Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΣΩΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ... (ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ)

Τίτλος δικός μας. Ρεπορτάζ από Βημα online.
Τελείωσαν πριν από λίγο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη LAMDA Development, το ΤΑΙΠΕΔ και την Κυβέρνηση, όσον αφορά στην...


υπογραφή του MoU, στο οποίο καταγράφονται οι διαφοροποιήσεις που επήλθαν κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης. 

Κύκλοι των επενδυτών δηλώνουν ικανοποιημένοι από την κατάληξη των συζητήσεων και αισιόδοξοι για την συνέχεια. 

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις σε λίγο από το ΤΑΙΠΕΔ.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
"Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών ανάμεσα στη LAMDA Development, το ΤΑΙΠΕΔ και την Κυβέρνηση και τη συμφωνία υπογραφής του MuU, θεωρούμε πως η μεγάλη ώρα για το Ελληνικό μας πλησιάζει. Ήρθε η ώρα που θα πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής της Νότιας Αθήνας αφού στα διοικητικά του όρια θα δει να γίνεται η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στον τόπο μας".

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας για το Ελληνικό που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για τα νότια προάστια, την Αττική αλλά και για την Ελληνική οικονομία.

"Η ώρα της ευθύνης πλέον πλησιάζει για όλους μας" τόνισε ο Δήμαρχος και ανήγγειλε πως την Τετάρτη  8 Ιουνίου, συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της παράταξής του "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" που θα επικυρώσει τις θέσεις και τις διεκδικήσεις τους από την επένδυση, όπως αυτές τέθηκαν προεκλογικά και σταθερά τηρούνται ως σήμερα και τις οποίες έχουν εκφράσει και στην Ελληνικό ΑΕ.

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στην πολεμική που υπήρξε όλο αυτό το διάστημα σε βάρος της επένδυσης μίλησε και για την πολεμική που ασκήθηκε στον ίδιο και στην παράταξή του γιατί πίστεψαν στην αξιοποίηση, από δυνάμεις που θέλουν μίζερο το Ελληνικό και εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα,  

"Την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο θα φέρουμε την εισήγηση της παράταξής μας, θα αναλύσουμε την σύμβαση και θα επικυρώσουμε τις θέσεις μας σύμφωνα με την προ τριμήνου απόφαση του Δ.Σ. υπέρ της επένδυσης. Εκεί βέβαια ο διάλογος έχει νόημα με τις παρατάξεις που στήριξαν επίσης την επένδυση" είπε ο κ. Κωνσταντάτος.

"Τέλος" τόνισε, "τις διεκδικήσεις αυτές θα τις θέσουμε στον ίδιο τον πρωθυπουργό  και σε όλο το πολιτικό κόσμο. Δίχως κραυγές και εκβιασμούς αλλά ως ώριμη δύναμη ανάπτυξης και προόδου που εξ αρχής στήριξε την αξιοποίηση του αεροδρομίου μας.

Να είστε βέβαιοι πως ό,τι διεκδικούμε με ρεαλισμό θα το κερδίσουμε γιατί το δικαιούμαστε και όχι γιατί μας χαρίζεται".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου