Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ "ΟΧΙ" ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!

Παρά το μεγαλειώδες ΟΧΙ των Ελλήνων επιμένουν σε πτώχευση! 

Η Ελλάδα απειλείται με πτώχευση - Στο χέρι της να παραμείνει στο ευρώ Στα χέρια της Αθήνας ρίχνει το μπαλάκι ο γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, επισημαίνοντας ότι...
η ίδια θα αποφασίσει το εάν η Ελλάδα μείνει ή φύγει από το ευρώ και προειδοποιώντας ότι η χώρα απειλείται με πτώχευση. 
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε μόνη την Ελλάδα, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να ετοιμαστούμε να παρέχουμε ανθρωπιστική βοήθεια», πρόσθεσε ο Γκάμπριελ. 
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ο Γερμανός αντικαγκελάριος το χαρακτήρισε ως «απόρριψη της νομισματικής ένωσης». 
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι αν η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη θα πρέπει να παρουσιάσει νέες προτάσεις που θα πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με αυτές που έχουν παρουσιαστεί έως τώρα. «Αμέσως μόλις ο Τσίπρας ετοιμαστεί για συμβιβασμό, εμείς ξεκινάμε τις συνομιλίες», συνέχισε. 
Ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ εξέφρασε την ελπίδα η Αθήνα να αποδεχθεί στις νέες συνομιλίες ότι οι υπόλοιπες χώρες - μέλη της ευρωζώνης δεν μπορούν να δεχθούν «κούρεμα» χρέους, χωρίς όρους. 
Τόνισε ότι «η κατάσταση στην χώρα έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη», υπογραμμίζοντας ότι «η μπάλα πλέον είναι στο ελληνικό γήπεδο». «Εάν η Ελλάδα θα αποχωρήσει ή όχι από το ευρώ θα το αποφασίσει η Αθήνα», επεσήμανε ο Γκάμπριελ. 
Ο αντικαγελάριος εκτίμησε τέλος ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης της Ευρώπης εξαιτίας της Ελλάδας.
πηγη,http://www.volcanotimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου