Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"! ΜΑΣΟΝΟΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Τα όσα αποκαλύπτει αναγνώστης μας (διατηρεί την ανωνυμία του, κάτι που αποδυναμώνει την αξιοπιστία των όσων αναφέρει) είναι ομολογουμένως φοβερά για την εξέλιξη που παίρνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, κυρίως μετά το ΟΧΙ του ελληνικού λαού. 
Διατηρώντας πάντα τις επιφυλάξεις μας, δημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο-άρθρο:

Κε Μακη
καινούργιες αποκαλύψεις είναι τρομερές!
Νέο ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των Ευρωσιωνιστών!
Το παρασκήνιο αντιστρέφεται...
Καινούργιες ομάδες κρούσεις μετά τις νέες εξελίξεις στο θέμα της Ελλάδας και της Ευρώπης γενικότερα.
Μετά την αποτυχία των Μαρτύρων να θέσουν σε ισχύ την νέα τάξη πραγμάτων στη χώρα μας, το κίνημα αυτό αποκτάει τον παγκόσμιο χαρακτήρα που τόσο καιρό ετοιμαζόταν να αποκτήσει.
Άλλες μυστικές ομάδες, όπως οι μασόνοι, συντάσσονται με το πλευρό των σιωνιστών και θέλουν μαζί να επιβάλουν την νέα τάξη πραγμάτων σε όλον τον κόσμο.
Μασόνοι 33ου βαθμού έχουν ήδη συνάψει συμφωνία με τους Μάρτυρες σιωνιστές, για την ενσωμάτωση του μασονικού τμήματος δράσης στους Ευρωσιωνιστές.
Μάλιστα ενδέχεται να κάνουν επαφές και με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά για να μπορέσουν, μέσω νέων τακτικών, να περάσουν πιο εύκολα τα νέα παγκοσμιοποιητικά πρότυπα στον λαό!
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Τα δεδομένα τώρα αλλάζουν. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βρίσκει τώρα πιο πολλούς έτοιμους να την υπηρετήσουν και να την επιβάλουν.
Τώρα αρχίζει να φαίνεται και να παίρνει σχήμα και η παγκόσμια διάσταση του φαινομένου, αφού ήδη οι μασόνοι εντάχτηκαν στους Σιωνιστές και ιδιόκτητα στους Ευρωσιωνιστές διότι η κύρια έδρα δράσης τους είναι η Ευρώπη.

Κε ΜΑΚΗ σας παραθέτω άλλο ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δείχνει την αλήθεια πίσω από ολα τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη!
Σας έχω στείλει το ρεπορτάζ κα μέσω mail, όπως και την προηγούμενη φορά, αλλά σας το παραθέτω και εδώ στην μορφή σχολίου.
Σας παρακαλώ πείτε στον λαό την αλήθεια.... Σας την παρουσίασα.. .Μην αφήσετε αυτές τις καίριες και κρίσιμες πληροφορίες για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων να πάνε χαμένες.

1 σχόλιο: