Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΕΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Χολαργός, 24 Μαΐου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημαντικό βήμα για μια πιο καθαρή και όμορφη πόλη...

Σημαντικό βήμα για μια πιο καθαρή και όμορφη πόλη, και ποιοτικό άλμα στη διαχείριση των απορριμμάτων, συνιστούν οι υπόγειοι κάδοι που τοποθετήθηκαν πιλοτικά, σε τρία σημεία της πόλης μας και συγκεκριμένα στις οδούς Κεραμεικού, Φανερωμένης και 25ης Μαρτίου.
Τοποθετήθηκαν συνολικά έξι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων, τα οφέλη των οποίων είναι:
·                     H υγιεινή προσωρινή αποθήκευση σε σημεία της πόλης που παρουσιάζουν μεγάλη παραγωγή απορριμμάτων, όπως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικό κέντρο, κ.α.
•          Η αποδέσμευση κοινοχρήστων χώρων από συστάδες τροχήλατων κάδων.
•          Η αισθητική και αρχιτεκτονική αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων, καθώς κάθε υπόγειος κάδος αντικαθιστά τρεις κοινούς τροχήλατους κάδους.
Με την υπογειοποίηση της αποθήκευσης των απορριμμάτων, ο Δήμος μας επιδιώκει την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης, την παροχή καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών καθαριότητας.
Επόμενος στόχος της Δημοτικής Αρχής Παπάγου - Χολαργού, είναι η τοποθέτηση και άλλων υπόγειων κάδων, σε σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη παραγωγή απορριμμάτων.



Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

10 σχόλια:

  1. Μπράβο δήμαρχε. Πες μας πόσο στοίχισαν οι υπόγειοι κάδοι και πες μας αν διαθέτουν ποντικοπαγίδες για τους αρουραίους που κάνουν πάρτυ σε Παπάγο και Χολαργό. Αλήθεια η φωτογραφία με τους κάδους που να χαμογελάς περήφανοα που είναι ; Μήπως να μπεις μέσα και συ να σε ξεφορτωθούμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεξίωση για τους νέους κάδουε πότε θα κάνεις κλαρινοδήμαρχε ;;; Πάρε και όλες τις πατσουρογκόμενες μαζί με τα ποντίκια του Παπάγου και βγάλτε πολλές αναμνηστικές ναχουμε να σας θυμόμαστε. Η θητεία σου για τα σκουπίδια είναι έτσι κι αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι χοντρή μίζα και ρεμούλα μυρίζει το θέμα. Καλά ρε ποιός σου είπε ότι ο δήμος έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και χρειάζεται υπόγειους κάδους σκουπιδιών ? Σε ποιό πλανήτη ζεις ρε κλαρινοδήμαρχε της κακιάς ώρας. Εδώ έχουμε πεθάνει από τη βρώμα και αντί να προσλάβεις κανένα οδοκαθαριστή να βρεί και ένας φουκαράς δουλίτσα πετάς τα λεφτά μας σε "υπόγειους κάδους" ? Σε ποιόν χρώσταγες προεκλογικό γραμμάτιο και το ξεχρέωσες ξανά ? Κανείς δεν μιλάει ρε απλο την αντιπολίτευση ? Μαζεύτε τον ρε αυτός έχει ξεφύγει. Σε λίγο θα μας φτιάξει και τραμ για να πηγαίνουμε από την 17 Νοέμβρη στο Ιασώ. Μαζεύτε τον ρεεε τα δικά μας λεφτά πετάει στα σκουπίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.

      Διαγραφή
  4. Ρε δεν μας παρατάτε και οι τρείς σας; Αντί να πείτε ένα μπράβο που γίνονται έργα υποδομής, γράφετε της σαχλαμάρες που γράφετε. Τι δηλαδή σας χαλάει σε αυτό το έργο. Πείτε του Χάρι ότι οι εκλογές τελείωσαν πριν από 2 χρόνια και έχασε παταγωδώς. Έλεος πια. Καθήστε καλά γιατί θα πούμε στη μαμά σας να μην σας αφήνει να παίζεται κομπιούτερ τόση ώρα και θα κλαίτε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι υπόγειοι κάδοι είναι έργα υποδομής ???? Χαχαχαχα !!! Φιλαράκι μου φαίνεται ότι γουστάρεις να σε δουλεύει ο δήμαρχός σου. Επισκευή στο αποχετευτικό που πλημμυρίζει ο Χολαργός με την πρώτη βροχή , αντικατάσταση των ρείθρων και των πλακών πεζοδρομίων , επισκευές στον ασφαλτοτάπητα , ανακαίνηση των σχολείων . ΥΑυτά είναι έργα υποδομής όχι οι "υπόγειοι κάδοι" . Ποιός ξέρει τι μίζα έπεσε στον εργολάβο των "κάδων". Ούτε στον δήμο Αθηνας δεν έχουν υπόγειους κάδους ούτε υπαίθρια όργανα 70.000 ούτε "επισκεή" συντριβανιών 50.000. Με 50.000 έφτιαχνε απο την αρχή όλη την ηλεκτρική εγκατάσταση του δημοτικού που τα καλώδια κρέμονται. Αλλά κλαρινοδήμαρχος είναι αν δεν βγάλει εκατόν ογδόντα φωτογραφίες δίπλα στους "κάδους" πως θα προβληθεί ?? Όσο για τον Χάρη που λες και αυτός μούγκα φίλε για όλες τις σπατάλες του κλαρινοδήμαρχου. Απλός δημότης είμαι και δεν ψηφίζω κανέναν γιατί όλοι για την τσέπα κόπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέα παράσταση Καραγκιόζη την Κυριακή !! Ελεύθερη είσοδος σε όσους ψήφισαν Αποστολόπουλο !! Θα παιχτεί η παράσταση "Ο Καραγκιόζης κλαρινοδήμαρχος και οι νέοι κάδοι σκουπιδιών ". Όσοι δεν ψήφισαν Αποστολόπουλο θα φέρουν από μία φάκα αντί εισιτηρίου για να πιάσουμε τα ποντίκια του Παπάγου. Μη λείψει κανείς !! Η προηγούμενη παράσταση " ο Καραγκιόζης κλαρινοδήμαρχος και τα υπαίθρια όργανα" σημείωσε τεράστια επιτυχία. Όλοι την Κυριακή έξω από το δημαρχείο όπου θα στηθεί ο μπερντές. Την παράσταση θα προλογίσει ο ίδιος ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους Σωκράτους και Τήνου όπου υπάρχουν πολλοί κάδοι απορριμάτων και υπάρχει πρόβλημα . Το έργο είναι καλό και θα γίνει αποδεχτό από όλους μας εκτός του Μ......α με τα κλαρίνα . Συγχαρητήρια Δήμαρχε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλο ένα πληρωμένο τσιράκι του κλαρινοδήμαρχου.Ισχύει ακόμη το εικοσαρικάκι που δίνει για κάθε βρίσιμο στους αντιπάλους ? Άντε ρε τοβγαλες πάλι το μεροκλαματο. Περιμένω να ξαναβρίσεις . Συηχαρητήρια για τον κλαρινοδήμαρχό σου με τος πενηντάρες πατσουρογκόμενες. Τσίμπα τα τα εικοσαρικάκια να λιγδώσει το αντεράκι σου αλλα δεν καταλαβαίνεις ότι και τα δικά σου λεφτά τρωει ο Μπουλης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ" ΕΙΠΕ Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ 70.000 ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΤΑ 50.000 ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΑ 700.000 ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟ. ΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ. ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΛΥΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΛΙΔΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙΣ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή