Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

Ο Χρήστος Χρηστάκης, γαμπρός της Χρυσοβελώνη τα βροντά και φεύγει...

από τους ΑΝΕΛ! Κατηγορεί για ναπολεόντια συμπεριφορά τον Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζει «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές το νέο ασφαλιστικό και «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη το νέο φορολογικό - «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι» αναφέρει! 


Στην ανακοίνωσή του,  γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών στρέφει τα βέλη του κατά του Πάνου Καμμένου, τη συμπεριφορά του οποίου χαρακτηρίζει «ναπολεοντική», ενώ χαρακτηρίζει «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές το νέο ασφαλιστικό και «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη το νέο φορολογικό.

Οι ΑΝΕΛ δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό, λέει ο κ. Χρηστάκης, καθώς όπως υποστηρίζει το κόμμα έχει μεταλλαχθεί πλήρως «σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού».

Διαβάστε την ανακοίνωση της παραίτησής του:

Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό .

Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν, όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος ,κ.Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών .

Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος .

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος!!

Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης»
πληροφορίες από Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου