Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ! ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ...

Κίτρινο συναγερμό εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίας Ελλάδος μέσω αναλυτικού της χάρτη, για καταιγίδες σε όλη τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα τη Τρίτη 7 Ιουνίου...

Πιο συγκεκριμένα το Greek-Weather.Org καθιστά τη προσοχή στους Έλληνες πολίτες, καθώς τη Τρίτη 7 Ιουνίου, ακραία καιρικά φαινόμενα θα σαρώσουν περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Χαλάζι θα πέσει σε πολλές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της βόρειας και ανατολικής Πελοποννήσου.

Ο κίνδυνος πλημμυρών και καταστροφών είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τρίτης.
Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και κυρίως της Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Ισχυρές καταιγίδες προβλέπονται τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη κατά τις μεσημεριανές αλλά και απογευματινές ώρες της Τρίτης. Το Greek-Weather.Org προειδοποιεί και για ισχυρό χαλάζι συνοδεία ιδιαίτερα ισχυρών κεραυνών.

Ο κίνδυνος πλημμυρών ή και καταστροφών για τη Τρίτη 7 Ιουνίου είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Τα φαινόμενα θα είναι ακραία από το μεσημέρι ως και το βράδυ στα παραπάνω γεωγραφικά τμήματα της χώρας μας.

http://greek-weather.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου