Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΑΚΗ, ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!

Αυτά είναι από τα κουφά! "Συναδελφικά μαχαιρώματα" τα λέμε. Και μέρες που έρχονται του Πάσχα, μάς θύμισαν και άλλα σχετικά....


Η κα Νικάκη, δικηγόρος στο επάγγελμα (πάνω φωτό), αφού έδωσε τα συγχαρητήριά της στον συνήγορο της κας Παπακώστα για τον τρόπο με τον οποίο την υπερασπίστηκε (!!!), ψήφισε υπέρ της απόλυσης της δικηγόρου του Δήμου! Κάτι, που ούτε καν ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, Νίκος Γεωργακόπουλος (φωτό δίπλα) τόλμησε να κάνει. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του Περικλή Ζήκα να ακούσει την άποψη της νομικής υπηρεσίας για το αν συμφωνεί με την εισήγηση του Δήμου περί απόλυσής της, ο κ. Γεωργακόπουλος δεν πήρε θέση (και προς τιμήν του)! Η κα Νικάκη αντιθέτως "έσφαξε" με συγχαρητήρια την κα Παπακώστα! 
Αλλά και ο κ. Σκουτέρης (επίσης δικηγόρος-δημοτικός σύμβουλος του κ. Αποστολόπουλου) τήρησε παρόμοια με την Νικάκη, στάση. Αφού δήλωσε ότι δεν κοιμήθηκε όλο το προηγούμενο βράδυ, γιατί είχε συνειδησιακό πρόβλημα, αναφορικά με το τι στάση θα έπρεπε να κρατήσει, τελικά αφού ζήτησε από την κα Παπακώστα να εγερθεί από τη θέση της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ψήφισε και αυτός υπέρ της απόλυσής της! 
Τι να πούμε περισσότερο; Μοράβο παιδιά...

1 σχόλιο: