Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!

Σχόλιο δικό μας: Τέτοιο μακάκα πρωθυπουργό δεν έχει ξαναβγάλει η ελληνική ιστορία! Μόνο για καταλήψεις είναι ικανός! 

Το παρακάτω ρεπορτάζ από το scoops.gr

Οι προσβολές από την Τουρκία απέναντι στην χώρα μας συνεχίζονται και...

μάλιστα έχουν προαχθεί σε διεθνές επίπεδο. Εχθές στην συνάντηση που είχαν ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος στα πλαίσια του συμβουλίου του ΟΗΕ θα μπορούσε και θα έπρεπε ίσως από την Ελληνική μεριά να κάνει ένα διάβημα διαμαρτυρίας.

Η Τουρκία αρνήθηκε να βάλει την Ελληνική σημαία πίσω από τον Τσίπρα όπως είθισται συνήθως σε όλες τις συναντήσεις αρχηγών κράτους. Παρόλα αυτά η Ελληνική αντιπροσωπία κάθισε στο τραπέζι των συνομιλιών έχοντας μία στάσι ηττοπάθειας η όποια είναι λυπηρή για την χώρα μας. Χαρακτηριστική είναι η στάση του κυρίου Μουζάλα που είναι λες και πάει πρώτη μέρα στο σχολείο. Επίσης ακόμα και ο κύριςο Τσίπρας όπως βλέπετε στην φωτογραφία που χαμογελάει μόνιμα πλέον έχει μία απίστευτη αμυντική στάση με τα χέρια δεμένα στην κοιλιά του.
αίθουσα…


Η Τουρκία προφανώς και δεν χάνει ευκαιρία, ώστε να μειώσει την Εθνική κυριαρχία της χώρας μας, ακόμη και με έμμεσους αμφιλεγόμενους τρόπους…

1 σχόλιο:

  1. Οβριο τσογλανι ειναι...
    Προβατο του ροτσιλντ !

    Δινει πονηρια, ψευτια, μαγκια και παιρνει προδοτικο χρημα.

    Σιγα την διανοια, τον κουλτουριαρη, τον μορφωμενο...

    Ενα τιποτα που προδιδοντας βγαζει ευκολο και πολυ χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή