Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΙΣΗ: ΕΝΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ" ΑΠΟΨΗ!

ΕΝΑΤΗ” ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Δημοκρατία δεν εκδικείται και ανέχεται την «άλλη» άποψη!
Γράφει η Χρύσα Παρίση
Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Παπάγου-Χολαργού
τ. Πρόεδρος  Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου

Το προχθεσινό άρθρο μου με τίτλο «Αλέξανδρος Παπάγος: ο Στρατάρχης της Νίκης» (http://www.kosmonea.gr/?p=35336) είχε τεράστια αποδοχή και ευμενή σχόλια, προσέλκυσε μακράν τους περισσότερους αναγνώστες από κάθε άλλη δημοσίευση, ενώ έτυχε ευρείας κοινοποίησης από πολλούς μέσα από το διαδίκτυο, φθάνοντας σε χιλιάδες αποδέκτες. Ήταν βέβαια αναμενόμενο να υπάρξει και αντίδραση. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Ακόμα και για την Ιστορία αλλά όπως φαίνεται και για τη Δημοκρατία!
 
Η αντίδραση προήλθε από την δημοτική παράταξη «8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» με...

επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο κ. Χ. Κουγιουμτζόπουλο. Με κείμενό τους (παρατίθεται στο τέλος του παρόντος) το οποίο θα μπορούσε να διεκδικήσει ΝΟΜΠΕΛ διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και ασυναρτησίας, επικρίνουν το άρθρο μου και προτείνουν την παραίτησή μου από τη θέση της αντιδημάρχου(!!!) Μέσα από έναν παραληρηματικό λόγο σχολιάζουν και ερμηνεύουν κατά το δοκούν το κείμενό μου, βγάζοντας απίθανα συμπεράσματα που δεν αντέχουν στην κοινή λογική.
 
Είναι όντως σημαντικό το από ποιους δέχεται κανείς συγχαρητήρια και από ποιους επικρίσεις. Από την άποψη αυτή είμαι ευγνώμων προς τις «8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» διότι με την αντίδρασή τους επιβεβαίωσαν, για μια ακόμη φορά, ότι βρίσκομαι στη σωστή κατεύθυνση.
 
Η ελευθερία της έκφρασης συνιστά αναφαίρετο δικαίωμα αλλά και ουσιώδες στοιχείο της Δημοκρατίας. Κάθε προσπάθεια λογοκρισίας ή φίμωσης του λόγου έρχεται σε αντίθεση με τον πυρήνα της Δημοκρατίας.
 
Δεν αμφισβητώ καθόλου τη δημοκρατική συνείδηση και τις δημοκρατικές ευαισθησίες των συντακτών του κειμένου αυτού. Ούτε φυσικά πιστεύω ότι είναι συνειδητά υποστηρικτές της λογοκρισίας και της κατάργησης της ελευθερίας της έκφρασης. Εκείνο που πιστεύω είναι ότι, στο πλαίσιο μιας στρεβλής αντίληψης αντιπολιτευτικής τακτικής οδηγούνται (αθέλητα ίσως) σε προτάσεις που έρχονται σε αντίθεση με κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας.
 
Φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το περιεχόμενο του κειμένου τους. Κάνει όμως εντύπωση η απαίτησή τους για φίμωση όποιου έχει διαφορετική άποψη. Δεν αντέχουν την «άλλη» άποψη; Αυτά όμως αποτελούν στοιχειώδεις δημοκρατικές κατακτήσεις για τις οποίες τόσο στην Πατρίδα μας όσο και σε όλες σχεδόν τις χώρες, χρειάστηκαν αγώνες για να αποκτηθούν.
 
Προφανώς δεν εκφράζεται «μίσος» από κανένα για ότι έγινε στο παρελθόν. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται και το έχει αποδείξει. Συγχωρεί ακόμη κι εκείνους που την πολεμούν. Προφανώς όλοι έχουμε συγχωρέσει το έγκλημα. Όμως συγχώρεση δεν σημαίνει λήθη, διότι διαφορετικά θα παραγράφαμε την Ιστορία, η οποία καταγράφει όλα τα συμβάντα, θετικά και αρνητικά.
 
Οφείλουμε να ανατρέχουμε στην Ιστορία, και να διδασκόμαστε τόσο από τις ορθές ενέργειες όσο και από τα σφάλματα. Φυσικά και από εκείνα που είπαν και έγραψαν προσωπικότητες της άλλης πλευράς, όπως: ο πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ Ελευθ. Σταυρίδης, ο Τάκης Λαζαρίδης («Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι»), ο Λεωνίδας Κύρκος, ο Γιάννης Βούλτεψης, και πολλοί άλλοι. Τι προτείνουν άραγε οι «8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» για όλους αυτούς; Την μετά θάνατον καταδίκη τους ίσως (αφού εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να προτείνουν τις… παραιτήσεις τους!!!).
 
Οφείλουμε επίσης να τιμούμε όλους εκείνους που με τα έργα τους πρόσφεραν στην Πατρίδα, όπως εν προκειμένω ο Στρατάρχης Αλέξανδρος Παπάγος. Διότι όπως είπε και ο Περικλής προς τους Αθηναίους στον Επιτάφιο: «Εκεί όπου έχουν οριστεί πολύ μεγάλα βραβεία για την αρετή, εκεί ευδοκιμούν και άριστοι πολίτες» («Άθλα γαρ οις κείται αρετής μέγιστα, τοις δε και άνδρες άριστοι πολιτεύουσιν».
 
Το κείμενο της παράταξης "8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" :
Ζητούμε την παραίτηση της κας Παρίση
Καλούμε άμεσα το δήμαρχο κ. Ηλια Αποστολόπουλο να ζητήσει την παραίτηση της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού κας Παρίση, η οποία σήμερα δημοσιεύει κείμενο «γιορτάζοντας» ως ημέρα νίκης, τις μαύρες σελίδες της ιστορίας του εμφυλίου πολέμου, των ημερών της μισαλλοδοξίας και του εθνικού διχασμού.
Η κα Παρίση δημοσιεύει κείμενο στην εφημερίδα της «Ο Κόσμος γύρω μας» και στο facebook για την συμπλήρωση “σήμερα 66 χρόνια από την ημέρα που ο Ελληνικός Στρατός πέτυχε τη τελική νίκη στον Γράμμο και το Βίτσι” σημειώνοντας ότι ο άνθρωπος που συνέβαλε καταλυτικά στην επιτυχία αυτή ήταν ο Αλέξανδρος Παπάγος.
Η κα Παρίση μάλιστα τολμάει να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο ότι “ο “Ελληνικός Στρατός” είχε αρχίσει να παραλαμβάνει σύγχρονο πολεμικό υλικό, καθώς και άλλα εφόδια από τις ΗΠΑ” κάνοντας εμμέσως αναφορά στην πρώτη χρήση βομβών ναπάλμ στην στρατιωτική ιστορία από τις οποίες κάηκαν χιλιάδες αριστεροί Έλληνες.
Η κα Παρίση σημειώνει ότι “ακολούθησε η ανασυγκρότηση της χώρας για την επούλωση των πολλών πληγών” εννοώντας βέβαια τις εξορίες, τα βασανιστήρια και τους αποκλεισμούς του μισού ελληνικού έθνους.
Ειδικά στην επικίνδυνη εποχή που ζούμε, όπου οι ακρότητες και οι εκτροπές της βίας, υποδαυλίζονται στον μέγιστο βαθμό, τέτοιες ενέργειες μισαλλοδοξίας και αναβίωσης του εθνικού διχασμού είναι απαράδεκτες και κατάπτυστες.
Ζητούμε άμεσα ο Δήμαρχος “αν δεν συμμερίζεται τις απόψεις και τις ενέργειες της” κας Παρίση, να ζητήσει την παραίτησή της.
Ειδικά η κα Παρίση που έχει οριστεί από τον ίδιο ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, με τις ενέργειες αυτές κρίνεται εντελώς ακατάλληλο πρόσωπο στο να διαχειριστεί τα θέματα παιδείας με μια τέτοια συνείδηση μισαλλοδοξίας, που είναι το μόνο που δεν χρειάζεται να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.
Η σπουδή της κας Παρίση να γιορτάσει τις ημέρες του μίσους και να τις ταυτίσει με τον Αλέξανδρο Παπάγο, εκτός του ότι προμηνύει και το χρώμα που θα δοθεί στις εκδηλώσεις που ετοιμάζεται να διοργανώσει ο δήμος, δείχνει και μια δέσμευση σε αντιλήψεις και ιδεοληψίες που χώρισαν τον ελληνικό λαό σε “ημετέρους” και “μιάσματα” και οι οποίες οδήγησαν την Ελλάδα μας, στα σημερινά αδιέξοδα και τις παθογένειες που ζούμε.
Ειδικότερα σε μια προεκλογική περίοδο στην οποία βρισκόμαστε, η μισαλλοδοξία και ο εθνικός σπαραγμός θα είναι η ταφόπλακα που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 8ΠΡΟΤΑΣΕΣ
 

PostWidget


7 σχόλια:

  1. Εκπληκτικό το βιβλίο του πρώην Γενικού Γρσματέα του ΚΚΕ με τίτλο τα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ . Όπου εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ . ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΙΧΑΘΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΚΕ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΓΩΡΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ . ΤΟ 1936 στο Ντόνετς της Ουκρανίας οι κομμουνιστές έσφαξαν 3.5 χιλιαδες Έλληνες Πόντιους επειδή αρνήθηκαν να γίνουν μέλη τοτ ΚΚ και να αρνηθούν την Πατρίδα Ελλάδα . Αμέτρητες οι προδκσίες και τα εγκλήματα τους εις βάρος της Πατρίδας μας . ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΥΑΙΝΕΣ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΚΚΕ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος λέει την αλήθεια είναι ακροδεξιός ; Ο Σταυρίδης που για χρόνια ήταν Ηγέτης του ΚΚΕ και λέει τόσα φρικιαστικά πράγματα που έκανε το κόμμα του και μετανιωμένος ζητούσε συγνώμη από την Ελλάδα την προδομένη Πατρίδα του όπως έλεγε ΤΙ ΗΤΑΝ ; ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ελευθέριος Σταυρίδης το 1953 έγραψε το βιβλίο ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ γιατί οι τύψεις ήταν πολλές για τα εγκλήματα που διέπραξε ο ίδιος και το κόμμα του το ΚΚΕ εναντίον της Ελλάδας . Τα βράδυα όπως έλεγε σε δικούς του ανθρώπους δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί τα θύματα και οι προδοσίες της κομμουνιστικής θηριοδίας τον κυνηγούσαν στα όνειρα του . Ο Ελευθέρξος Σταυρίδης ήταν βουλευτής του ΚΚΕ για πολλά χρόνια και έγινε Γραματέαςτου ΚΚΕ το 1924 . Ήταν από τους εμπνευστές της ανθελληνικής προπαγάνδας στην Μικρά Ασία τότε που το ΚΚΕ έστειλε δύο ένοπλα σώματα μαρξιστών της Θεσσαλονίκης και χτύπησαν τον Ελληνικό Στρατό πισώπλατα έξω από την Σμύρνη το 1922 . Το ΚΚΕ πολέμησε στο πλευρό του Κεμάλ Πασά σφάζοντας χιλιάδες Έλληνες Αρμένιους και Ασύριους αμάχους . Το ΚΚΕ είχε υπογράψει την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΕ ΙΝ ΚΕΜΑΛ ΚΚΕ για το κτύπημα του Ελληνικού Στρατού στην Μικρά Ασία τον Μάιο του 1919 . Ολα αυτά μαζί με τα εγκλήματα του ΚΚΕ εναντίον του Ελληνικού Λαού την περίοδο 1946 / 1949 και η πρσπάθεια των κομμουνιστών να δώσουν την Βόρειο Ελλάδα σε Αλβανία Βουλγαρία έκαναν τον Σταυρίδη να αντιδράση και να καταγγείλη τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ . Όποις αμφιβάλει ας αγοράσει το βιβλίο αυτό και να διαβάση την 5η σελίδα και το κεφάλαιο Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ . Όλοι πρέπει να αγοράσπυν το βιβλίο του κομμουνιση Σταυρίδη και να το κάνουν δώρο σε κάποιο αριστερό . Είναι το καλύτερο δώρο . ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΣ ΘΕΣΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήκω ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ να δεις τα χάλια της Πατρίδος μας και τους ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ σκυφτούς για το χαράτσι να μην αντιστέκονται στην καταστροφή της και να δίνουν ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στους εχθρούς μας . Σήκω ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ που κράτησες την χώρα του Έλληνα Μακεδόνα Αλέξανδρου ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ να δεις τα στίφει των ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ να την κατασπαράζουν κάθε μέρα που περνά
    Σήκω ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΠΑΠΑΓΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ την Ελληνική Γενιά της Ελπίδας σε έναν αγώνα όπου θα ανταμώσουν ξανά ΘΡΥΛΟΙ και ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ενός ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ
    Σήμερα ΣΤΡΑΤΗΓΕ οι Ελληνόφωνες πολιτικοί και Στρατηγοί είναι ΚΙΟΤΙΔΕΣ και ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ξέχασαν ΟΡΚΟΥΣ και ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ . ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ..
    ..... ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμέτρητες οι προδοσίες και τα εγκλήματα του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ εναντίον της Πατρίδος μας . Ο κ. Κουγιουμζόπουλος δεν γνωρίζει η ξεχνάει κάποια πράγματα και γι αυτό στηρίζει τα ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του ΚΚΕ , την ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ που λέει ο Λαός μας . Το 1952 στην μακρινή Τασκένδη της τότε κομμουνιστικής ΣΟΒΙΕΤΙΚΉΣ ΕΝΩΣΙΣ έγινε μία ΜΑΖΩΞΗ / ΣΥΝΑΞΗ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΩΝ κομμουνιστών από την Ελλάδα που ήθελαν να επιστρέψουν πίσω στην Πατρίδα ΝΟΣΤΑΛΓΟΝΤΑΣ τον τόπο τους , τα χωριά τους και τον καθαρό ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΕΡΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ . Όλοι αυτοί είχαν παρασυρθεί από τον πράκτορα των Βρετανών Ζαχαριάδη και προσπάσθησαν το 1946 έως το 1949 να ενώσουν την Βόρειο Ελλάδα με Αλβανία Βουλγαρία μέσα από μία ένοπλη και φρικιαστική κομμουνιστική ανταρσία . Όταν όλοι αυτοί έφυγαν από την Ελλάδα αρπάζοντας δεκάδες χιλιάδες μικρά Ελληνόπουλα και τα μετέφεραν στο ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα μετανιωμένοι για την προδοσία τους μαζεύτηκαν στην Τασκένδη [ 35 χιλ. περίπου] από όλο το ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ και μέσα από δυναμικές διαδηλώσεις ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΓΧΩΡΕΣΗ . Δεν γνώριζαν όμως ότι αγριεμένα κοπάδια μπολσεβίκων με την καθαδήγηση ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΚΕ τους περίμεναν και σαν λυσασμένα σκυλιά έσφαξαν 12.5 χιλιάδες Έλληνες μετανοημένους κομμουνιστές που ήθελαν επιστροφή στην Πατρίδα . Για μέρες τα ανθρωπόμορφα κτήνη οι κομμουνιστές έσφαζαν και μεθυσμένοι από την βότκα και το μίσος για την Ελλάδα κομάτιαζαν τα θύματα τους . Τα Γεγονότα της Τασκένδης είναι ένα μελανό σημείο στην Ιστορία της ανθρωπότητας [το κρύβουν καλλά οι άθλιοι] και μια μέρα οι νεκροί θα πάρουν εκδίκηση σε αυτήν η την άλλη ζωή . Μήπως κ Κουγιουμτζόπουλε γνωρίζετε τι έγινε τον Απρίλιο του 1967 στην Πράγα στην περίφημη ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ τότε που κομμουνιστές μαζί με μέλη του ΚΚΕ ΕΣΦΞΑΝ 10.000 ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΜΕ ΤΙΣ ΞΙΜΦΟΛΟΧΕΣ ............................ Εάν ,οχι σύντομα θα σας το θυμήσω μαζί με την απόπειρα ανατίναξης του ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944 από το ΚΚΕ και την άρνηση του επικαφαλής κομμουνιστή Αντάρτη Ιωάννη Λογοθέτη , ο οποίος ήταν ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ . Τον ΕΝΤΙΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟ το ΒΡΟΜΕΡΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ τον κυνήγησε μαζί με 25 περίπου αντάρτες κομμουνιστές και τους .............................. θα τα ξαναπούμε σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχθές αγόρασα το βιβλίο του κομμουνιστή Ελευθέριου Σταυρίδη και έχω αρχίσει να το διαβάζω . Έχασα τον ύπνο μου και συγκλονίστηκα με αυτά που διαβάζω ειδικά στην 5η σελίδα που λέει για την εξόντωση της Ελληνικής Φυλής . Όλοι οι αριστεροί πρέπει να διαβάσουν αυτό το βιβλίο και θα καταλάβουν τι αποβράσματα είναι αυτοί του ΚΚΕ . ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ χωρίς ίχνος ανθρωπιάς . Θα το κάνα δώρο σε ένα φίλο μου κομμουνιστή μήπως και ξυπνήσει . Το σχόλιο που λέει για την Τασκένδη με κάνει να σιχαθώ αυτό το ελαεινο κατασκεύασμα ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ που λέγεται ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή