Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΟΙ ΗΠΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στα Σκόπια, ύστερα....

από την χάρη που παραχώρησε ο πρόεδρος του γειτονικού κράτους σε πολιτικούς, οι οποίοι εμπλέκονται σε σκάνδαλο υποκλοπών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα Σκόπια δεν σέβονται το κράτος δικαίου και το επίπεδο της διαφθοράς είναι υψηλό.
«Πολιτικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, αναποτελεσματικότητα, νεποτισμό, προστατευτισμό από εξόφθαλμες διαδικασίες, παραβιάσεις των δικαιωμάτων σε δημόσιες δίκες και διαφθορά σε όλα τα επίπεδα του δικαστικού συστήματος» αναφέρει η ανακοίνωση.
  «Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η δημοσίευση  καταγεγραμμένων  μη εξουσιοδοτημένων επικοινωνιών που υποκλάπηκαν από τις υπηρεσίες πληροφοριών της κυβέρνησης, έχουν αποκαλύψει στοιχεία για πολιτικές παρεμβάσεις στη δημόσια διοίκηση και τα μέσα ενημέρωσης καθώς και διαφθορά σε υψηλό πολιτικό επίπεδο
Τον Σεπτέμβριο η Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη σύσταση Ειδικής Εισαγγελίας για να διερευνήσει τη φερόμενη εγκληματική δράση των κυβερνητικών αξιωματούχων που αποκαλύφθηκε από το σκάνδαλο των υποκλοπών», καταλήγει η ανακοίνωση.
Είναι από τις σπάνιες φορές, όπου η Αμερική λαμβάνει θέση σε τέτοιου είδους ζητήματα, με τους αναλυτές να εκτιμούν πως η σκοπιανή κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου