Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ SEX ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ: ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ!!!

Στις απειλές που εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ότι 1.000 μέλη της Χρυσής Αυγής θα εμποδίσουν την …πρόσβαση των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ σε περίπτωση που δεν συμμετέχει και ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην τηλεμαχία, σχολίασε με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος:
«Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους 6 μήνες...

πριν από τη λήξη του 18μηνου της προφυλάκισής του.
»Ένας από τους όρους είναι και η μη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής -ένας όρος που καταπατήθηκε πλειστάκις μέχρι σήμερα, δίχως όμως και ο Κασιδιάρης να επιστρέψει στο κελί του.
»Απεναντίας, έφτασε χτες στο σημείο να απειλήσει ότι θα αποκλείσει «με χίλιους Χρυσαυγίτες» την ΕΡΤ, σε περίπτωση που ο Μιχαλολιάκος δεν γίνει δεκτός στο debate των αρχηγών, «και ας τρέξουν να βρουν στούντιο στο Καρπενήσι».
»Από τις δηλώσεις του Κασιδιάρη αντλούμε αβίαστα τρία συμπεράσματα: 1) Οι περιοριστικοί όροι δεν ισχύουν το ίδιο για όλους τους πολίτες. Για κάποιους ισχύουν, για κάποιους δεν ισχύουν. 2) Η Χρυσή Αυγή διατηρεί άθικτο το παραστρατιωτικό της σκέλος -για το οποίο, μην το ξεχνάμε, εξακολουθεί να δικάζεται στον Κορυδαλλό- και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το επιστρατεύσει για να καταλύσει τη νομιμότητα. 3) Παραδοσιακά, οι ναζιστές καταλαμβάνουν όλο το χώρο που η δημοκρατία τούς παραχωρεί. Τους μαντρώνει σ” ένα κελί, λουφάζουν σ” ένα κελί. Τους αφήνει να αποθρασυνθούν, αποθρασύνονται.
»Με τους ναζιστές, όπως και με κάθε άλλη παραστρατιωτική εγκληματική οργάνωση, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ή τους θέτεις εκτός νόμου ή τους λούζεσαι».
tatsopoulos
[www.tribune.gr]

3 σχόλια:

  1. Αυτό το κόμμα ό, τι και να κάνει θα κατηγορηθεί.
    Ακόμη και τα συσσίτια που οργάνωνε για τους ανήμπορους
    Έλληνες ή τα απαγόρευαν ή τα κατηγορούσαν ως
    ''συσσίτια μίσους''.
    Πότε θα σοβαρευτούμε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες, που λένε ό,τι τους κατέβει για να τους βγάλει κανένα κανάλι από την αφάνεια, εάν ήταν ο ΣΦΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα και είχε την αντιμετώπιση που έχει η Χρυσή Αυγή, τι θα έλεγαν; Δεν θα ασκούσαν όλα τα νόμιμα και ένδικα μέσα προκειμένου να τους δοθούν τα αυτονόητα; ή μήπως τα αυτονόητα ισχύουν μόνο για την θολοκουλτούρα και τον ανθελληνισμό, και όχι για όλους τους άλλους;
    Αλλά, ποιος νοιάζεται! Όλοι σε έναν καναπέ με ένα tablet στο χέρι...να κάνουμε like στην μ... που ξεστομίζει ο κάθε κοπρίτης!
    Και μετά περιμένουνε προκοπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυδάκι και φτύσιμο για τον αμερικανοκομμουνιστή ξεφτιλισμένο καραγκιόζη. Καλές και καυτές νύχτες με τα μελαμψά του αγόρια από την Ασία, που τόσο πολύ συμπαθεί.
    Η παρουσία του είναι σαν τα σαλιγκάρια, από όπου περνάει αφήνει γλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή