Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ - ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΑ». ΔΕΙΤΕ...


«ΑΣΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ» ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...
Τέσσερις συγκεκριμένες προτάσεις για να βγούμε από το τούνελ της...



ύφεσης και για την ελάφρυνση των πολιτών έριξε στο τραπέζι του Ν. Χατζηνικολάου ο Γ. Καρατζαφέρης.

Οι προτάσεις που θα απηχούν και θέσεις της Εθνικής Ενότητας είναι : 

  • Σεισάχθεια
  • Κατάργηση του Τειραισία
  • Πλήρης κατάργηση των ενσήμων
  • Φάρμακο για όλους


Νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης προέβη στην εκτίμηση ότι «ο ελληνικός λαός θα πεινάσει με το ευρώ».

6 σχόλια:

  1. σκόνη τον έκαναν! γυμνός από επιχειρήματα και προτάσεις !!! βλακείες και αντιφάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόταση να αναλάβει την αντιπροεδρία του νέου κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη απέρριψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος. Μιλώντας σε ρ/σ ο προσφάτως διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε:

    «Έγινε μία και μοναδική συνάντηση και μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος σε αυτό το κόμμα (το κόμμα Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου). Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. «Κρέμασε το σαγόνι μου» με αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης. Ήθελε τον βασιλιά για πρέσβη και το πρίγκιπα Νικόλαο για υποψήφιο. Αντιμνημονιακός και δραχμή. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο για να μείνουμε στο ευρώ και να βγούμε τώρα και να πάμε στην δραχμή. Για να πολεμήσεις το τρίτο μνημόνιο πρέπει να έχεις το πρώτο. Έχει μία άποψη κάθε μέρα» είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

    «Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος περφόρμερ που έχει περάσει από την πολιτική πίστα. Ακόμα και ο Καμμένος είναι ερασιτέχνης μπροστά του. Δεν είναι τόσο τραβηχτικός ούτε ο Τσίπρας. Ο Καρατζαφέρης γεμίζει πίστα. Εμένα μου άρεσε (ο Καρατζαφέρης), όπως η «ασώματος κεφαλή» και η «γυναίκα με τα γένια» . Ο Γιώργος πιστεύει και θέλει να φτιάξει έναν ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς. Αυτό το πράγμα όλο θα καταλήξει να είναι το ΛΑΟΣ συν τον Μπαλτάκο και κάποιους άλλους. Η ανακύκλωση έχει ένα όριο. Δεν ανακυκλώνεσαι επ' άπειρον. Το '10 ήταν «μνημόνιο» και τώρα «αντιμνημόνιο, δραχμή και λίγο βασιλιά», δεν είναι έτσι. Ο Γιώργαρος αν προλάβει τις μεθεπόμενες εκλογές μπορεί να στηρίζει ρουπία Ινδίας και διαρκή επανάσταση για αταξική κοινωνία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=vkmn5_InX1o εδώ δείτε τον πατριδέμπορο- εμετός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Το ΔΝΤ είναι ένας πράγματι σκληρός παράγων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει
    να τον διερευνήσουμε».
    (Γιώργος Καρατζαφέρης, συνέντευξη Τύπου, Θεσσαλονίκη, 8 Απρίλη 2010).
    «Είχαμε μιλήσει με την κυβέρνηση Καραμανλή πριν από 15 μήνες για αναδιάρθρωση του χρέους και προσφυγή στο ΔΝΤ».
    (Γιώργος Καρατζαφέρης, «ΝΕΤ», 18 Μάρτη 2010).
    Δεν ξέρουμε τι θα γράψει η Ιστορία για τον ερχομό του ΔΝΤ στην Ελλάδα.
    Ο Καρατζαφέρης, πάντως, κατά τα λεγόμενά του, ζητούσε την πρόσκληση του ΔΝΤ δεκαπέντε μήνες πριν αυτό έρθει. Δηλαδή... από το 2008!
    α. Ο Καρατζαφέρης είναι αυτός που διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου (5/2/2009) για να δηλώσει ότι θα στείλει «γλυκά και λουλούδια» στον Βγενόπουλο για να τον ευχαριστήσει που πήρε την «Ολυμπιακή»!
    β. Ο Καρατζαφέρης, στις ευρωεκλογές του 2009, μιλώντας για την επιλογή της κυρίας Τζαβέλλα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του, τη θητεύσασα σε υψηλόβαθμες θέσεις στις εταιρείες των κυρίων Λάτση, Κυριακού και Κόκκαλη, απάντησε ότι την έθεσε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ. γιατί είχε «συστατικές επιστολές» από τους καλύτερους...
    γ. Ο μεγαλοκαπιταλιστής Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας «Μηχανική ΑΕ», που σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι της Ξάνθης, στις 17 Ιούλη 2007, είχε δηλώσει ότι στηρίζει το ΛΑ.Ο.Σ, σε μεταγενέστερη συνέντευξή του και στο ερώτημα αν στηρίζει το ΛΑ.Ο.Σ και οικονομικά, απαντά: «Το υποστηρίζω και οικονομικά» (Πρ. Εμφιετζόγλου, τηλεόραση «Σκάι», εκπομπή «Νέοι Φάκελοι», 18/10/2007).
    Ολοι ξέρουν...
    «(...)οι σχέσεις του Γ. Καρατζαφέρη με τα χουντικά κατάλοιπα καθορίστηκαν πολύ συχνά από την αμοιβαία καχυποψία. Ο πρώτος πάντα ήθελε να τους ενώσει κάτω από μία ομπρέλα, αρχικά υπό τη Νέα Δημοκρατία και στη συνέχεια υπό τον ΛΑ.Ο.Σ. Οι άλλοι ζητούσαν πάντα αυτό που τελικά μόνο ο Γ. Καρατζαφέρης θα μπορούσε να τους προσφέρει: βήμα στη Βουλή. Και τους το προσέφερε».
    («Καθημερινή», 14/10/2007).
    «Εν πάση περιπτώσει, ήρθαν οι συνταγματάρχες, περάσαμε μια επταετία με πολλά πλην, δημοκρατίας, ελευθερίας - αυτά ήταν τα πλην - και συν ότι είχε βάλει καθένας το κεφάλι κάτω, μια και δεν μπορούσε να συνδικαλίζεται, δεν μπορούσε να κάνει απεργίες, πήγαν τα πράγματα καλά. Τα σωστά σωστά. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη»!
    (Γεώργιος Καρατζαφέρης, «Τηλεάστυ», 21 Απρίλη 2008
    «Ολα τα σφάζω»!
    «Μείωση μισθών; Εάν χρειάζεται θα το κάνουμε! Για το καλό της πατρίδας»!
    (Γεώργιος Καρατζαφέρης, Βουλή, 2/12/2009)
    Τι ήταν ο 13ος μισθός των εργαζομένων; Τι ήταν το «δώρο» των Χριστουγέννων και του Πάσχα;
    Μα τίποτα λιγότερο από ένα... «περίεργο κεκτημένο»!
    (Γεώργιος Καρατζαφέρης, στο ρ/σ «Θέμα 9,89», 7/12/2009).
    Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του:
    Ο «πατριώτης», αυτός ο «λαγός» της βαρβαρότητας, είχε «κόψει» τους μισθούς και τα δώρα των εργαζομένων πριν ακόμα τους κόψει το ΠΑΣΟΚ,
    πριν ακόμα τους κόψει η τρόικα,
    πριν ακόμα τους κόψει το μνημόνιο!
    Μαύρη... «μαυρίλα»!
    Καρατζαφέρης: ο «κύριος» που συμπεριέλαβε 4 στελέχη της «Χρυσής Αυγής» στο ψηφοδέλτιό του στις νομαρχιακές του 2002.
    Καρατζαφέρης: ο αμφιτρύωνας του Παττακού ανήμερα της επετείου της «εθνοσωτηρίου» (21/4/2002, στον τηλεοπτικό του σταθμό «Τελεάστυ»).
    Καρατζαφέρης: ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που είχε πρώτο σε σταυρούς υποψήφιό του στις εκλογές του 2004 τον δεδηλωμένο ναζιστή και χουντικό Πλεύρη.
    Καρατζαφέρης: ο κυριος που, ως βουλευτής ακόμα της ΝΔ, δήλωνε: «Ερχόμαστε σήμερα και λέμε ότι η ΝΔ χρειάζεται ένα συμπλήρωμα. Και ποιο είναι το συμπλήρωμα αυτό; Είναι (...) οι ευρισκόμενοι δεξιά της ΝΔ, η "Χρυσή Αυγή", η οποία έχει πρωταγωνιστές του αγώνα, μπορεί η "Χρυσή Αυγή" με όσους έχει, πολλούς ή λίγους, να κάνει τόσο θόρυβο και να συμμετέχει. Η ΕΠΕΝ. Οι βασιλικοί. Αυτοί δεν χρειάζονται;».
    Καρατζαφέρης: ο... «Δημοκράτης»!
    ΛΑ.Ο.Σ: Κόμμα σε ειδική «αποστολή»
    Καρατζαφέρης: Ενας υπηρέτης πολλών αφεντάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 1974 υπηρέτης του Κοκού. Ηταν τότε που εξέδιδε το έντυπο «Ελληνικόν Στέμμα» και προπαγάνδιζε την - με δόξα και τιμή - επιστροφή του Γλύξμπουργκ στην Ελλάδα.

    Τη δεκαετία του '80 υπηρέτης της ΝΔ του Μητσοτάκη και κατόπιν, τη δεκαετία του '90, βουλευτής της, υπέρμαχος, έως και την αποπομπή του από τον Κώστα Καραμανλή, της σύμπηξης «κοινού μετώπου» της ΝΔ με τους βασιλικούς, τη χουντική ΕΠΕΝ και τη φασιστική «Χρυσή Αυγή».

    Σήμερα «λαγός» του ΠΑΣΟΚ, ο πρώτος που έθεσε το θέμα της περικοπής των μισθών, βασικός στυλοβάτης της εφαρμοζόμενης πολιτικής και μόνιμος θαμώνας στα τηλεοπτικά κανάλια των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των εργολάβων.
    *
    Συκοφάντης περιωπής.

    Πρωταγωνιστής της σκευωρίας περί «σχέσεων» του ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός».
    Προβοκάτορας ολκής.
    Αυτός που μετέφερε εντός του Κοινοβουλίου τον γκαιμπελισμό περί «επιχείρησης καταλήψεως της Βουλής από το ΚΚΕ» κατά τα γεγονότα του περσινού Μάη, όπου και πρωτοστάτησαν τα ιδεολογικά περιτρίμματα του ιδίου με αυτόν φυράματος.
    *
    Ο ίδιος που το
    το 1975 προσκαλούσε κορίτσια μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων να προστρέξουν στο «Κέντρο Σπουδών Καρατζαφέρη» για να γίνουν «μανεκέν»...
    Ο ίδιος που
    το 1987 διακινούσε τηλεοπτικές κασέτες, όπου έκανε «πολιτικά σχόλια», σκαρώνοντας «χαριτωμένα» σλόγκαν με θέμα τα «μεγάλα στήθη» της Δήμητρας Λιάνη...
    Ο ίδιος που
    το 2010 ψήφισε το μνημόνιο και δήλωνε «μακάρι να είχαμε άλλους 20 Πάγκαλους».
    *
    Αυτός ο κύριος και το κόμμα του είναι που απειλούν με «εμφύλιο» και που με Ερώτηση στη Βουλή ζήτησαν προχτές την κατάλυση των στοιχειωδέστερων δημοκρατικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.

    Αυτός και το κόμμα του είναι που - στο συνήθη ρόλο του «λαγού» του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας - ζήτησαν από την κυβέρνηση να πάρει ...μέτρα κατά της λαϊκής διαμαρτυρίας, κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων, κατά των απεργιών, κατά, τελικά, του δικαιώματος έκφρασης της λαϊκής απόγνωσης που προκαλεί η πολιτική στην οποία πρωτοστατεί ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του.
    *
    Καρατζαφέρης και ΛΑ.Ο.Σ:
    Ενας «υπηρέτης» σε ειδική «αποστολή» για λογαριασμό του ενός, τελικά, αφέντη: της πλουτοκρατίας. Αυτά μέχρι το 2011, να τον χαίρεστε!!τις υπόλοιπες μαλακίες τις ακούσατε ψες!! γέλασε και το παρδαλό κατσίκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για δείτε και αυτό!!!https://www.youtube.com/watch?v=BAZ11Ou264w

    ΑπάντησηΔιαγραφή