Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ: "ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ"!

Η ...ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ - «ΜΠΗΧΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ

Μία ακόμη αποκάλυψη για την προδοσία που συντελείται σε βάρος του λαού από τους Τσίπρα Καμμένο. Μια αποκαλύψη που έρχεται διά....

στόματος του Αντιπροέδρου της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις! Οι οι ίδιοι ηλαδή οι δανειστές λένε ότι οι της ελληνικής κυβέρνησης είναι οι πραγματικοί τύραννοι του λαού! Και δεν έχει άδικο. 
Το δημοσίευμα που δε'ιχνει ποια είναι η πραγματικότητα, από το newsbomb.gr:
Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή ο κ. Ντομπρόβσκις, οι δανειστές ζήτησαν από την Ελλάδα να προχωρήσει σε μείωση δαπανών, με το σκεπτικό ότι θα επηρέαζαν λιγότερο την ανάπτυξη από τις αυξήσεις φόρων: «Tις οποίες επέλεξε η ελληνική κυβέρνηση και είχαμε μια σειρά από μελέτες που υποστήριζαν αυτό το επιχείρημα. Στο τέλος όμως οι ελληνικές αρχές πρέπει να αποφασίσουν τα μέτρα. Η ελληνική κυβέρνηση είχε ισχυρή προτίμηση στο να αυξηθούν οι φόροι και όχι να μειωθούν οι δαπάνες. Βέβαια έγιναν και περικοπές στις δαπάνες μέσω της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης».
Επίσης, ερωτηθείς για τις περυσινές διαπραγματευτικές τακτικές της κυβέρνησης στην οικονομία, απάντησε ότι «ήταν πολύ αρνητικές. Στην αρχή του 2015 οι προβλέψεις μας για την ανάπτυξη στην Ελλάδα ήταν 2,5% και από τα στοιχεία του 2014 που είχαμε, η Ελλάδα θα έφτανε σε αυτό το νούμερο. Τελικά από ανάπτυξη, έφτασε στο 0,2% ύφεση, αν δεν κάνω λάθος».
«Τώρα βλέπουμε ότι η δημοσιονομική προσαρμογή που απαιτείται είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι αν έκλεινε επιτυχώς η δεύτερη αξιολόγηση, συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου