Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΌΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΦΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ! ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Σύμφωνα με το 3ο Μνημόνιο, οι εφοριακοί αναλαμβάνουν υπερξουσίες! Θα μπορούν να μπουκάρουν στα σπίτια και να ξεψαχνίζουν μπαούλα, συρτάρια και στρώματα για να βρουν κρυμμένους και αδήλωτους... θησαυρούς, για να επιβάλουν υπέρογκα πρόστιμα στον κοσμάκη, με...


βασικό σκοπό να μαζέψουν χοντρό χρήμα! 
Αυτό ακριβώς το είχε αποκαλύψει (με έμμεσο τρόπο) ο Χρυσόγονος, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Τσίπρας έκανε (δήθεν) σκληρές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές! 
Τον Μάο του 2015, ενάμισι μήνα πριν από το δημοψήφισμα και το ΟΧΙ του λαού, ο Κώστας Χρυσόγονος είχε δηλώσει και το είχαμε γράψει  
εδώ: ΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝΑΝ 45-50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"!!! 
Τότε λοιπόν, τον περασμένο Μάϊο, επισημαίναμε: 

ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ!!!

Τότε λοιπόν, ο Κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ τόνισε ότι "δεν μπορεί να υπάρξει ρήξη με τους δανειστές"
Γνώριζε δηλαδή ότι το παιχνίδι ήταν σικέ και ότι θα υπήρχε συμφωνία σε κάθε περίπτωση. Προετοίμαζε λοιπόν τον λαό με έμμεσο τρόπο και με δήθεν θεωρητικά σενάρια γι' αυτά που είχαν σχεδιαστεί επί χάρτου από τους δανειστές σε συνεργασία με τον Τσίπρα. Έλεγε ο Χρυσόγονος: «Σε ένα θεωρητικό και απευκταίο σενάριο στο οποίο δεν θα υπήρχε συμφωνία τότε μπορεί να προέκυπταν έκτακτες συνθήκες και οι αρχές που θα αναλάμβαναν εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων – περίπου 55 δισεκατομμύρια όπως είπε - προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας».
Το έφερνε απ'έξω απ'έξω ότι θα μπούκαραν οι αρχές σε ένα υποθετικό-απευξτέο σενάριο, το οποίο τελικά πραγματοποιήθηκε όχι με μη συμφωνία αλλά σε πλήρη συμφωνία με τους τοκογλύφους! Κι έτσι το 3ο Μνημόνιο έχει τους εφοριακούς που θα μπουκάρουν στα σπίτια για να...ξεσκίζουν τον κοσμάκη!

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται περί τελείως μακάκα, που αξίζει να τον ακούει κανένας μόνο για να σπάει πλάκα. Σήμερα γύρω στις 11 το πρωί ήταν στο Σκάι και ισχυριζόταν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβγεί πρώτο κόμμα και ενισχυμένος στις εκλογές, επικαλούμενος "ιστορικά" δεδομένα από εκλογές που έγιναν σε διάστημα μικρότερο του έτους - όπως και τώρα. Είπε λοιπόν οτι το ίδιο συνέβη στις εκλογές του '51 - '52, στις εκλογές του '63 - '64, στις εκλογές του '89 - '90 και στις εκλογές του 2012. Μόνο που τότε, ούτε ο Συναγερμός του Παπάγου ούτε η Ενωση Κέντρου του Γ. Παπανδρέου ούτε η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη ούτε η ΝΔ του Α. Σαμαρά είχαν κυβερνήσει έστω και μια μέρα μετά τις πρώτες και πριν τις δεύτερες κατά περίπτωση εκλογές. Μάλιστα, τα κόμματα "συνασπισμού" των Πλαστήρα - Σ. Βενιζέλου που κυβέρνησαν στο διάστημα '51 - '52 κατατροπώθηκαν στις εκλογές του '52. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, όμως, κυβέρνησε 7 ολόκληρους μήνες και έδωσε σαφή δείγματα γραφής σε όλους τους τομείς. Από το κλείσιμο των τραπεζών, το βαρύτατο μνημόνιο των 86 δις, το ΦΠΑ 23% στην ιδ. εκπαίδευση, την αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, τη μείωση των συντάξεων κλπ κλπ κλπ, μέχρι τα φέσια στους συναλλασσόμενους με το δημόσιο, την διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, την πρόσληψη των πελατισσών του Κατρούμπαλου κλπ κλπ κλπ. Πότε πρόλαβαν οι πούστηδες. Μην ξεχάσω το σκίσιμο των μνημονίων αλλά και την ψήφιση όλων κι' όλων 15 Νόμων στο 7μηνο, όταν τα τελευταία χρόνια ψηφίζονται ~ 85-90 νόμοι το χρόνο.
    Αϊ σιχτίρ μακάκες με μπροστάρη τον περί ου ο λόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή