Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!!! ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Στην επιστολή του ο Μπάμπης Στάικος δίνει απαντήσεις σε πολλές απορίες, απαντώντας ακόμη και σε φήμες...
Ιδού η επιστολή του αρχιτέκτονα:


Αξιότιμε κε Βραχιολίδη ,
Με βάση τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το θέμα που ανέδειξε....
ο κος Δεληγιάννης στην εφημερίδα "Αντίλογος" και αφορά την προσφορά αφιλοκερδώς εκ μέρους μου της μελέτης κατασκευής του ΚΑΠΗ-Πολυιατρείου Παπάγου, έχω να δηλώσω τα εξής:
Ουδεμία πρόθεση είχα να έλθω σε αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο και φίλο Ηλία Αποστολόπουλο τον οποίο τιμώ και θεωρώ ότι ήδη στην πρώτη περίοδο της θητείας του έχει προσφέρει σημαντικό έργο.

Πρόθεσή μου το 2009 ήταν να προσφέρω όπως και έπραξα την αρχιτεκτονική μελέτη κατασκευής του Πολυϊατρείου και η οποία έγινε δεκτή από το τότε Δημοτικό Συμβούλιο. Έτσι και πριν τρείς μήνες περίπου υπενθύμισα στον Δήμαρχο την ύπαρξη της συγκεκριμένης μελέτης με σκοπό την εξοικονόμηση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού που διατίθεται μέσω του διαγωνισμού για την εκπόνηση της ίδιας μελέτης. Και προφανώς, ουδέποτε ζήτησα την παραμικρή αμοιβή, πώς θα μπορούσα άλλωστε αφού η προσφορά μου έγινε πριν έξι χρόνια υπό μορφή δωρεάς.
Σχολιάστηκε ότι η απόφαση του 2009 του Δημοτικού Συμβουλίου αφορούσε «προμελέτη» και όχι οριστική μελέτη. Και έτσι να είναι, η προμελέτη είναι το 95% μιας οριστικής  μελέτης αφού αφορά την βασική αρχιτεκτονική λύση της κατασκευής. Η προσφορά μου αφορούσε την εκπόνηση όλων των επί μέρους μελετών δηλαδή πέραν της αρχιτεκτονικής μελέτης , και την εκπόνηση των στατικών υπολογισμών , και των ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων εγκαταστάσεων καθώς και την έκδοση της απαραίτητης οικοδομικής αδείας. Άλλωστε η αλληλογραφία μου με τον κο Ίσκο και κο Σταθογιάννη τον Ιούλιο του 2009 αποδεικνύουν την συνεργασία μου με τους τότε αρμόδιους φορείς για την αποδοχή της μελέτης από τον Δήμο , και  βρίσκονται στη διάθεση του καθενός.
Επαναλαμβάνω ότι πρόθεσή μου ήταν η προσφορά και η εξοικονόμηση του ποσού που διατίθεται στον διαγωνισμό ώστε να διατεθεί σε άλλους κοινωφελείς σκοπούς. Η απόρριψη της προσφοράς μου από τον Δήμαρχο είναι απολύτως σεβαστή και σίγουρα ο ίδιος έχει τους λόγους του πάντα προς το δημόσιο συμφέρον.
Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες Καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να φέρει ελπίδα και προκοπή.
Μπάμπης Στάικος

26 σχόλια:

  1. Αντί να απολογείται ο Δήμαρχος , απολογείται ο δωρητής... Κατάντια χωρίς τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI KERATAS KAI ZHMIVMENOS!!!!!!!NTROPH NTROP NTROPH.....POSA VFILOYME STON K STAIKO!!!!!!THN KALOSYNH MERIKOI THN UEVROYN M........A......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΜΕ ....ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΡΕ ΤΖΙΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕΛΕΤΕΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mελέτες,μελέτες,μελέτες,μελέτες!Ο τι μάζευε ο Ξύδης τόσα χρόνια τα δίνουν στις μελέτες.

      Διαγραφή
  5. ANARWTIEMAI GIATI ASXOLEISAI AKOMH KE STAIKE . AGNOHSE TOUS AFOU DEN EINAI AXIOI OUTE GIA DWREES .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πόλη γέμισε σκουπίδια,ποντίκια και ακαθαρσίες.Τζίναααα,μια μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχουμε και τους φιλο παιδεραστές του ΣΥΡΙΖΑ που νομιμοποιούν την παιδεραστία και την κτηνοβασία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο βιασμός μικρών παιδιών παρά φύση σε λίγο καιρό με κυβέρνηση τον βρομο συριζα θα είναι νόμιμος μέσα στα σχολεία τώρα που κατάργησαν το άρθρο 347 του Ποινικού κώδικα . Τέτοια Διεστραμμένη και αδισφορη Κοινωνία δεν πιστεύω ότι έχει βγάλει αυτός ο τόπος όπως είναι σήμερα .. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στάικο πες και δυο λόγια για την Πατρίδα που οι σληταράδες πολιτικοί την έχουν λεηλατήσει εδώ και δεκαετίες . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Polles meletes mageirepsate kai ginan omeletes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί δεν απαντάει ο δήμαρχος σε τόσο σοβαρές καταγγελίες ; Η σιωπή σημαίνει παραδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Alithia giati ston Tiga apantaei amesws kai sto dimosievma tou Deligianni pou afora toso sovaro thema den eipe kouventa ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ε ; ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ. Α ΡΕ ΞΥΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΖΗΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΖΗΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεγάλο φαγοπότι!!!!Δεν είναι όμως, μόνο αυτό .
    Μα δεν ντρέπονται καθόλου;
    Όσα ,άφησε ο Ξύδης ,θα τα εξανεμήσουν σε μικρό χρονικό διάστημα και όχι ,μόνο αυτό ,να μου το θυμάστε του χρόνου ο δήμος θα είναι ελλειματικός.
    Δώσε για μελέτες...,δώσε για σκύλους ,γάτες ,χήνες και κοκόρια ,δώσε.....δώσε, πρέπει ότι έχει απομείνει να εξαφανιστεί ,μέχρι "λεπτό" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξυπνάτε ρε ΡΑΓΙΑΔΕΣ ξυπνάτε. Έχουν κάνει την Ελλάδα ΜΠΟΥ&$#ΛΟ οι βρομο συριζαίοι κσι δεν μιλάει κανείς από εσάς . Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ . ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑΛΕΙΩΝ. ΡΕ ΤΖΙΝΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΘΕΣ ΜΕΛΕΤΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κι ο Παπαγεωργόπουλος στη Θεσσαλονίκη από "μελέτες" ξεκίνησε! Ο Εισαγγελέας γιατί δεν κάνει μια έρευνα που πάνε όπες αυτές οι "μελέτες" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κανείς σπό αυτούς τους μπούληδες δεν θα ξεσηκωθεί φίλε γιατί είνσι όλοι τους ένα κομάτι σάπιο κρέας και τίποτα άλλο . Από αυτά που γράφουν καταλαβσίνει κανείς τι ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπάμπη Στάικο εγώ δεν θα σε γλύψω με αυτά που θα σου γράψω γιατί είναι πικρές αλήθειες που εσύ δεν βλέπεις . Από την δεκαετία του 1980 μια ομάδα Ελλήνων Πατριωτών εδώ στην Περικλέους Πολιτεία προσπαθεί για την ανέργεση ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ του Έλληνα Βασιλέα ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .. Μόνοι μας μέσα στην Καταιγίδα με χ ιλιά δες ΛΎΚΟΥΣ και βρωμερά ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ Δίνουμε ΌΡΚΟ ΤΙΜΗΣ στα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ της ΦΥΛΗΣ μας ότι μια μέρα κάτω από τον Έναστρο Ουρανό της Αττικής Γης κσι κοντσ στους πρόποδες του Υμηττού θα τιμήσουμε τον Μέγιστο των Ελλήνων με έναν ΑΝΔΡΙΑΝΔΑ για να μας θυμίζει το Μεγσλείο της Ελλσδος μιας Παλιάς Ενδοξης Εποχής . Εσύ Μπάμπη Στάικο πριν σπό λίγα χρόνια έκανες πίσω ..... τότε που έλεγες ότι ήθελες νσ βοηθήσεις στην ανέργεση Ανδριάντα του Μεγσλου Έλληνα Στρατηλάτη . Φοβήθηκες μερικούς δειλούς που μισούν τον Πολιτισμό αυτής της χώρας κσι απειλούν να γκρεμίσουν τα ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ του Παρθενώνα . Σήμερα στην Παυρίδα μας οι ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ θα Ξεθάψουν κσι τα κόκκαλα των ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ / ΜΑΡΑΘΟΝΟΜΑΧΩΝ από το Ιερό Νεκροταφείο στον Κεραμεικό για να φτιάξουν τζαμί . Οι μεγάλοι άντρες έμειναν στο ΠΑΝΘΕΟ της Ιστορίας σπό πράξεις Ανδρείας Τιμής και από τα Μεγάλα Έργα τπυς σε Δύσκολους και Σκοτεινούς καιρούς . ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σχηματίζεται ήδη μια επιτροπή για συλλογή υπογραφών ώστε να πάει το θέμα στον Εισαγγελέα.Δεν θα επιτρέψουμε με τίποτα να δοθούν οι 360.000 ευρώ σε "ημετέρους". Η υπομονή έχει και τα όριά της , άνθρωποι πεινάνε και ο Δήμαρχος κάνει πάρτυ με ξένα χρήματα. Μέχρι εδώ , η ανοχή τελείωσε τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη αφού η αντιπολίτευση είναι ανίκανη να ορθώσει λόγο γιοα ένα θέμα ηθικής , πολιτικής και νομικής αυθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΤΟΣ ΞΥΔΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. DHMARXE KAI EIS ALLA ME YGEIA . KALOFAGVTA TA 300 XILIARIKAKIA NA TA FAS ME TA TSIRAKIA SOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Exw provlima me ta ydravlika mou prepei na kanw meleti ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή