπως ο διάλογος για τη Δημοκρατία, θα είμαστε όλοι παρόντες για το αύριο της νεολαίας, του τόπου και του λαού.

Η αποστολή της Δημοτικής Αρχής είναι, μαζί με όλα τα άλλα, να στηρίξουμε την κοινωνία που δοκιμάζεται και να επεκτείνουμε το κοινωνικό πρόσωπο ασφάλειας και πρόνοιας σε όσο γίνεται περισσότερους πολίτες, κατεύθυνση στην οποία εργαζόμαστε καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου