Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ! ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ... "ΠΑΛΤΟ"!

Στην ιστοσελίδα «gong.bg» υποστηρίζουν, ότι η έλευση του Τσίρο....

Ιμόμπιλε στη Θεσσαλονίκη διώχνει τον Μπερμπάτοφ από την Τούμπα. 
Τέτοιο σενάριο, φυσικά, δεν υπάρχει από την στιγμή που ο 25χρονος Ιταλός σέντερ φορ, που ανήκει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, της Σεβίλλης δεν μπορεί να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ.
Το γιατί γράφτηκε το όνομά του για τον ΠΑΟΚ, ακόμη και ως πρόταση, είναι μια πολύ καλή ερώτηση, στην οποία οι παροικούντες στη Μικράς Ασίας, απαντούν με… χαμόγελο.
Οι Βούλγαροι, προφανώς, διάβασαν τα ελληνικά Μέσα και δημιούργησαν τη δική τους εκδοχή αναφορικά με το μέλλον του συμπατριώτη τους στον ΠΑΟΚ. Και επειδή δεν γνωρίζουν πιστεύουν ότι η «έλευση του Ιμόμπιλε» σημαίνει πως «ο ΠΑΟΚ θα χωρίσει με έναν εκ των Στέφανου Αθανασιάδη (σ.σ. Αναστασιάδη τον γράφουν…) ή Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ».
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης ότι «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο Μπερμπάτοφ εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τους ασπρόμαυρους τον Ιανουάριο» κρίνοντας απογοητευτικό το πρώτο μισό της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.
Συνήθως οι Βούλγαροι έχουν καλή πληροφόρηση γύρω από θέματα που αφορούν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, όμως αυτή τη φορά, μάλλον, το προχώρησαν πάρα πολύ, καθώς ο ΠΑΟΚ πρώτον δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει τον Τσίρο Ιμόμπιλε και δεύτερον δεν σχεδιάζει να αφήσει ελεύθερο έναν εκ των Αθανασιάδη – Μπερμπάτοφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

gazzetta.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου