Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ 2016
της “Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού”

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού” που οργανώθηκε από...

το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.
Έως 31 Μαΐου 2016, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στην οδό Περικλέους (έναντι Δημαρχείου), οι μαθητές αλλά και οι οικογένειές τους επέστρεψαν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.
Τα σχολικά τμήματα του ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ που ανακύκλωσαν τις περισσότερες συσκευασίες και κερδίζουν τα έπαθλα του μεγάλου διαγωνισμού , είναι τα εξής:

ü  1ο : Το τμήμα Ε2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν : 11.538.
Έπαθλο: 1 Tablet , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

ü  2ο : Tο τμήμα ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν : 10.198.
Έπαθλο : 1 MP4 , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

ü  3o : Το τμήμα ΣΤ1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν : 6.183.

Έπαθλο : 1 MP3 , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, Περικλέους 55.



1 σχόλιο:

  1. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Άλλη μια ευκαιρία για τις άπειρες φωτογραφίες που θα βγάλει ο πτυχιούχος κλαρινοδήμαρχος με το πατσουροχαρέμι του !!! Πρέπει να κάνεις εκδήλωση ρε άχρηστε για να δωσεις ένα τάμπλετ στα παιδάκια ??? Πες τους να περάσουν απο το δημαρχείο να το πάρουν !! Αλλά πως θα καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι στις φωτογραφίες. Πτυχιούχος πλέον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή