Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΕΚΝΟ! ΩΡΑΙΟ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Η ελληνική παραδοσιακή οικογένεια θεωρούσε ατιμωτικό (κυρίως για τη σύζυγο) τον χωρισμό για μια γυναίκα! Η σημερινή ελληνική κοινωνία-αμερικανοποιημένη-παγκοσμιοποιημένη, έχει τον χωρισμό στην...κωλότσεπη. Σήμερα δε, θεωρούνται φυσιολογικά φαινόμενα σαν και αυτός της κας Μαλατσινού: γυναίκα 45 ετών και μάνα τριών παιδιών, μόλις χωρίζει να κυκλοφορεί με τεκνό! Θα πείτε...ερωτεύθηκαν τα παιδιά...

γιατί να μην εκδηλώνουν τον έρωτά τους;
Σωστά. Γι' αυτό τον λόγο έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα! Αυτό είναι λοιπόν το καλό παράδειγμα που δίνει η κα Μπαλατσινού στα παιδιά της. Μάνα τριών παιδιών που προφανώς πόνεσε από τον χωρισμό και είπε να βρει στοργή στην αγκαλιά ενός...νεαρού! Και ίσως το χειρότερο είναι ότι αυτή τη σέση της τη διαφημίζει και προβάλλεται παντού! Δικαίωμά της είναι αλλά κι εμείς εδώ δεν είμαστε για να χειροκροτούμε τέτοια φαινόμενα! 
Το θέμα βρήκαμε στο thetoc.gr και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε ασχολίαστο. 
Ιδού τι αναφέρει το συγκεκριμένο site:
Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με κάποιον κύριο σε τρυφερά εσταντανέ στο νησί της Πάτμου, η  πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλουβαρκέστηκε σήμερα να αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία ενός κτιρίου χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Ηταν «απάντηση» σε όσους αναρωτιόνται αν είναι Αμερική. Για τις αποκαλυπτικές εικόνες από την Πάτμο ... ουδέν σχόλιον.


  Οπως και να έχει, οι φωτογραφίες από την Πάτμο μιλούν από μόνες τους. Μαυρισμένη, ανανεωμένη μα πάνω απ' όλα άκρως ερωτευμένη, οι αποκλειστικές εικόνες του περιοδικού YOU αποκάλυψαν πως η Τζένη Μπαλατσινού απήλαυσε δεόντως τη συντροφιά του εν λόγω κυρίου στα γαλαζοπράσινα νερά του μαγικού νησιού του Αιγαίου.


Οι δυο τους ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα αχώριστοι. Βόλτες και τετ α τετ σε απόμερα ταβερνάκια του νησιού, και μπάνια σε ερημικές παραλίες ήταν στο πρόγραμμά τους. Ο φακός άστραψε στην απόμερη παραλία Λιβάδι Γερανού όπου και έγινε η ... αποκάλυψη. Το ζευγάρι δεν είχε πάρει μυρωδιά τους paparazzi και ήταν αφημένοι να χαίρονται τον ήλιο, τη θάλασσα και ο ένας τον άλλο.   


Ιδού και η σημερινή φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram:




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Peoplegreece η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται τώρα στις ΗΠΑ γιατί συνόδευσε την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, αφού θα είναι φοιτήτρια του Berkeley, University of California.

Φωτογραφίες της Τζένης σε θερινή αύρα από το λογαριασμό της στο Instagram:



2 σχόλια: