Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Γυναίκα, κάτοικος Παπάγου, βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της επί της οδού Αναστάσεως, στο ύψος της Πίνδου. Μόλις είχαν....

επιστρέψει οι μικρές της κόρες από το σχολείο, όταν της τράβηξε την προσοχή ένα παρκαρισμένο ΤΑΧΙ, ακριβώς κάτω από το σπίτι της.

Στην αρχή νόμιζε ότι ο οδηγός του περίμενε κάποιον να παραλάβει, όσο όμως περνούσε η ώρα κάτι δεν της πήγε καλά και κοιτώντας αν συμβαίνει κάτι έμεινε έκπληκτη με αυτό που αντίκρυσε!

Ο επαγγελματίας οδηγός με το κινητό του στο ένα χέρι και το άλλο στα γεννητικά του όργανα, απερίσπαστος και ανενόχλητος 
αυνανιζόταν, λες και βρισκόταν σε ιδιωτικό του χώρο και όχι σε κοινή δημόσια θέα!

Η μητέρα των δύο κοριτσιών επικοινώνησε αμέσως με την εταιρεία ΡαδιοΤΑΧΙ και ενημέρωσε για το συμβάν δίνοντας και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, ενώ εμφανώς ταραγμένη άρχισε να τον καταβρέχει με το λάστιχο. Έκπληκτος που τον αντιλήφθηκαν ο οδηγός έβαλε μπρος και εξαφανίστηκε.

Το απολύτως οξύμωρο είναι ότι το όλο το περιστατικό συνέβη στις 2 το μεσημέρι και λίγα μέτρα κάτω από το βουνό, όπου θα μπορούσε να είχε τουλάχιστον απομονωθεί, αλλά δεν το επέλεξε.
την είδηση αποκαλύπτει το myxolargos.gr

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ VERDE ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ, ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ.ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΓΙΔΕΣ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .........και να προσθέσω κάτι στο παραπάνω σχόλιο.Το βράδυ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.
    Είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ 7ης Μεραρχίας μέχρι και το Συντριβάνι έξω απο το Verde και το Περίπτερο που βρισκεται εκεί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΜΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ..!
    ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ. ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΗ ΟΔΟ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά! Όπως του εν λόγω ταξιτζή για παράδειγμα...για να μένουμε και εντός θέματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά! Όπως του εν λόγω ταξιτζή για παράδειγμα...για να μένουμε και εντός θέματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμος πρέπει να δημιουργήσει ειδικούς χώρους προς τούτο και οι χρήστες να πληρώνουν τέλος μαλακίας !! :-) :-) Να βάλει και γιγαντοοθόνες προβολής διευκολυντικών θεμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή