Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ, ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! ΑΝ ΞΑΝΑΣΦΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο...ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: "ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ"!

Ρε Κατρούγκαλε, προσκυνημένε στους τοκογλύφους και θρονιασμένε...


στα πλούτη της βουλής, θέλεις να βάλεις φόρους; Μην τολμήσεις να ξανασφάξεις τον λαό, μην τολμήσεις να ξανατσακίσεις την αγορά με ΦΠΑ 24% και δημιουργήσεις νέα λουκέτα, γιατί θα...ξυπνήσει ο Καραϊσκάκης που λέει: "Άμα ζήσω νθα τους γαμήσω"! 
Ιδού λοιπόν τα...ισοδύναμε (όπως τα διαβάζουμε στο ksipnistere.com:

* Μείωση βουλευτικής αποζημίωσης στα 1500 ευρώ (μικτά ) .

* Κατάργηση παροχής δωρεάν βουλευτικών αυτοκινήτων .

* Κατάργηση βουλευτικής ατέλειας σε ΔΕΗ , ΟΤΕ , κινητά .

 * Κατάργηση όλων των άλλων βουλευτικών προνομίων.

* Μείωση 50 % των συντάξεων των ΠΡΩΗΝ βουλευτών , υπουργών , πρωθυπουργών , προέδρων δημοκρατίας .
Μείωση αποδοχών Δημάρχων , Περιφερειαρχών και λοιπών " αρχόντων " στο 80 % της βουλευτικής ( 1200 ευρώ ) .

Τι κερδίζουμε ?
Δυόμιση δισεκατομμύρια μηνιαίως ! ! ! ! !

2 σχόλια:

  1. Έπρεπε ήδη να τους έχουμε ανασκολοπίσει, ΌΛΟΥΣ!!!
    Και τους "νύν" και τους "τέως". Έτσι που πάνε, θα ... ``φάνε το κεφάλι τους΄΄!!! Καμμιά λύπηση και κανένα έλεος, για τους προσκυνημένους...! Οι τεμπελχανάδες δεν παράγουν έργο, γιατί λοιπόν αμείβονται και μάλιστα πλουσιοπάροχα;;;
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον σκότωσε δικός μας, αρβανιτέλληνας ορθόδοξος προδότης, Αλβανός προδότης της Αλβανίας που έγινε ορθόδοξος όπως οι περισσότεροι νεοέλληνες μαχητές [οι Τσάκωνες είναι Έλληνες, μα στον πόλεμο πιο θηλυπρεπείς από τον Αλβανό = Αρβανίτη]).

    Άμα ζούσε λέει το τραγούδι... Αφού ήταν αγενής κωλοφασίστας. Καλά του κάνανε. Δεν είναι άνδρας αυτός που βρίζει. Το δέχομαι να σκοτώνει στην μάχη. Αυτό είναι ανδρικό. Ο Καραϊσκάκης ήταν ρατσιστής και αγενής. Λογικό ήταν να τον σφάξουν και δίκαιο. Ας σκότωνε ακόμα περισσότερους. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Ήταν αγενής και ρατσιστής. Πχ ο Κολοκοτρώνης ήταν ψυχάρα, διότι έσφαζε με την καλή του την καρδιά, με σεβασμό στα πεθαμένα και μετρημένο λόγο. Ο κόσμος τον φονιά τον αγαπά, ειδικά όταν πέσει πολυκοσμία και χρειάζεται λίγο ελεύθερος χώρος ν' αναπνεύσουμε. Τον χυδαίο υβριστή ο κόσμος τον σφάζει, και καλά κάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή