Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ BLOGGERS! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΥΡΩΝΑ ΜΥΡΙΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

Αυτό και αν είναι αθλιότητα στην οποία κάποιοι bloggers εμπλέκουν και την εφημερίδα μας! Μία ανάρτησή μας που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2014 (δείτε τη εδώ) την εμφανίζουν σήμερα και βάζοντας τρομοκρατική...


φωτό με ισοπεδωμένα κτήρια, κάνουν λόγο για πρόβλεψη-σοκ του "προφήτη" των σεισμών, ότι επίκειται τεράστιος σεισμός! 
Μάλιστα χρησιμοποιούν αυτούσιες τις δηλώσεις που μας είχε κάνει ο Μύρωνας Μυριαλλής τον Σεπτέμβριο του 2014 και έλεγε ότι φοβόταν μην του κλείσουν το στόμα!
Την ανάρτηση την είδαμε να φιγουράρει στο paratolmosblog.blogspot.gr αλλά και σε πολλά άλλα  blogs και διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για μαϊμού ιστορία η οποία αποσκοπεί μόνο στο να συγκεντρώσει επισκεψιμότητα μέσω της κατατρομοκράτησης του κόσμου. Δεν έχετε παρά να δείτε την ανάρτησή μας που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2014. Αυτοί οι άθλιοι bloggers τη χρησιμοποιούν σήμερα και μάλιστα με μια φωτογραφία σκέτη τρομοκρατία! Ντροπή!
Σημειώνουμε ότι οι ...εξυπνάκηδες bloggers ανέβασαν την τρομοκρατική ανάρτηση και στο προφίλ του Μύρωνα Μυριαλλή στο facebook, με αποτέλεσμα να τρομοκρατήσουν και τον ίδιο ο οποίος απαντά ως εξής: "ΕΧΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ. ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Block TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ,,,,,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟ,,Gerasimos Vrachiolidis. (Διπλωματικός Παρατηρητής ). ΑΠΟ ΤΟ 2014! ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ,,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΑ ! ΤΩΡΑ,  ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ,,,,ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ? Η' ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ? ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΩΝ ,,,,,,ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!! ΟΚ?? ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΩΡΑ???....( ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ) ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!"

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστω Κ'' Γ.Βραχιολιδη . Δεν βαριεσται υπαρχουν κ' αυτοι ! Δεν περαζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή