Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ! ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ..."!!!

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όταν σε χριστουγεννιάτικα τεύχη μπαίνουν τα νέα είδωλα της νεολαίας που με τον τρόπο τους υποσκάπτουν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, το υποβιβάζουν στην έννοια του καταναλωτισμού και ουσιαστικά προτρέπουν σε μια αθεϊα, μετά μην αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου! 
Διαβάστε πιο κάτω τι είπε η πανέμορφη (και αυτό δεν είναι τυχαίο που πρόβαλλαν μια πανέμορφη ελληνίδα να αισχρολογεί κατά των Χριστουγέννων): Μας εύχεται (σε Έλήνες και πρόσφυγες) "Μια καλύτερη ημέρα σε όλα τα επίπεδα" , ενώ δεν γιορτάζει τα Χριστούγεννα "επειδή έχει λαμπάκια όλο το χρόνο στο σπίτι της";

"Έκανε πολλή δουλειά με τον εαυτό της" λέει.  Δηλαδή; πήγε σε ψυχοθεραπευτή; μίλαγε μόνη της στον καθρέφτη; έκανε τίποτε άλλο μόνη της...; μίλαγε στη γάτα της και έβγαζε λεφτά από αυτό; Ήμαρτον!!!

Τι παρακμιακά είδωλα έχει ο νεοέλληνας! Έλεος!


Άσε, μη μου πεις.  Βρήκα το CV της στο Google.
Ήτανε να γίνει γιατρός, λέει, αλλά επειδή της αρέσει να βάζει νέους στόχους, έγινε ηθοποιός.
Έχει παίξει στο "Μίλα μου βρώμικα".... εμ... είπα κι εγώ, σε ποια άλλη σειρά με βαθιά νοήματα και διδάγματα θα είχε παίξει η κυρία Κλέλια!

Και τώρα παίζει στην επίσης εκπληκτική και πασίγνωστη (;;;;) σειρά "Με λένε Βαγγέλη".

Αυτή, δηλαδή, την λένε Βαγγέλη;


Ιδού τι ακριβώς λέει η κυρία, όπως διαβάζουμε τις δηλώσεις της στο news.gr
Η Κλέλια Ρένεση σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αποκαλύπτει στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εφημερίδα «Αγορά» για ποιο λόγο δε γιορτάζει τα Χριστούγεννα.
«Δεν έχω καμία επαφή με τα Χριστούγεννα. Μάλλον την πάτησες που με βάζεις σε γιορτινό τεύχος», λέει χαμογελώντας.
Και κατόπιν εξηγεί:
«Εννοείται ότι δεν στολίζω, για τέτοια είμαστε τώρα; Κατ' αρχάς, είναι λάθος να γιορτάζουμε την γέννηση του Χριστού στις 25 Δεκεμβρίου κι αν κάποιος διαβάσει ιστορία θα καταλάβει το «γιατί». Όλο αυτό είναι μια εμπορική πραγματικότητα. Οι μόνοι ευχαριστημένοι άνθρωποι από τις γιορτές είναι οι έμποροι. Είναι μια γιορτή καταναλωτισμού, τελεία και παύλα. Γιατί δηλαδή να χαρώ που ο απέναντι μου έβαλε λαμπάκια; Εγώ τα έχω όλο τον χρόνο στο σπίτι μου».
Το 2015 ήταν μια καλή χρονιά για εκείνη; Η ηθοποιός σημειώνει:
«Ναι, έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό και τα πράγματα που επικοινώνησα με τον κόσμο πήγαν μια χαρά. Δεν έκανα τίποτα φθηνό και τίποτα υπό πίεση. Η μεγαλύτερη ευχή που κάνω για όλους μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω προς την ελευθερία και το φως. Να νικήσουμε τους φόβους μας και να πάμε μπροστά. Εύχομαι όλοι οι Έλληνες και όλοι οι πρόσφυγες να έχουν μια καλύτερη ημέρα σε όλα τα επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου